Viac ako len kamarát...

11 6 1
                                    

Ako sa všetko v jeden moment dokáže zmeniť. Keď len pred nedávnom si mal pocit, že pre každého neznamenáš nič.

No teraz znamenáš pre jednu osobu viacej, ako si len vieš predstaviť . Vďaka tebe sa jej zmenil život k niečomu prekrásnemu.  Stal si sa jej úsmevom, jej radosťou či smútkom. Priniesol si jej do života nádherné chvíle, a momenty na ktoré už nikdy nezabudne, a stále sa k ním bude vracať. Vracať v mienke, že znova budeš v jej prítomnosti, hoc si teraz len v predstavách.

Vidí ťa všade kde sa len pozrie. Vidí ťa v lupeňoch kvetov ,okolo ktorých ste sa kedysi prechádzali. Vidí ťa sedieť na lavičke, kde ste kedysi sedávali a rozprávali sa o vašich najtajnejších snoch. Prejde sa na všetky miesta na ktorých ste kedysi boli , len aby jej to pripomínalo tvoju prítomnosť. Sadne si do trávy na miesto, kde ťa kedysi nechala samého keď si bol smutný kvôli inej, no ona sa trápila že tou ktorú miluješ nie je ona. Teraz z miesta kde ťa kedysi nechala, hľadí na svet tvojimi očami . Vníma všetko, čo si kedy vnímal aj ty a v tú chvíľu sa jej niečo v očiach zaligoce. Je to slza ktorá jej steká po líci až k perám na ktorých sa jej rozžiaril úsmev. Úsmev, ktorý jej vyčarovala idea na tieto chvíle a slza, ktorá jej šepká že ste len kamarátmi. Hoc niekedy je kamarátstvo vzácnejšie ako vzťah, no ona v tebe vidí viacej ako v hocikom doposiaľ.

Keď sa na teba pozrie, hneď jej zlepšíš deň len tým, že ťa uvidí. Keď sa na ňu usmeješ, nemôže sa nijako ubrániť obrovskému úsmevu. Keď si v jej spoločnosti, cíti sa s tebou tak uvoľnene, ako ešte s nikým iným. Keď ti pohladí tvoje vlasy ,vtedy už nikdy nechce hladiť iné ako tie tvoje. Keď sa ti zahľadí do očí, svet vôkol nej sa akoby zastaví a v tú chvíľu ste existovali len vy dvaja. Keď  kráčaš vôkol nej, ani nevieš ako veľmi by ťa chytila za ruku a žila v mienke že jej patríš. Keď ťa vidí smutného, ani nevieš ako rada by ťa objala, a už nikdy nepustila. No a keď sa spolu prechádzate želá si, aby tieto chvíľa nikdy neskončili a trvali navždy.

Nechce vidieť každodenný západ slnka bez teba, a vstávať do rána tak sama. Chce s tebou prežiť každú jednu chvíľu od rána až do večera, pretože deň bez teba ju ubíja.
Nikdy nechce zabudnúť na teba, a prestať ťa milovať. Nechce nikoho v živote vidieť po jej boku, iba teba. Nechce ,aby sa stále trápila a ako jediná milovala. Chce byť s tebou, len a len s tebou. Nikoho nechce viac ako teba. No nikdy ťa nechce stratiť a odísť od teba.  Aby všetka táto láska ostala napospas prázdnote neopätovaná.

Ak by ťa mala navždy stratiť, ostane s tebou len kamarátka a bude sa naďalej trápiť či inú si nájdeš a na ňu zabudneš. No ak ju budeš naozaj milovať ,a vaše navždy nezostane len slovom, zmeň toto priateľstvo na niečo neobyčajnejšie...

The place where I am freeWhere stories live. Discover now