26. Kapitola

8K 518 26
                                    


Louis mu vzrušeně vydechl do tváře a přitáhl si jej za lem trička blíže.

„Strašně moc tě chci, Tomlinsone," zavrněl Harry a otřel se kolenem a Louisův nyní už objemnější rozkrok.

„Tak si mě vemte," zašeptal Louis a dodal škádlivě, „pane profesore."

To už Harry neovládl své hormony a začal Louis dravě líbat, přičemž svými hbitými prstíky zaputoval pod jeho volný modrý svetřík. Louis byl od přírody lechtivý, a tak když Harryho dlaně přejížděly po jeho trupu, Louisovi cukaly koutky úst. Harry se na jeho tělo přilepil, jakoby s ním snad chtěl splynout. Přisál se k jeho rtům, až je měl Louis celé opuchlé a zarudlé. Vypadal k sežrání a tak nevinně. Harry nad tím pohledem zavzdychal a začal se věnovat Louisovu krku, který precizně označkoval svým všetečným jazýčkem a neposednými zoubky a zanechal tak na sněhově bílé pokožce svou vizitku.

„Ach," zaskučel Louis slastně a zvrátil hlavu dozadu, přičemž Harrymu umožnil lepší přístup k jeho tělu.

„Dneska už nebudu tak hodný jako minule," varoval ho Harry s lehkým náznakem odlehčení v hlase, ale Louisovi z toho i tak přeběhl mráz po zádech.

Věděl, že Harry by o tomhle nevtipkoval. Neměl z toho však strach, nýbrž se v něm hromadilo vzrušení jako láva v sopce a čekal už jen na výbuch.

„A já mám bejt jakej?" zkusil to Louis provokativním tónem a pousmál se.

„Ty budeš muset být hodný kluk, mladý Tomlinsone," sykl mu Harry do tváře a stejně sladce mu úsměv opětoval.

Poté se s ním už nepáral a strhl z něj všechno oblečení naráz, načež jej narazil na stůl. Louis zprudka vydechoval, očima vylekaně a přitom vzrušeně těkal po Harrym a dlaněmi se přidržoval okraje stolu.

„Jak bys to rád, baby?" zeptal se Harry, jakoby se nechumelilo.

Louis naprázdno polkl a s hořícími tvářemi sklopil pohled. Nelíbilo se mu, že ho Harry takhle ponižuje a nutí ho říkat tyhle věci.

„Jak uznáte za vhodný," vyhnul se přímé odpovědi a vypadalo to, že se s tím Harry spokojil. Jak tomu ulevilo.

„Dobrá volba," ušklíbl se Harry a už se soukal z kalhot.

Louisovy oči spočinuly na siluetě Harryho božského těla. Chtěl na něj civět do konce svých dnů, ale ten jej přetočil na břicho. Louis zakňoural, když ucítil na levé půlce Harryho teplé rty a poté na ní přistála jeho velká dlaň. Ozvalo se plesknutí a Louis vyjekl bolestí. Štípalo to, ale příjemně.

„Jo, jo, jo," opakoval si pro sebe bezdyšně stále dokola.

„Líbí se ti to?" zapředl mu Harry do ucha a skousl jeho lalůček, jenž poté polaskal jazykem.

„A - ano," vypravil ze sebe Louis a zakýval horlivě hlavou na důkaz.

Harry se zasmál a nakázal Louisovi, ať zavře oči. Louis by si neodvážil odporovat, a proto raději ihned uposlechl. Slyšel, jak si za ním Harry kleká a z ničeho nic ucítil na svém vstupu něco vlhkého a teplého. Nikdy předtím tento pocit nezažil a bylo to dosti zvláštní. Jakmile Harry přitiskl svůj jazyk na Louisův vstup a pronikl dovnitř, Louise pohltilo horko a z úst mu vyklouzl nechtěný sten. Obejmul stůl pod sebou a přitiskl víčka k sobě. Harry Louise držel okolo stehen a zlehka jej hladil, zatímco kmital jazykem uvnitř Louisova těla.

„Je to...kurva, je to dobrý, moc dobrý," skuhral Louis.

Tělo se mu třáslo z té veškeré dopřávané rozkoše a v měsíčním světle se mu na zádech třpytily krůpěje potu. Harry najednou přestal a Louis zaprotestoval nad tou náhlou prázdnotou.

„Ty snad chceš, abych tě udělal takhle? Vím, že se ti to líbí, ale já tě chci ošukat," zasmál se Harry a otřel si pusu hřbetem ruky.

Louis se jen beze slova začervenal. Dnes už podruhé. Děkoval bohu za to, že byla v pokoji tma jako v ranci. Popadal další dech, přičemž Harry štrachal v kapse svých kalhot.

„Lou?" ozval se najednou.

„Hm?" houkl na odpověď.

„Vadilo by ti to dneska bez kondomu? Chtěl bych tě cítit."

Louis si rozpačitě odkašlal a srdce se mu rozplesalo vzrušením: „Nevadilo."

„Dobře," usmál se Harry pro sebe spokojeně a přešel ke stolu.

Louis už na něj čekal s roztaženýma nohama. Připadal si jako snadná kořist, jako odhalená děva, jako Harryho terč. Ne že by měl něco proti submisivnímu chování, to vůbec.

„Jsi tak zatraceně sexy, Lou," slyšel za sebou tím známým zastřeným hlasem, až se mu zatajil dech.

Najednou ucítil, jak se Harryho špička otřela o Louisův vstup, a zasténal z nedostatku tření. Snažil se proti Harrymu nedočkavě přirazit pánví, ale ten jej zachytil za boky. Harry si plivl do dlaně, protože mu došel lubrikant a potřel s ní Louisův vstup a jeho vlastní úd. To čekání na akci bylo horší než samotné souložení. Louis už netrpělivě zarýval nehty do desky stolu a kousal se do rtu, div mu z něj netekla krev. Harry trošku roztáhl nohy a jedním přírazem do Louise vnikl. Louis zavyl z toho nečekaného tlaku.

„V pohodě?" zeptal se citlivě Harry, i když se musel hodně přemáhat.

„J – jo," zablekotal Louis a položil se na stůl.

Rozhodl se Harrymu tentokrát zcela poddat, ať ho to stojí cokoli. Harry to na něm poznal a ihned začal nemilosrdně přirážet do toho nebohého, křehounkého a o dost menšího tělíčka pod sebou.

„Pane bože, jo, jo, víc...kurva," nadával si Louis pro sebe polohlasně a kousl se do zápěstí, aby nevykřiknul.

Ani zdaleka ho to nebolelo jako poprvé. Pro oba to nyní bylo zcela jiné než tenkrát poprvé. Louis Harryho mohl cítit intenzivněji a i Harry byl spokojen, když jeho úd obklopovaly Louisovy teplé úzké stěny.

Harry ještě zrychlil intervaly mezi pohyby a nenechal tak Louisovi skoro žádný prostor na nádech. Jejich vzdychy a steny se navzájem proplétaly ve tmě a odrážely se od holých stěn.

„Víc, víc," naříkal Louis zoufale.

Harry jej čapnul za vlasy, aby se měl o co opřít a zatahal ho pokaždé, když přirazil. Konečně našel ten uzlíček nervů a Louisův výkřik to potvrdil.

„Přesně tam," zaúpěl Louis prosebně.

Harry pohyboval boky nepatřičnou rychlostí, a když proti Louisově prostatě trošku zatlačil, Louis to už nedokázal déle vydržet a explodoval přesně jako ta sopka. Jakmile se kolem Harryho stáhl, Harry silně vyvrcholil do Louisova těla.

Poté se znaveně svalil na jeho záda.

„To je nádhernej pocit," zamumlal Louis pod ním.

„Viď?" pousmál se Harry a vlípl mu polibek do vlasů.

„Nechci zpátky do Anglie. Chci tu s tebou zůstat napořád," povzdychl si Louis, když se trošku zmátořil.

„To já taky, Lou, ale nejde to."


Doufám, že je někdo ještě vzhůru! Já to píšu do noci jen kvůli vám, abyste měli co číst na další týden! Snad se líbilo :). Tenhle sex byl takový „lacinější", ale tak stane se :D.

Love you all, Adel.xx

Professor Styles (Larry CZ) - dokončeno ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat