Hoofdstuk 40

115 10 1
                                    

Kim vroeg meteen: “Zal ik jullie jassen aanpakken?” We gaven onze jassen aan Kim. Kim hing onze jassen aan de kapstok. Daarna liepen we samen met Kim en Justin naar binnen. Annelien stelde zich voor. Ik volgde haar voorbeeld op. “Hoi, ik ben Freek”, zei ik.

In het begin verliep het gesprek heel stroef. Ik was super zenuwachtig. Gelukkig was Annelien, Kim en Justin op zenuwachtig. We hebben een gesprek gehad van meer dan twee uur. Aan het einde van het gesprek voelde het heel erg veilig en fijn. Kim en Justin voelde zich heel erg fijn bij mij.

Een maand later bij Kim en Justin thuis
Na het gesprek samen met Annelien, Kim en Justin is mijn leven in een treinvaart veranderd. Ik heb daarna de kinderen van Kim en Justin ontmoet. Daarna ben ik daar blijven logeren. Nu woon ik officieel bij Kim en Justin thuis. Ik voel me hier heel erg fijn.

De andere in het huis bij Kim en Justin waren twee meisjes en een jongen. De jongen heet Koen en is dertien jaar oud. Het jongste meisje heet Evelien en is 12 jaar oud. Het andere meisje heet Cas. Iedereen noemt haar Cas. Haar echte naam is Cassandra. Met Cassandra heb ik heel goede band. We doen veel dingen samen en hebben veel plezier.

Flikken Maastricht #Wattys2016Where stories live. Discover now