κεφαλαιο 17

2K 166 5
                                    

Sylvain's pov

Μπήκα στο σαλόνι με τον δισκο με το πρωινό και τι να δω. Ή Έλλη βρισκόταν κάνα μέτρο μπροστά απο την πόρτα και φόραγε κάτι χειροτερο απο τις πιτζάμες της. Ωραίο ηταν βασικά αλλά όχι για να την βλέπουν τα λυγουρια οι φιλοι μου. Τους έβλεπα πως την κοίταζαν. Δεν μπορουσα να τους πω οτι τα έχουμε γιατί είναι ή αδελφή μου. Αλλά δεν μπορουσα να τους πω οτι είναι ή αδελφή μου γιατί τοτε θα της την πέφτουν και τα έχουμε. Περίπλοκο. Πολύ περίπλοκο.

- Παιδιά απο δω ή Έλλη. Έλλη απο δω τα παιδιά. Μου έκαναν έκπληξη και ήρθαν απο Ιταλία. Θα μείνουν για....... για ποσο θα μινετε??

- Ο Σιλβεν έπρεπε να μας είχες πει νωρίτερα οτι είχες ομορφο κοσμο στο σπίτι. Για να δουμε..... χμ.... θα μείνουμε για μια βδομάδα. Έχουμε κλοισει ειδη τα εισητήρια της επιστροφής. Φευγουμε την επόμενη Κυριακή.

Λέει ο εντ που τόση ωρα δεν είχε μιλήσει. Αυτό δεν είναι μια βδομάδα. Ειναι σχεδόν δυο. Χαρηκα που τους είδα δεν λεω αλλά ήθελα δυο βδομάδες να ειμαι μόνος μου με την Έλλη. Τόσο κακό πια?? Καλα θα περάσουμε!!

- Amen et quand! Nous allons passer parfaitement!!( αμήν και ποτε! Θα τα περάσουμε τέλεια!! )

Λεω στα γαλλικά. Παλι καλα κανένας δεν με κατάλαβε. Εκτός.. εκτός.. εκτός απο την Έλλη. Ξέχασα οτι έκανε γαλλικά και ιταλικά. Δεν είπα κάτι κακό στο κάτω κάτω. Γιατι να ανισιχω.

- Ωραία !

Λέει ο Κάρτερ που τόση ωρα είχε μείνει αμέτοχος στη συζήτηση. Χαμογελάει. Μετα απο τόσο καιρό χαμογελάει πραγματικα... νομιζω.

- Θα καθόμαστε έτσι όρθιοι ή θα φάμε καμια ωρα? Σχεδόν πάγωσαν οι κρεπες.

Λεω εγω για να κατσουμε να φάμε.

- Μμμμμ πεντανοστημες!!!

Λέει ή Έλλη και της χαμογελαω όσο πιο διακριτικά μπορω για να μην μας καταλάβουν τα 5 ρεμαλια και ο Κάρτερ!!

- Εσυ τις εφτιαξες Σιλβεν γλυκουλι??

Λέει και με πηγάζει ο εντ. Έτσι με φώναζε μια απο την ιταλια. Μου την έπεφτε συνέχεια και ηταν μια σκύλα. Δεν υπερβαλω καθόλου. Ολους τους άλλαζε σαν τα πουκάμισα και κόλλησε σε εμένα που ουτε καν την κοίταξα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

- Ναι πανω κάτω εγω τις έφτιαξα. Και σου εχω πει να μην με φωνάζεις έτσι.

Του λεω κάπως πιο επιθετικά.

- Καλα καλα οτι πεις. Εχεις χερετησματα απο την Νάταλι παντός.

Λέει και παγώνω και εγω και η Έλλη. Ειναι πολύ μ*/**ας ο άνθρωπος. Αλλά θα μου πεις δεν ξέρει τίποτα για την σχέση μου με την Έλλη.

My New Step Brothers! #READINT2017 #TBA2018Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα