#Stalking number seven

3.4K 187 15
                                    

Pohled Mii

Po tom našem výletu jsem s Michaelem usedla jsem do auta na místo spolujezdce. Jely jsme asi 20mimut zpátky k němu. Cestou se pokoušel se mnou navázat rozhovor ale moc se mu to nedařilo. Byla jsem taková zabšklá. Nic to ale neměnilo na faktu, že se na mě když mohl díval.
Když jsme dojely domů tak jsem slyšela křik, pištění a tak. Vycházelo to ze sklepa...

Když jsem doběhla dolů do toho sklepení a otevřela jsem dveře, viděla jsem jak se nějaký úchyl vozí na mojí kamarádce !!! Byla jsem celá rozčílená a tak jsem neuvažovala. Okamžitě jsem přiběhla a sundala ho z ní. Dala jsem mu pár ran. Když ale ani ty nezabíraly, tak jsem musela sebrat všechnu odvahu a přijmout následky.... Kopla jsem ho do nádobíčka...no dobře 3x. ( 👌 )

----
Mezitím v městečku

Emmiiny rodiče se o ní začaly bát když nebyla doma už dva dny...vždycky byla doma v čas a proto to bylo jejím rodičům divné. Když se jí nemohly dovolat na telefon, začalo přituhovat. Kontaktovali policii a všechny v okolí, vyvěšovali letáky s jejím identikitem a podrobným popisem. Uvedli její výšku, hmotnost, věk, okolí ve kterém se pohybovala, barvu očí, barvu vlasů a smažili se vzpomenout, co měla ten den Emma na sobě. Bohužel si nevzpoměli.

,, Dobrý večer, vítá Vás Suzan McBeth u dnešní televizní relace. Dnes tu máme ve studiu speciální hosty. Rodiče Emmy Stonové, dívky, která se stala pravděpodobnou obětí únosu a možná i vraždy společně se svou kamarádkou Miou McDoellovou. A my se proto ptáme, proč si myslíte, že se tyto dívky staly obětí únosu ?" Reportérka dokončila svůj monolog a pan a paní Stonovi odpověděli ve slzách. ,, víte, naše dcera je taková uměvavá malá holka a její kamarádka Mia je to samé. Jsou jako sestry, jedna B-bez druhé nemů prostě nemů, nemůže být. Znají se celý život, už od školky. Nevím proč zrovna ony...." Odpověděla koktavě paní Stonová. ,, a co rodina Mii McDoellová ? Ti svou dceru nehledají ? " Zeptala se reportérka dotěrně. ,, Mia byla myslím ve složité situaci. Její rodiče odjely na měsíc do Evropy a jí tu nechali u babičky s její sestrou ." Odpověděla opět paní Stonová. ,, Máte nějaký vzkaz pro naše diváky, nebo případně i pro únosce ? " ,, ano mám, vy, vy co máte děti, ať už dívku nebo chlapce...dbejte na jeho/ její bezpečí. A pro vás, pokud se na to díváte... Prosím, pusťte je, ony si nezaslouží nic špatného. Jsou to milé a hodné holky." Odpověděla s těžkým srdcem paní Stonová a pan Stone jen objímal jeho manželku. ,, To je dojemné a my vám přejeme co nejšťastnější konec vašeho trápení. Tady Suzan McBeth a pořad Pátrání po obětech trestných činů. Děkuji za vaši pozornost a někdy příště u dalších obětí, dobrou noc."

Pohled Michaela

Zapl jsem televizi a projížděl kanály, najednou mě zaujala nějaká stanice. Zastavil jsem obraz na tom pořadu s názvem Pátrání po obětech trestných činů. Řekl jsem si, že se na to podívám. Hned jak začali říkat o koho jde, tak jsem si řekl, že jsem docela borec. Dostal jsem se do televize a proč si nezahrát i s policií a televizí ? Nebylo by od věci chtít nějaký to výkupný, poslat nějakou kazetu nebo fotku. Fakt mě to přivedlo na bezva nápad. ,, tak děvenky, budete v televizi" řekl jsem si sám pro sebe a načež jsem si šel pro kameru, kterou jsem pak položil na stůl a šel jsem si do trafiky pro nějaké dnešní noviny. Nechtěl jsem se dopouštět nějakých chyb. Jsem přece profík.

---

Když jsem se vrátil z trafiky, vzal jsem kameru a šel sem do sklepa. Otevřel jsem dveře a začal na holky mluvit... Sedl jsem si vedle nich a řekl jim co budou dělat. Když souhlasili, dal jsem každé židli a abych přidal na důvěrychodnosti nekompromisního únosce, vzal jsem provazy a svázal je. Na klín jsem jim položil dnešní noviny, které se opíraly o jejich krásný bříška.
Když bylo všechno připraveno, nastavil jsem kameru a zapl ji. Stoupl jsem si vedle aby nebyl vidět ani můj stín ( z toho se dá ledas co zjistit ) a nechal jsem holky mluvit, ať si ty svoje srdíčka vylijou.

,, Dobrý den, jmenuji se Emma Stonová a dnes je 3.7.2016. Byli jsme spolu s mou kamarádkou Miou McDoellovou uneseny." Řekla Emma ,, Náš únosce požaduje výkupné ve výši 3 500 000$. Pokud se tak nestane, budeme opakovaně znásilněny a následně zabity. Po nás přijdou další oběti. Pokud se výkupné odevzdá únosci, nebudou už další o-oběti. " Řekla rozklepaně moje malá Miuška, prdelka moje.

,,Tak dobrý holky, smažili jste se, za odměnu si vyberte co chcete k jídlu." Řekl jsem jim ale jejich odpověď mě fakt zarazila.
,,My bychom chtěly garnáty s BBC omáčkou." Řekla mi Emma. ,, no dobře no..." Mysel jsem si svoje a pak jsem odešel. Kameru jsem vzal s sebou ale noviny jsem jim tam nechal.

Pohled Mii a Emmy

Když odešel tak jsme vzali noviny a na titulní straně jsme viděli naše fotky a popisy. Důkladně jsme si je přečetly a přečetly jsme si i nějakou reportáž. Byla o nás a o tom, jak se naše rodiny o nás bojí a prosí únosce aby nás pustil. Bylo to tak krásné. Hřálo to u srdce,vědět, že je tam venku někdo, kdo se o vás bojí, kdo za vámi stojí i navzdory tomu, že neví kde jste, co s vámi je a jestli vůbec  žijete.  Obě jsme se rozbrečely a když jsme brečely jako by nás na nože braly, přišel ten muž, který nás tak nenávidí...Igor.

Pohled Michaela

Odešel jsem protože jsem chtěl postal tu nahrávku ale holky pořád říkaly něco  jako moje jméno a tak... Prostě jsem to šel sestříhat a zatmavit pozadí. Já sem tam vidět nebyl, takže dobrý. Už jsem to měl hotový a v tom mi zazvonil telefon ,, nazdar Igore tak co, máš ty Garnáty ? " ,, čau šéfe no jasně že je mám. "  ,, super, mám to video, takže mi kup ještě bublinkovou obálku... Kde teď seš ? " ,, šéfe teď budu na rohu C.Bulvar a Werqaer. Tak za 10minut tam budu, ještě něco ?" ,, no jo, až přijedeš trochu postraš naše holky." ,, dobrý šéfe." Zavěsil jsem a prošel se po místnosti. Domýšlel jsem následky toho, co právě udělám...

---------------------------------------------
Sekám a omlouvám se za spoždění. V předchozí kapče 1204 slov a tady 1034 slov. :D snad stačí :D

Díky za přečtení a pokud možno pochopení.

My messenger Stalker [ OPRAVUJE SE ]Where stories live. Discover now