κεφαλαιο 15

2.1K 178 2
                                    

Ellie's pov

Κοιμωμουν στο δωματιο μου μεχρι που με ξυπνησε ενας θορυβος απο το σαλονι. Για μια στιγμη σκεφτικα οτι μπορει να ηταν ο Καρτερ. Ειχαμε συμφωνήσει να κοιμηθει στο δωματιο των γονιων μας. Ξανακουστικε ενας αλλος θορυβος απο τις σκαλες αυτη τη φορα. Συκωθικα απο το κρεβατι και πηγα στην πορτα. Ανοιγω την πορτα και τι να δω? Ο Σιλβεν γεματος αιματα να παραπαταει εδω και εκει. Κοιταω πισω του και βλεπω οτι το βαζο που βρισκοταν πανω σε ενα τραπεζακι ειχε πεσει. Περνω τον Σιλβεν και τον παω στο δωματιο.

- Κατσε εδω. Μην πηραξεις τιποτα. Μην κατσεις στο κρεβατι μου.
Λεω και μου ριχνει μια ματια καπως δολοφονική. Νομιζω εχει πιει και εχει μεθυσει. Τι βλακας θεε μου. Αλλα εχω μετανιοσει για οτι εγινε πριν.

Βγενω απο το δωματιο και πηγενω στη βεραντα. Περνω την σκουπα και καθαριζω τα γυαλια. Τα πεταω στον καδο και περνω την σφουγγαριστρα για να μαζεψω τα νερα. Αφου βαλω την σκουπα και την σφουγγαριστρα στη θεση τους παω ξανα στο δωματιο. Ανοιγω την πορτα και βλεπω τον Σιλβεν να καθετε στο κρεβατι του.

- Τελειωσα με το βαζο τωρα ηρθε η σειρα σου. Ελα στο μπανιο πρεπει να σε καθαρισω. Αιμοραγει το κεφαλι σου? Τι διαολο εκανες βραδιατικα?
Τκν ρωταω σχεδον θυμωμενη. Περιμενω εξηγησεις. Δεν γινεται να ερχεται σπιτι γεμάτος αίματα , να διαλύει το σπίτι και να ειναι ολα μελι γαλα. Αυτό παραπαει.

Πήγαμε στο μπάνιο και κάθησε στον παγκο. Πήρα τα απαρετητα για να του καθαρίζω την πληγή στο κεφάλι. Μόλις όμως ακουμπησα το μπενταντιν στην πληγή έπνιξε ενα ουρλιαχτό. Κατάλαβα ότι πόνεσε αρκετά. Ή μάλλον ετσουξε.

- Γιατι τα κανεις όλα αυτά?
Μου λέει και ξαφνιαζομαι. Πραγματικα δεν περίμενα να με ερώτηση αυτό αυτή τη στιγμη.
- Τι ενοεις?
Τον ρωτησα δήθεν ανυξερη. Αν και πραγματικα δεν ήξερα που το πηγενε.
- Ο έλα τωρα. Μην κανεις πως δεν ξέρεις. Δεν εισαι τέτοιου στιλ εσυ.
Τι διάολο λέει παλι. Τι εννοεί με το δεν εισαι τέτοιου στιλ εσυ. Δεν με ξέρει παρά μόνο ενα μήνα περιπου.
- Ναι δεν ξέρω τι ενοεις!! Πραγματικα όμως μπορείς να μου εξηγήσεις ?
Τον ρωταω και ενα πονηρό χαμόγελο εμφανιζεται στο προσωπο του. Τι είπα πάλι?? Τι έχει στο μυαλό του αυτός ο άνθρωπος παλι???

Και το και ενώ αμέσως. Περνώ την απάντηση στις ερωτήσεις. Κολλάει τα χείλη του με δυναμη στα δικά μου. Ενιωσα μια φλόγα να βγενει απο μέσα μου. Ενιωσα την καρδιά μου να χτυπάει πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Αυτό το φιλί διέφερε απο τα αλλά. Ηταν ενα παθιασμένο φιλί γεμάτο συναισθήματα.

My New Step Brothers! #READINT2017 #TBA2018Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα