Dankwoord

2.1K 162 83
                                    

Met een stel geweldige lezers, vrienden en andere wezens kan een dankwoord natuurlijk niet uitblijven. Dat snapt iedereen.

Er zijn een paar mensen die ik extra extra moet bedanken, omdat ik hen (soms tegen hun wil in) extra betrokken heb in het verhaal.

Om te beginnen is dit Nienke. Want Nienke, jij hebt het hele jaar overleefd met mij (alweer) en hebt alle verhalen die ik te vertellen had aangehoord en met enthousiasme ondersteund. Je hebt me voor de docent beschermd, zodat ik naar hartenlust kon doorschrijven. Je bent een geweldige vriendin en daar ben ik je heel dankbaar voor. Bedankt voor je vriendschap en je aanwezigheid. Je bent een schat.

Ten tweede, Femke (@MissTop40), want zij heeft zich vrijwillig aangeboden als slachtoffer om me te helpen met editen. Thank Joe. Je bent echt een lieverd!

Dan heb je Vera nog. Lieve Vera (@durban_skies) ik heb zo om je gelachen. Super bedankt daarvoor. En ook Mabeltje (@UndetectedPrincess). Thanks! Je prikbordreacties zijn goud waard.

Dan heb je nog een aantal te gekke mensen die mijn dagen door hun reacties beter hebben gemaakt. Jullie zijn geweldig. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie grappige commentaar, de droge reacties en de vele stemmen.

Ook alle lieve stille lezers: ik houd van jullie. Ik heb geen idee wie jullie zijn, maar jullie hebben de moeite genomen om Imke tot hier aan toe te volgen en daar ben ik jullie heel dankbaar voor.

Bedankt voor de ruim 35k reads. Echt Oké ik moet nu echt gaan stoppen. IK HOUD VAN JULLIE. OKÉ.

Oké, dat was dat. Dan nu: aankondigingen! Ik heb natuurlijk de afgelopen weken al lopen te verkondigen dat De Anti-mannenclub eraan zit te komen. Daar zit een leuke "verrassing" in, dus lezen! #zelfreclame #yolo.

Dan zit ik ook te denken om mijn sci-fi verhaal EIN-DE-LIJK echt te gaan schrijven en op wattpad te gaan posten. Mocht dat gebeuren, hebben jullie dat snel genoeg door!

O, in het hoofdstuk hierna krijgen jullie een sneakpeak van De Anti-mannenclub. Ik ben met mijn blonde hoofd vergeten om de compleet verbeterde versie op te slaan op mijn mobiel, dus krijgen jullie een oudere versie. Zodra ik weer levend in Nederland aangekomen ben, pas ik dat aan.

De Anti-mannenclub wordt mede mogelijk gemaakt door een stel geweldigerds hier op Wattpad. Mocht je dit lezen en je bent er eentje: bedankt! (Te lui om alle wattpad accounts te linken. Komt nog in DAMC zelf, hoor!)

Zodra DAKVL helemaal herschreven is, haal ik hem offline, om hem daarna weer te posten. Geen zorgen, dus.

Hopelijk tot in het volgende boek! Tot dan, vaarwel!

Liefs,

Liselotte

De abstracte kant van liefde (✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu