Hoofdstuk 32

209 13 0
                                    

Eva pov.

Hallo dagboek,
Gisteren had ik mijn herkansing van mijn examen scheikunde. De hele school was vandaag vrij. Alleen de examenklassen moeten vandaag op school komen om hun herkansing te maken. Ik zat met vijf andere klasgenoten die scheikunde ging herkansen. Voor de rest zat ik met nog tweeëntwintig andere leerlingen. Die moesten natuurkunde en wiskunde herkansen.
Vandaag had ik een gesprek met Sanne. Sanne is eigenlijk mijn gedachten. Ik kan bij Sanne echt alles kwijt. Ze is mijn steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. Nou ja meer slecht tijden dan goede tijden op dit moment. Vandaag hadden we een gesprek het achtste uur. We hadden het over Caroline. De kwestie Caroline ligt mij heel erg zwaar. Ik kan de kwestie Caroline gewoon niet uit mijn hoofd zetten. Hoe vaak ik het ook geprobeerd heb. Het lukte me gewoon niet om de geschiedenis met Caroline uit mijn hoofd zetten.
Freek

"Wolfs, kom eens snel hierheen", schreeuw ik. "Wat is er aan de hand Eef", roept Wolfs terwijl hij hierheen loopt. "Nou kijk Wolfs, hier heeft Freek het over ene Sanne en ene Caroline. We moeten morgen gaan uitzoeken wie Sanne en Caroline zijn, want zoals ik het hier uit op maak weten Caroline en Sanne misschien iets meer af van de verdwijning van Freek", zeg ik tegen Wolfs. "Eef is goed, maar zullen we eerst een film kijken. We moeten soms ook ons werk weg te kunnen leggen", zegt Wolfs. "Wat in deze zaak intrigeert jou zo". "Wolfs, laten we gewoon een film gaan kijken", zegt Eva.

Het is ondertussen net na twaalf uur als de film is afgelopen. We hebben de eerste film van "the Hunger Games" gekeken. Het is een van mijn favoriete films. De opbouw van de film is zo goed. Laat staan de acteurs en actrice. Die zijn helemaal geweldig.

De volgende morgen wordt ik wakker op de bank in Wolfs zijn armen. We zijn zo te zien in slaap gevallen op de bank.





Flikken Maastricht #Wattys2016Where stories live. Discover now