#Stalking number eleven

2.7K 165 16
                                    

Řekla jsem mu, že jsem ho poznala na párty když moje kamarádka slavila narozeniny. Byl to divný večer a tak jsem  mu řekla vše na co si ještě pamatuji. Řekla jsem mu o tom, jak mi něco dal do pití a když jsem byla mimo tak mě odvedl pryč a řekla jsem mu i to, že kdyby ho tehdá někdo nezastavil, už bych tu asi nebyla. Potom se mi zase vybavila jeho poslední slova. ,, ty děvko, já se vrátím !!" . Při té myšlence se mi rozbušilo srdce a já začala zhoršeně dýchat. Proto mě Patrik objal a utišoval. ,,neboj se Mio, o jeho činech vím." Tím co mi právě řekl, mě dostal co když to byl on kdo mě tehdy zachránil ? .... třeba mi řekne co se stalo s jeho bývalou přítelkyní. Proto jsem neváhala a ptala se se vší slušností. ,,Ehm, pane... ,,Vy víte co se stalo s jeho bývalou přítelkyní ? " ,, Ano Mio, vím co se s ní stalo a věř mi, že to nechceš vědět. " ,, víte co? Chci to vědět!" ,, dobře, tak dobře " Oddechl si a spustil.

,,Michael Doel je 27letý mladík, ikdyž působí mladě...vypadá tak na 22. Je to dlouholetý kriminálník a jeho trestní rejstřík je tak rozsáhlý, že by se z něj dalo natočit několik filmů s kriminální tématikou. V oboru únosů a vražd není zrovna nováček. Ohledně toho co se stalo s jeho přítelkyní. Teda bývalou... Jmenovala se podobně jak ty, myslím, že to jméno bylo Mell Moonová.
Našli jsme ji před asi rokem v jezeře. Její auto bylo celé od bahna a vytahovat jsme ho musely jeřábem. Když jsme auto vylovili viděli jsme něco, na co asi jen tak nezapomenu. Byla tam mrtvola ženy, kterou před tím, než někdo dal do toho auta zastřelil a potom rozpáral.  Viděl jsem všude krev a vnitřnosti. Hlava byla mimo tělo. "  V tu dobu jsem se rozbrečela a silně se tiskla do náruče Patrika, byl to můj zachránce. Nemohla jsem uvěřit tomu, že někdo je něčeho takového schopen.

Pohled Patrika

O jeho trestní minulosti jsem se s tou mladou dívkou bavit nechtěl. Vypadala tak křehce a když si jen pomyslím, jak se s ní zacházelo. Igor ji znásilnil někde ve sklepě ale ona i přesto chtěla vědět kdo je Michael Doel a co je  zač. Její odvaha mě překvapila. Na šestnácti letou dívku se chovala neuvěřitelně statečně a tak jsem začal vyprávět. Při tom, co jsem jí vyprávěl...viděl jsem jak jí tuhne krev v žilách a jak drží slzy na krajíčku. Její křišťálově zelené oči pronikaly do těch mých modrých. Okamžitě jsem ji silně objal a ona se mi rozplakala do náruče. Bylo pro mě šokující vidět takovou mladou holku, jak si něco takové prožila a stále to prožívá. Nejvíc mi ale vadilo, že jí nebudu moct chránit pořád. Nebudu moct jí pomoci až to bude nutně potřebovat. Přece tady nemůžu být pořád, bylo by to divné.  Důležité je to, aby mě nikdo z gangu nebo od Michaela neviděl jak jdu na policejní stanici. To by byla konečná a to si já nemůžu dovolit.

Zrovna když jsem pomyslel na to, jak by zkončilo moje vyšetřování jsem si vzpomněl na to, co mi říkala Mia. Prý viděla další 4 dívky a jedna se jmenovala Rebecca ? Možná bych mohl  projet databáze a zjisti jestli nějaká Rebecca neodpovídá popisu, který mi dala Mia. Nebyl to špatný nápad. Hned, jak přijdu na stanici zaůkoluji Johnase a Aquuera, třeba se někdo pohřešovaný najde...

----------------------------------------------

Jste zlatí a já moc děkuji za vaši trpělivost se mnou :-) ❤️

No tak dnes to sekám tady, snad se kapča líbí <3 :3

My messenger Stalker [ OPRAVUJE SE ]Där berättelser lever. Upptäck nu