κεφαλαιο 19

2.6K 162 39
                                    

Ellie's pov

Σηκωθηκαμε εγω και η Ρέι απο το τραπέζι και πήγαμε στον dj. Του ζητήσανε να πούμε ενα τραγουδι και μας έδωσε δυο μικρόφωνα. Περιμέναμε να τελειώσει η σκύλα και μετα επεξε το τραγουδι που ειχαμε επιλέξει. Η ξανθιά γυτησα προς το μέρος μας ξαφνιασμένη. Μάλλον απο το τραγουδι που επιλέξαμε. Ενω τραγουδαγαμε το.....

Με το που ξεκινήσανε να τραγουδάνε όλο το μαγαζί γύρω σε και μας κοίταζε. Μάλλον τους αρεσαμε..... νομιζω. Το ίδιο έκαναν και τα αγόρια αλλά δεν μπορω να καταλάβω το ύφος τους. Δεν ηταν ουτε θυμωμένα ούτε αγανακτισμένα που τα αφησαμε εκεί και συκωθηκαμε να τραγουδήσουμε.

Ο κόσμος διασκέδαζε και εμείς τραγουδά τα με με πολύ ύφος μιλάμε. Χορευαμε κιόλας. Χορευαμε λες και δεν υπήρχε αύριο, λες και ειμασταν μόνες μας. Το διασκεδαζαμε πολύ. Αλλά κάποια στιγμη ο ρυθμός του τραγουδιού άλλαξε και αρχίσαμε την επιθεση. Περάσαμε απο την πίστα σε ενα άδειο τραπέζι και σε ενα δίπλα και έτσι φτάσαμε στην ξανθούλα. Αρχίσαμε την επιθεση. Τραγουδαγαμε πιο επιθετικά και στο τέλος εγω την κοίταξα με ενα προειδοποιητικά αγριο βλεμα. Αφησαμε τα μικρόφωνα και πήγαμε πίσω στο τραπέζι. Ο κόσμος γύρω ζητοκραυγαζε και σφιριζε!! Καθησαμε στις θέσεις μας και ηπιαμε λιγο απο το ποτό μας.

- δεν ειμασταν και άσχημες.

Λέει σε μενα κοροϊδευτικά η Ρέι. Φυσικά και ξέρει οτι ειμασταν αγωγές.

- Δεν βαριέσαι καλες ειμασταν.....για ζεσταμα.

Παίζω το παιχνιδι της και κολαμε πεντε. Τα αγόρια έχουν μείνει να μας κοιτάνε. Τα ρούχα μας έχουν κουνηθεί απο τη θέση τους. Δεν φαίνεται τίποτα αλλά δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα στον κοσμο.

- Τι έγινε μόλις τωρα?

Ρωτάει ο εντ.

- η αδελφή μας και η φιλη της ξεσήκωσαν όλο το club ενω η αλλη -

Έλεγε ο Κάρτερ αλλά τον σταμάτησε ξανά ο εντ.

- Ώστε αδελφή σας εεε....

Είπε πονηρά και με κοίταξε παιχνιδιάρικα. Ξέρω που το παει αλλά εμ ναι εχω αγόρι. Κρημα...... απο την πλευρα του βέβαια. Ο εντ μου πέρασε ενα χαρτάκι που έγραφε ενα τηλέφωνο. Μάλλον το δικο του. Τον κοίταξα με ενα βλεμα του τύπου- δεν με ενδιαφέρει κάνε οτι θέλεις απλα εχω αγορι- και εδωσα το χαρτάκι στην Ρέι η οποία χωρίς να κοιτάξει τι γράφει το έβαλε στην τσάντα της. Τους ειχαμε θυμώσει και έπρεπε να το καταλάβουν. Και τοτε ηταν που σηκώθηκαν και οι 7 και πήγαν προς την σκηνή. Θεέ μου θα τραγουδήσουν όλοι μαζί??

My New Step Brothers! #READINT2017 #TBA2018Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα