κεφαλαιο 10

2.8K 215 21
                                    

Sylvain's pov

Κατεβικαν τα κοριτσια απο το δωματιο. Ηταν υπερβολικά πολυ ομορφες αλλα μπορω να πω εμενα δε με πηραζει καθολου. Για τα λυγουρια φοβαμαι. Τα μεθυσμενα λυγουρια. Δεν θα αφησω να συμβει τιποτα. Αλλα ετσι δε θα διασκεδάζω......

Ας πανε ολα στα κομματια. Απο ποτε νιαζομαι για καποιον. Δε νιαζομαι για κανεναν παει και τελειωσε. Ουτε καν για δυο καπως προκλητικα ντυμενα κοριτσια. Τι κιαν το ενα απο αυτα ειναι σχεδον αδελφη μου. Δε χαμπαριαζω κανεναν και ας κανουν οτι θελουν.

Μπηκαμε στο αμαξι μου και οδηγησα μεχρι το beach bar. Εκει το παρτυ ειχε ξεκινησει. Ας χορεψουμε σκεφτικα και χαμογελασα πονηρα αλλα κανενας δε με καταλαβε. Αφησα τα παιδια λιγο πιο κει και πηγα να παρκαρω. Μετα ολοι μαζι πηγαμε και καθησαμε με τα φλορακια..... ενοω τους φιλους της Ελλης.

Ξαφνικα ερχεται ο μπαρμπαν. Αρχιζει το παρτυ σκεφτικα. Παραγκειλαμε και μας εδωσε τα ποτα μας. Εγω παραγκειλα κατι δυνατο αν και δε μεθαω ευκολα. Εχω συνηθισει. Αλλα θα μου κανει καλο να μεθυσω λιγο. Ταξιδευω με το βλεμα μου σε ολο το μπαρ. Ξαφνικα το βλεμα μου συναντιεται με μια κοπελιτσα γυρο στα 16. "Μιλαγαμε" με τα ματια. Της ενευσα οτι θα παω να χορεψουμε σε λιγακι και γυρναω παλι πισω στο μπαρμαν για να μου βαλει ενα ποτηρι ακομα. Ο μπαρμαν μιλουσε με την Ελλη και ξαφνικα την πηρα και πηγαν να χορεψουν. Τους εβλεπα που χορευαν. Η Ελλη χορευε πολυ ωραια. Σχεδον σε μαγευε με τις κινησεις του κορμιου της. Τι γαμοτο κανει?

Αποφασισα και εγω να παω να χορεψω με την κοπελα που κοιταζομαστα. Χορευαμε για λιγο... για την ακριβεια εγω χορευα και αυτη τριβοταν πανω μου. Δεν με πηραζε για καποιο λογο ομως.

Εκει που χορευω, γυρναω να δω την Ελλη αλλα εκεινη δε βρισκοταν στο σημειο που ηταν πριν. Κοιταζω στο μπαρ που βρισκομασταν νωριτερα αλλα ουτε εκει ηταν. Ενστικτοδος σκεφτικα να κοιταξω στις τουαλετες. Χερετησα την κοπελιτσα, μου εδωσε τον αριθμο του κινητου της και πηγα προς τις τουαλετες. Ηταν εκει. Ενας βλακας την φιλουσε με δυναμη.
-Ασε τγν κοπελα ησυχη. Ειπα θυμωμενος
-Παραταμας. Δε σου πεφτει λογος. Και στο κατω κατω τι εισαι το αγορι της να πουμε? Χωρις να το σκεφτω, τον τραβιξα απο την Ελλη και του εδωσα μια γερη στο ματι. Εκεινος ζαλησμενος πισωπατησε. Ανεκτισε γρηγορα τις δυναμεις του ( κατι που δεν το περημενα). Πηγα να βοηθησω την Ελλη και δεν το καταλαβα που με πλησιασε και μου εδωσε και μενα μια στο δεξι μου ματι. Δεν ηταν τοσο δυνατη. Αλλα με αγριεψε αυτη του η πραξη. Ποιος εισαι εσυ που θα με ακουμπησεις? Ετσι τον ριχνω κατω και αρχιζω να τον χτυπαω στα πλευρα. Αφου εκτονωθω λιγο, περνω την Ελλη αγκαλια και προσπαθω να την ησυχασω.

My New Step Brothers! #READINT2017 #TBA2018Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα