✓1.Bölüm 'Tekrar ' ✓🌙

43.7K 1.2K 413
                                    


Merhaba okurlarım, oy veren ve yorum yapan elleriniz dert görmesin...

İyi okumalar.🌙


Büyük gezegenin, küçük dünyasında, büyük hayaller kurarak yaşayan insanlar vardı. Hayal dünyasının büyük umutlarını küçük cebine tıkış tıkış doldurmuş, gittiği her yere taşıyan insanların sahte hayatlarıydı. Bana göre büyük umutların, büyük hayal kırıklıkları olduğu bir hayat fazlasıyla boş ve zaman kaybıydı.

İnsanoğlu geçen giden zaman kaybını yok sayarak, inanmak istemediği gerçekleri görmezden geliyordu. Oysaki hayat her fırsatta gerçeklerin acı tadıyla yüzleştiriyordu , biz sadece dilimize yayılmış acı tadın üstüne bir çikolata yiyerek gidermeye çalışıyorduk. Görmemeyi seçip, geçmişte kaldı demekle yetiniyorduk.

Zaten en büyük yanlışı da tam burada yapıyorduk.

Sakince derin bir nefes aldım neyse ki, bu yanlışları artık yapmayacak kadar büyümüştüm. Önüme koyulan bardağa baktım usulca , çoğu zaman geldiğim bara gelmiş ve ikinci içkimi parmaklarımın arasında tutuyordum. Bardaktaki içkiyi tek dikişte içerken, boğazımdaki yanma hissi içimdeki hücreleri heyecanlandırdı.

Boğazımdan aşağı akan sıvının yanma hissi hızla geçerken aynı saniyelerde tatlı bilindik tada bıraktı kendini. Sadece üç gündür içmediğim içkinin özlemini hissediyordum, delicesine bir şeydi fakat gerçekti. Alkolik değildim ama içkiyi içtikçe içen ve asla sınırını aşmayan dayanıklı bir kadındım.

Bardağı tekrar barmene uzatırken bu sefer tek hamlede içmeyecektim , tadını küçük ama uzun bir sürede hissederek içecektim. Birazdan arkadaşlarım geldiğinde onlarla da içmek istiyordum, bu yüzden biraz yavaştan almaktan zarar gelmezdi. Önüme düşen kısa kızıl saçlarımı arkaya savurdum yavaşça, bu sırada omzumdan düşen askıya sert bir bakış attım.

Barmen içki dolu bardağımı önüme koyarken bıraktığı sese döndüğümde , o'da benim gibi omzumdan düşen askıya bakıyordu. Fakat o benim aksime sinirlenmek yerine ağzının sularını hiç utanmadan akıtarak bakıyordu. Bu salak haline gülümsedim ve gözlerinin içine bakarak hiç utanmadan askıyı yavaşça omzuma çektim.

Arsız bir kadındım.

Bu arsız halime hınzır bir gülümsemeyle karşılık verdi, yüzüne utanmadan bakmaya devam ettim. Sarı saçları , kahverengi gözleri ve sert çene kemikli hatları yüzünün gayet yakışıklı olduğunu gösteriyordu. Derin bir nefes aldım , bu çocuğu daha önce görmediğime emin olduktan sonra ona hiç bakmamışım gibi bakışlarımı piste dans eden insanlara çevirdim.

Büyük bir gürültünün ortasındaydım fakat bana göre sessizliğin ortasında oturmuş insanların yüzlerindeki ifadeleri izlemeye başladım. Çoğu insan önündeki içki dolu bardağı sevinçle havaya kaldırıyor bir şeyler mırıldandıktan sonra tek hamlede içiyorlardı. Bazıları ise kenarlarda bir yerlere oturmuş tek başlarına içkisini içiyordu. Ezikçe...

"Erkencisin." Bakışlarımı tanıdık sese çevirirken , yüzümde bir gülümseme oluştu. "Üstelik biz gelmeden başlamışsın." Dedi Arya kızgın ifadesini göstermekten çekinmeden .

"Tek içmek istiyorsan bizi niye çağırıyorsun?" Umay'ın atarlı sesi göz devirmeme sebep oldu. "Üstelik bu mekandan sıkıldım ben artık." Dedi Umay, hemen sağımdaki boş sandalyeye oturdu. Memnun olmayan sesi tekrar gözlerimi devirmeme sebep olsa da bir şey söylemedim , Arya da sol yanımdaki boş yere yerleştikten sonra barmene içmek istedikleri içkileri söylediler.

LEYALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin