# Final part

2.4K 165 20
                                    

Po pár minutách přišel komorník a donesl mi něco malého na zub. Na otázku, kde je Michael odpověděl, že si jede pro nějaké finance od mé rodiny. Bylo mi to jasné, jel si pro ty peníze do parku. Pořád mi ale vrtalo hlavou kde je Patrik a co byly ty holky... Co Reb a ostatní ?

--

Když se za 4 hodiny vrátil byl asi šťastný. Asi měl radost z peněz. Ale já jsem toužila po odpovědi. Toužila jsem po tom, vědět co byla Reb a spol zač. Proto jsem neváhala a zeptala se ho. ,, Posliž, když jsem byla. Teda když jsem tě viděla poprvé bez té kapuci byly jsme někde ve sklepě. Co byla ta holka, myslím Rebecca a ty další zač ?" ,, Rebecca ? Ta i ty ostatní patřili k Emmě...skočila jsi jim na to divadýlko. Taky bych jim věřil třeba i to, že jsou všechny Kleopatry..." ,, jak jsi k nim přišel ? Jak jsi se o tom dozvěděl ? Proč to vlastně děláš ?" ,, chráním Mio, chráním jak tebe tak tvoje blízké. Všechno to začalo, když mi zmizela sestra. Začal jsem pátrat a zjistil jsem, že byla první oběť. Chtěl jsem se dostat mezi ně a pak všechny dostat do basy. Nepovedlo se mi to a tak jsem chtěl všechny postupně zabít. Napáchal bych menší zlo než oni ." ,, co se mnou teď bude ? " Prohrábl si vlasy, znejistěl...viděla jsem to ne něm. ,, víš, prachy už mám, co s tebou ? Domu tě snad ani pustit nemůžu, viděla jsi toho moc a..." Nemohla jsem ho nechat domluvit. Skočila jsem mu proto do řeči. ,, moji rodiče ti za mě dali nehorázný prachy a ty mě chceš zabít ??! " ,, nevím jestli tě chci zabít, jsi hezká a chytrá holka tebe by byla škoda."  ,, tak co se mnou bude ? " ,, pustím tě domu ale přísahej na svou sestru a rodinu, že o tom nic neřekneš. Tohle tajemství si vezmeš do hrobu."  Vspjala jsem ruce a dala mezi ně hlavu. Byla jsem vystresovaná a nevěděla, jestli to udělat. Buďto život nebo bezpečí... ,,dělej, slib mi to!" ,, dobře, já Mia McDeallová slibuji, že o tom nikomu nikdy neřeknu." ,, hodná holka, pokud nebudeš proti, tak ti dám uspávací injekci." ,, C-coo" Než jsem stihla zareagovat měla jsem v těle tekutinu, která mě uspala.

---

Probudila jsem se v autě naproti mému domu. Michael se na mě podíval a řekl mi, že můžu odejít. Rozloučila jsem se a otevřela dveře. Blížila jsem se k mému domu. U vrat mě zastavil muž. Byla to ochranka. Zeptal se mě na jméno a když jsem mu řekla, že jsem Mia McDeallová, nechtěl mi věřit. Otevřel vrata a vešel se mnou dovnitř. Šli jsme po trávníku až jsme došly k hlavním dveřím. Vešla jsem dovnitř a viděla spoustu agentů, svoje rodiče a sestru. ,, Mio, jsi- jsi to ty ?" ,, ano mami." Mamka se rozbrečela a já taky. Padli jsme si kolem krku a upoutali jsme pozornost všech v místnosti i mimo ní. Padaly slzy dojetí a slzy radosti. Potom, co mě Mamka skoro udusila přišel táta a udělal to samé. V tu dobu jsme byli ta nejšťastnější rodina na světě. Dokonce jsem viděla jak pláče i nějaký ten agent. Byla jsem u své rodiny u těch, co mě milují a respektují. Byla jsem vděčná své rodině. Ale pak přišel ten moment. Přišel moment rozuzlení toho, kde jsem byla. Přišel jeden agent, byl mi povědomý ale nevěděla jsem odkud. Zeptal se mě kde jsem byla a jestli jsem únosce neznala. Ihned se mi vybavil slib, který jsem dala Michaelovi... ,,ne, únosce jsem neznala." Řekla jsem mu ale on mi nevěřil, přesto děkoval a odešel.  Pak ke mě přišla Mamka, táta a sestra. Byly jsme jedna šťastná rodina.

Přesto jsem pořád nemohla vyjmout z paměti Michaelův úsměv a to, co jsem mu slíbila. Co kdybych to řekla ? Co kdybych porušila slib, který jsem dala ? Co by se stalo, kdyby policie a FBI věděli o té sektě ? A co když o ní vědí ? Co by se stalo ?

----------------------------------------------

Tak máme tady poslední kapitolu. Snad se příběh líbil.

Ještě jednou děkuji za čtení, votes , komentáře a hlavně za tu trpělivost :333 ❤️❤️❤️

My messenger Stalker [ OPRAVUJE SE ]Where stories live. Discover now