#Stalking number fourteen

2.3K 159 14
                                    


Našel jsem si Rebecci adresu a vydal se na místo. Když jsem dojel na adresu zazvonil jsem a představil se jako vyšetřovatel, její rodina mě přijala  s největší radostí.

,,Dobrý den, jmenuji se Patrik Grey a jsem vyšetřovatel. Chtěl bych se vás zeptat na pár otázek ohledně vaší dcery Rebecci. " ,, Prosím, ptejte se...jsme vám plně k dispozici. " ,, měla vaše dcera nějaké nepřátele ?" ,, Myslím si, že neměla, byla vždy taková kamarádská a nikdy neměla s nikým konflikt. " ,, dobře, neměla třeba problémy ve škole nebo nesvěřila se vám s něčím ? "  ,, vlastně jednou ano, jednou se mi svěřila s tím, že jí někdo obtěžoval ale víc mi neřekla. " ,, Takže s někým měla problém....neobtěžoval ji někdo třeba kyberneticky ? " ,, myslím si že ne...ale počkejte ! teď jste mi připomněl, že tady máme Rebecci počítač, tak pokud by jste chtěl...." ,, určitě by to hodně napomohlo vyšetřovaní. "  

Rebecci rodiče mi dali nothebook a já ho v rukavicích vzal do rukou. Odvezl jsem ho k technikům a ti ho začali zkoumat. Opatrně  ho otevřeli a podívali se na historii prohlížeče. Jako poslední, na co se Rebecca podívala byla modrá ikonka " Facebook".  Zapli promítání a já tak viděl poslední co Rebecca napsala. 

Rebecca -  proč mě chceš vidět?  Já tě neznám a nechci aby se mi něco stalo.... 

Michael -  co by se ti mělo stát?  Jen půjdeme ven,nic víc 

Rebecca - NE!  Neznám tě a co kdyby jsi byl nějaký úchyl??  

Michael - takže ty mi budeš vzdorovat? Já vím že dnes nejsou tvoji rodiče doma a tak co by jsi říkala na to, kdybych se stavil?? 

Rebecca - jak to můžeš vědět??  ty víš kde bydlím??  

Michael - já o tobě vím všechno,vím i to co si myslíš že nikdo neví. Máš moc hezký obývák princezno....

To bylo poslední co Rebecca napsala. Pak jako by se po ní slehla zem. Jejím rodičům nepřišla zpráva ani nahrávka a tak jsem je musel ujistit, že existuje jistý svědek, který jejich dceru viděl živou. 

Jelikož jsem byl už dlouho pryč tak jsem rychle sjel do obchodu s potravinami a aby jim to nebylo nápadný tak jsem sjel i sexshopu pro nějaký ty pouta a tak. Když jsem dorazil na místo Miiného pobytu nevěřil jsem vlastním očím. 

Pohled Mii 

Když jsem se probudila všechno jsem si pamatovala...jak ráda bych na to všechno zapomněla. ale nešlo to. Pořád si vybavím ten den, kdy mě i Emmu nechal Patrik na holičkách ale asi potřeboval něco důležitého zařídit. Třeba se sem vrátí s armádou anebo alespoň s někým, kdo nám i dalším dokáže pomoct. 

Najednou do pokoje přišel Michael a začal se mě vyptávat, jak se mi to líbilo. S velkou nechutností v hlase jsem řekla, že vůbec a jestli si myslí, že holku dostane, jen proto že chce on...tak že se šeredně mýlí. Asi se mu můj ton nelíbil ale Emma ještě spala a já tak byla nahraná. Michael mi chytl bradu a říkal mi něco v tom smyslu, že mu nebudu odporovat. Hrozně mě bolela hlava a tak jsem to ani nějak moc nevnímala. Když jsem se chtěla otočit na druhý bok směrem k Emmě chytlil mě a já se tak nemohla ani pohnout. Pak mě chytl za vlasy, tím mě vytáhl z postele. Když jsem se postavila na vlastní nohy, chytl mě za krk a po schodech mě vláčel dolu, kde jsem viděla Patrika. Koukal se na mě se strachem v očích. Jeho oči mluvili za vše. Doslova na mě křičely něco  v tom smyslu : NEBOJ SE, BYL JSEM PRO POMOC ! 

-----------------------------------------------------

Tak zase tady máme přesně 600 slov...chtěl jsem to delší ale to by pak bylo o kapču míň.

Opět musím poděkovat všem, kteří čtou tuto story :-) 

My messenger Stalker [ OPRAVUJE SE ]Where stories live. Discover now