Stalking number fiften

2.2K 158 15
                                    



 Omg lidi já vás fakt žeru, jste nejlepší !!! Všem moc díky za votes a čtení. Jste prostě top a teď zpět k příběhu :* 

-----------------------------

Když jsem došla dolu s Michaelem v zádech přiběhl ke mě Patrik. Nepřiběhl ke mě ale k Michaelovi. ,,Nazdar  Michu...nechtěl jsem ti ty holubičky vystrašit a tak jsem nechal ten speciální nákup v autě. " ,, jo dík...asi pro něj zajdu už teď jsem zvědavej co jsi pořídil. " ,,jo a abych nezapomněl, nechal jsem to na zadní sedačce. " ,,supr, dík...hele...ohlídáš mi tuhle kluzkou potvoru ? " ,, že se ptáš, s ní bych si dal i  po druhý říct. Ještě jedno, kde je zbytek ? Myslím Emmu a Igora. " ,, ti dva ? nevím, Igor říkal že si s ní někam skočí a tak jsem to neřešil. Pokud jí nepustí tak je to v pohodě. " ,, Michu, mohl bych si s ní, však víš...zase zadovádět ? Taková sexbomba se nevidí jen tak. " ,, můžeš, hlavně mi ji neopotřebuj ! " ,, spolehni se "  

Michael odešel a já tak byla sama s Patrikem. Dělal že je to surovec aby to nebylo asi divné. Odvedl mě nahoru a zabouchl dveře. Zamkl a ujistil se, že klíč má jen on. Položil mě na postel a sedl si vedle mě.  Byla jsem trochu vystresovaná protože jsem v jeho výrazech viděla nejistotu a asi zvrhlost. Možná mu už ty případy lezou na mozek. Co když si nechce promluvit ale co když se chce se mnou vyspat ? 

,,Mio ? " ,, Ano ? "  ,, Už vím koho jsi to viděla v tom sklepě. Vím, že se ti na to těžko vzpomíná ale nevybavíš si i ostatní děvčata ? " ,, emmm...bohužel ne, jen Rebeccu. " ,, v pořádku, nechme to být. " ,, kdo je tedy Rebecca ? " ,, Je to jistá Rebecca Smith a ... " Nenechala jsem ho ani domluvit a skočila jsem mu do řeči. ,, Smith ? Rebecca Smith ? Patriku vážně ? " ,, ano, ty víš kdo to je ? " ,, jistě že vím, o jejím otci jsem měla referát ! myslím si, že to bylo na téma technologie. " ,, přesně Mio, její otec vlastní společnost, která se zabývá technologiemi a roboty."  ,, proč po ní tedy šel  ? " ,, to ti nemůžu říct, sám to nevím. "   Tuto větu řekl tak sklesle, že jsem se dál nevyptávala a on taky ne. Oba dva jsme byli nějak nesví. 

Zrovna, když jsme každý nad něčím přemýšlel, zaklepal Michael s tím, jestli může dovnitř. Patrik mu to nedovolil. Chápu proč, nic se nedělo... Ale Michael pořád naléhal a tak se spustila znova ta hra... 

Michael rozrazil dveře a já dělala, že nechci a že prostě NE. Tentokrát mi ale připadalo, že to Patrik nehraje a že to po mě opravdu chce. Nenápadně jsem se mu podvolovala. Začal mne osahávat a Michael se na to celé díval. Když jsem se chtěla jako by bránit tak na mě Patrik zařval... ,, Doprdele už ! nehejbej se nebo budeš spát a bude tě to hodně bolet ! " ,, d-ddo-dodobřřře " Vykoktala jsem ze sebe a pak jsem se nechala opravdu jsem se Patrika bála . Jenže to neskončilo tak jak bych si možná i představovala. Když měl Patrik dost a že to trvalo i docela dlouho ... Zapojil se i Michael. Patrik se ho snažil nějak odehnat ale bez výsledku. Jenomže já jsem nemohla vědět, že toho chlorofylu tady mají víc. Dal čichnout Patrikovi a ten odpadl. V tuhle chvíli bych si radši čichla i já. Lepší nepamatovat než pamatovat něco na co bych nejradši zapomněla. Ale pořád se mi ronila myšlenka typu kde je Emma ? Kde je ? Kam ji odvezl ? 

My messenger Stalker [ OPRAVUJE SE ]Where stories live. Discover now