καιφαλαιο 11

2.7K 198 8
                                    


Sylvain's pov

Ξυπνησα και ειχα στην αγκαλια μου την Ελλη. Τοσο ομορφη και γλυκια οταν κοιμοται. Αποφασισα να την αφησω να κοιμαται μεσα στην αγκαλια μου. Για καποιο λογο δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου. Τι εχω παθει. Θελω τοσο γαμημενα πολυ να την εχω μασα στην αγκαλια μου και να την φιλαω ολη μερα. Και..... αλλα δεν ειναι ετοιμη και θα το σεβαστω.

Γιατι ρε γαμοτο μου μιλαω ετσι? Τι εχω παθει? Δεν εχω ξανανιωσει στη ζωη μου ποτε ετσι. Τουλάχιστον οχι τοσο εντονα.

Κοιταξα το ρολοι που βρισκοταν στο κομοδινο. Ειχε παει 9.30 . Δεν ηταν πολυ νωρις και ετσι αποφασισα να την ξυπνησω για να εχουμε ολη τη μερα δικια μας. Αρχισα να την φιλαω στο μετοπο και κατευενα. Λιγο πιο πανω απο τον λεμο ανοιξε τα ματια της και γελασε! Τοσο ομορφη θεε μου. Μου εδωσε ενα φιλακι.

Σηκωθικε απο το κρεβατι. Φορουσε μονο τα εσωρουχα της. Το καταλαβε μολις ξεσκεπαστικε. Τραβιξε την πετσετα και τυλιχτικε. Κοκκινησε. Της πεταξα την φορμα και την μπλουζα μου. Τα φορεσε βιαστικα. Της ηταν λιγο μεγαλα αλλα ετσι εδειχνε πιο χαρητομενη. Κατευηκε στην κουζινα. Σηκωθικα και εγω. Ανοιξα την ντουλαπα. Στον πατο της βρισκοταν η βαλιτσα μου. Την ανοιξα και πηρα μια βερμουδα και την φορεσα. Επιτα εκλοισα την ντουλαπα και κατευικα στην κουζινα. Εκει η Ελλη αληφε κατι κρεπες με μερεντα.

- Οοο ελα τωρα ηθελα να σου κανω εκπληξη.
Μου λεει αστεια. Επιτα βουταει το δαχτυλο της στη μερεντα και τρωει. Μου χαμογελαει. Την περνω στην αγκαλια μου και την φιλαω. Βαθενει το φιλι μας κρατωνας με απο τον λεμο. Επιτα απο λιγο σταματαμε.
-Μμμμμμ μερεντααα.
Λεω σιγα και αισθισιακα. Ανατριχιαζει ολοκληρη. Χαμογελαω. Γυρναει για να συνεχισει με τις κρεπες. Την αγκαλιαζω απο την μεση και την φιλαω στο λεμο. Συνεχιζει να αληφει τις κρεπες. Επιτα τους βαζει μπανανα και μπισκοτο και τις τυλιγει. Τραβιεται λιγο, μου δινει ενα πεταχτο φιλι και παει στο ψυγεια. Βγαζει ενα μπουκαλι χυμο και δυο ποτηρια απο το ντουλαπι διπλα της. Τα γεμιζει και τα βαζει πανω σε ενα δισκο. Βαζει παλι τον χυμο μεσα στο ψυγειο και το κλοινει. Περνει το τον δισκο με τις κρεπες και τα ποτηρια με τον χυμο και μου γνεφει να την ακολουθησω. Αφηνει το δισκο σε ενα τραπεζακι.

- Βαλε μια μπλουζα και παπουτσια και σε περιμενω στην πισω βεραντα.

Ακολουθω τις "διαταγες" της. Της χαμογελαω και μπενω μεσα στο δωματιο. Βαζω γρηγορα μια μπλουζα και τα σταρακια μου. Βγενω απο το δωματιο αλλα δεν την βλεπω. Κατευενω κατω και παω στην πισω βεραντα. Στεκεται ακομα με τον δισκο στα χερια. Φοραει ακομα τα ρουχα μου και ενα ζευγαρι μαυρα βανσ. Μου γνεφει να την ακολουθησω. Προχωραει κατα μηκος της βεραντας και βγενει απο μια πορτα. Κατευθινεται προς την πισω μερια του παρκου. Με τον δισκο στα χερια μπενει μεσα στο παρκο απο μια μεγαλη τρυπα στο φρακτη. Την ακολουθω ακομα. Φτανουμε σε ενα ξεφωτο βαθια μεσα στο παρκο ομως κοντα στο σπιτι. Εστρωσε ενα καρο μεγαλο τραπεζομαντιλο στο εδαφος. Το ειχε παρει μαζι χωρις να το καταλαβω. Επιτα αφησε τον δισκο στο χωμα ( πανω στο τραπεζομαντιλο) και καθησε πανω στο τραπεζομαντιλο.

My New Step Brothers! #READINT2017 #TBA2018Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα