#Stalking number three

4.6K 217 20
                                    

To byla asi špatná odpověď, hned na to jsem za dveřmi slyšela kroky a někdo pomalu otevíral dveře, ale únosce to nebyl ....

-------

,,kdo jsi?" Zeptala jsem se se strachem v hlase. ,, jsem tvá noční můra ". Odpověděl mi mezi dveřmi. Pomalu šel dovnitř. Byla jsem celá špinavá napůl nahá. Doufala jsem že na mě nesáhne, opak byl ale pravdou. Přiblížil se. ,,nesahej na mě !!" Zakřičela jsem ale bylo to marné, nikdo mě neslyšel, byla snad bouřka, protože jsem venku slyšela padat kapky deště a hřmění. ,, tady ti nikdo, nikdo nepomůže. Vypadáš celkem k nakousnutí ." Řekl mi a já ihned věděla co má na mysli...Už jsem začala tušit k čemu je ten gauč nebo to jako gauč vypadalo. Sundal mi okovy z nohou a přehoupl si mě přes rameno. Nesl mě pryč z místnost. Jenže si pak všiml že jsem při vědomí a tím co měl po ruce mi dal po hlavě. ( Myslím,že to byla nějaká soška )

--
Probudila jsem se na zadní sedačce auta. Byla kožená a tak při každém mém pohybu vydala nějaký zvuk. Snažila jsem se nehýbat. Když jsem se trošku naklonila abych viděla dopředu uviděla jsem tvář toho muže, který mě odnesl do auta...ale můj Stalker to nebyl, to vím jistě, tohoto muže jsem neznala, jak po hlase, tak po vizáži. Někam mě vezl a když se na mě ohlédl tak jsem rychle zavřela oči aby si myslel,že pořád spím.

Když jsme zrychlily tak mu někdo zavolal a já se snažila poslouchat i toho s kým mluví, ale bohužel to nešlo a tak jsem slyšela jen. ,, jo jasný....no...zboží mám...u sebe ...ano...bude....spí, šéfe klid, spí....ano šéfe, za 30minut tam budu....nebojte..."

Šéfe ? Jak to myslí, zboží ? To jsem jako já to zboží ? To je jako obchod s bílým masem nebo jak si to mám vysvětlit ? Každopadádně ať se děje co se děje musím zůstat silná a věřit třeba i na jednorožtí mimozemšťany z planety Lízátek.

Za 30 minut jsme dojely asi na to místo. Dostala jsem pytel na hlavu a pak jsem šla nevím kam... Myslím, že to byl kanál nebo sklep, protože to tam bylo cítit vlhkem a zimou. Někdo se mě dotkl a pak mě posadil na nějakou lavičku, sundal mi pytel a já viděla něco děsného....

Viděla jsem 4 další holky ve stavu jako jsem byla a proto jsem se jich zeptala ,,n-nevíte k-k-kde to j-jsme ?" ,,ty to nevíš ?" Odpověděla mi blondýnka. ,,ne" a blondýnka mi to začala vysvětlovat.

,,víš, všechny jsme si založily profil na FB a když nikdo nebyl doma, tak se nám do našich domů vloupal a pak nás unesl. Zjistili jsme, že nás každou unesl někdo jiný... Já třeba nevím, kdo unesl mě a kdo mě psychicky vydíral. Nevím, jestli ho ty znáš nebo ne ale já, žádná z nás neví, co po nás chtějí. Jediné co nám dovolí je si s nimi chatovat. Když jim neodpovíš tak....tak...."  Začala se klepat ale mě to nedalo a zeptala jsem se ,,co tak ? "
,,no vezmou tě a nemilosrdně tě hodí na postel..dělají si s tebou co chtějí a když jim dáš co chtějí tak tě dají zpátky sem..." Řekla mi a pak už mlčela. Pak někdo přišel a dal mi starý mobil... Se strachem jsem ho zapla
S tam to viděla

Michael - tak co prdelko, jak se ti tu dole líbí ?

Já - co po mě a těch dalších holkách chcete ?

Michael - já si tě chci vzít a dokud nedostaneš rozum tak tam i zůstaneš... Pokud mi nevěříš tak se zeptej  tvojí nové kamarádky, myslím, že se jmenuje  Rebbeca ale tu já na starost nemám.

Já - jak jako na starost ?

Michael- všechno se v čas dozvíš :*

Já - proč tohle všechno děláš ? Nejen mě ale i těm dalším ?

Michael - myslím si, že ti Rebbeca řekla co děláme s neposlušnými holkami. Pokud nebudeš dělat co chci víš co tě čeká prdelko :*

Já - co po mě chceš ! Co po mě kurva chceš ?!?

Michael - teď chci aby jsi řekla nahlas  ,,miluju tě "

Já - a co když to neudělám ?!

Někdo šel po chotbě, slyšela jsem to, holky se začaly klepat...doufaly,že to není ten jejich. Všem pak najednou pípnul mobil. Všechny utichly a ani se nehly když pro mě někdo přišel.

Sla jsem po chotbě v doprovodu nějakého muže. Dovedl mě někam do "kanceláře" a tam seděl. Byl to on. Cítila jsem to. Měl tu mikinu a zase mu nebylo vidět do obličeje. Promluvil na mě.

,,Ach milá Mio, opravdu jsi tak najivní a mysela si, že bych tě tu nechal ? " ,,Popravdě jsem si myslela,že ano" Odpověděla jsem. ,,to je chyba broučku, víš jak jsem ti už říkal,že mi připomínáš mojí bývalku ?" V tu chvíly se na mě šibalsky podíval a já jen potichu odpověděla ,,co se s ní stalo ?" ,, s tou děvkou ? Nic, pche, teda skoro nic, teď už ti neřekne, co jsem jí provedl, řekneme jen, že nechtěla udělat to, co jsem chtěl a já co chci, to dostanu. Odpověděl mi a já si odvodila,že jí zabil, nemilosrdně zabil. ,,copak pusinko, nějak mi tu nemluvíš " ,,není mi zrovna do řeči " odpověděla jsem mu. Pak už jen vím,že řekl nějaké jméno, tuším, že to byl Igor. Přikázal mu aby mě odvedl zpátky, šly jsme dlouhou, špinavou chotbou pořád rovně, okolo mě jsem viděla pobíhat krysy, myši a snad jsem tam viděla i potkana.

Pak se to ale stalo. Ten muž se zastavil,šibalsky se na mě podíval. Hodil mnou na zem a začal mi rozepínat kalhoty, ikdyž jsem křičela, tak můj křik byl marný, nikdo mě neslyšel. Celé si to natáčel, asi pro toho svého "šéfa". Byla jsem celá ubrečená když mě dovedl zpět mezi ty děvčata a hodil mi mobil s příkazem ,,napiš šéfovi,jak se ti to líbilo, nebo jestli jsi dostala rozum a vezmeš si ho!!" Udělala jsem co říká a tak jsem mu napsala

Já - Michaely, co to mělo znamenat ?

Michael - tak co prdelko, už jsi se rozmyselela ?

Chvilku jsem přemýšlela, co odpovědět ale pak jsem to chytře veřešila.

-------------------------------------------

Tak lidi 1004 slov :D no snad to stačí. Naše sexuální scéna ještě není tak dokonalá, ale pro příště bude detailnější :D :D

Pac a pusu ✌🏻️😂

My messenger Stalker [ OPRAVUJE SE ]Where stories live. Discover now