Kapitel 24

1.2K 25 2
                                    

Kapitlets låtlista:

Pour It Up – Rihanna

Lovin' it – Ariana Grande

Move – Little Mix

Almost Is Never Enough – Ariana Grande, Nathan Sykes

Harrys perspektiv.

Jag vet vad Emma tänker göra, och jag blir nästan sur på henne för att jag kommer vara tvungen att hålla mina händer i styr. Jag tar hennes drink som hon ställt ifrån sig och följer sedan efter henne ut i vardagsrummet. Eftersom jag vet att hon kommer röra sig för mig är jag tvungen att kolla på, även om jag blir upphetsad bara över att föreställa mig det jag kommer få se alldeles strax. Hon tar uppmärksamheten från alla andra bara genom att stiga in i rummet. Hon hälsar på Perries bandmedlemmar som står i en triangel och dansar med varande med ett stort leende och de svarar glatt. Som för att reta mig ännu mer kommer Rihannas 'Pour It Up' på och jag ser hur Emmas ögon tänds till. Jag kan se henne bestämma hur hon ska röra sig och när hon börjar dansa drar sig de runt omkring henne och gruppen som saknar en medlem utan att tänka på det. Alla vänder sig mot dem och försöker härma deras danssteg men det är omöjligt. Jag vet att alla tittar på Emma. Jag vet det, för jag kan inte ta ögonen ifrån hennes kropp som rör sig alldeles himmelskt.

Hon rör sig som en ängel, även om hon klart och tydligt visar hur mycket smutsigt hon kan göra. Jag är den enda här som faktiskt vet precis vad mer än detta hon kan göra. När vi är med varandra i sängen är det magi. Ingen annan kommer någonsin få reda på det, det är vår magi, ingen annan skulle någonsin kunna tillfredsställa mig igen nu efter henne. Det är mer än att ligga med varandra, vi älskar. Jag försöker att hålla mina tankar klara och sliter bort blicken för en sekund men den fäster sig på henne som två magneter som dras mot varandra. Hon möter min blick och ler sensuellt innan hon krokar sitt finger i en gest att be mig att dansa med henne. Jag vill stå här och se på för jag vet att om jag dansar med henne kommer jag inte kunna dyrka hennes kropp men jag vill ha mina händer på hennes kurviga höfter, lägga armarna om hennes smala midja och smeka hennes lena kind. Jag dricker första av ölen och sedan av hennes drink innan jag ställer ifrån mig dem och går fram till henne. Hoppas jag inte trampar på hennes otroligt gulliga små fötter.

Emmas perspektiv.

”Wow girl, you can really move!” ropar Leigh-Anne högt men ändå hör jag henne knappt.

”Thanks, but you're the real dancer!” ropar jag tillbaka och skrattar högt. Jag sträcker upp min arm mot det höga taket innan jag droppar den till golvet och viker min kropp i takt till musiken. Mitt hår flyger när jag sedan rätar på min kropp igen och när jag möter Jesys storögda blick blir jag generad. Jag borde inte stå här och dansa som en strippa men himlar sedan ögonen åt mina egna tankar. Jag vet att det är skillnad på att dansa och att kasta sig runt en stång eller dansa på en annan människa. Jag har stil när jag dansar och min attityd gör det bara lite retande och när jag möter Harrys blick vet jag precis vad han tänker. Ingen som inte är inbjuden är här så jag har inget att oroa mig för. När jag med hjälp av mitt lockande finger ber jag honom att dansa med mig och jag ser honom tveka först. Snart dricker han av båda våra drinkar innan han ställer undan dem och går över dansgolvet utan att släppa min blick. När jag tittar ner mot hans händer ser jag utbuktningen vid gylfen och ler stort innan jag möter hans blick igen.

”You should really stop teasing me” säger Harry rakt i mitt öra när han kommit fram och lagt sina händer på mina höfter.

”Maybe, but I won't” säger jag och ler stort innan jag vänder min rygg mot honom och börjar svänga på höfterna i takt till musiken. Hans armar sluts om mig och han drar in ett djupt andetag mot mitt huvud innan han suckande släpper ut det.

Summer LoveWhere stories live. Discover now