Hoofdstuk 43

106 8 1
                                    

Om drie uur ging ik mijn scheikunde schoolexamen. Ondanks dat er zeker een paar vragen waren waar ik moest gokken, omdat ik het antwoord niet wist. Ik wist door de bijles zeker meer antwoorden en ik zeker nog hoop voor een voldoende. 
Nadat ik klaar was met mijn schoolexamen had nog een minuut over. Die minuut ging ik niet meer gebruiken om te controleren. Ik schreef mijn naam boven de blaadjes en wachtte tot mijn schoolexamen werd opgehaald. Ik zat nog met een andere leerling in het lokaal. Nadat de minuut voorbij was, kwam mevrouw Schroot binnen lopen om onze examens op te halen. Ik bedankte haar voor de bijles, omdat het mijn cijfer positief werd verbeterd dan voor de bijles.

Daarnet heb ik samen met zijn alle avond gegeten. We aten spaghetti balonese. Ik vond het een zalig gerecht. Als toetje hadden we chocolade mousse van mona. Ik noem dat altijd hemelse pudding. Tijdens het avondeten vertelde ik het verhaal over de scheikunde bijles. We hebben 80 minuten lang bezig geweest over het verhaal. Normaal duurt het avondeten bij ons rond de 30 minuten, maar nu was het scheikunde verhaal met verhaal van de dag. Daardoor bleven we heel erg lang aan tafel zitten.

----
Wat vinden jullie van het verhaal??

Flikken Maastricht #Wattys2016Where stories live. Discover now