κεφαλαιο 2

3.8K 308 8
                                    

Εκλοισα την πορτα και οδηγησα τα αγορια στο σαλονι.
- Καθηστε. ( τους ειπα ευγενικα και τους χαρισα ενα χαμογελο. Γαμοτω νομιζω ειναι λιγο παραπανω ομορφοι)
- Ευχαριστω, mademoiselle Ellie.( ειπε και καθησε)
- Ο.. εμ.. ε.. ε-εχω μινει....( ειπα και κοκκινησα. Πραγματικά ειχα μινει αφωνη. Δεν ειχα προσεξει πιο πριν στην πορτα την υπεροχη γαλλικη προφορα του)
-Ευχαριστω?? ( ειπε καπως ερωτιματικα και αρχισε να γελαει)
- Νομιζα οτι ηρθατε απο την ιταλια.....
- Ειμαστε απο την ιταλια αλλα ο αδελφος μου φυτουσε με ενα προγραμμα σε ενα σχολειο στην γαλλια και υιοθετησε την γαλλικη προφορα.....( πεταχτικη ο carter και μιλουσε καπως σαν να βαριωταν που ζουσε, σαν να τον αναγκασαν να κανει τοσο δρομο, σαν δεν ξερω...... σαν να ξερει κατι που δεν ξερω εγω, απο τις σκεψεις με εβγαλε η γαλλικη φωνουλα του sylvain)
-Ma belle Ellie, δυστιχως ή ευτυχως τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λεει ο carter. Εδω και μερικα χρονια παω σε ενα σχολειο στην γαλλια και ετσι υιοθετησα αυτη τη γαλλικη προφορα....
- Ειναι πολυ ωραια η προφορα σου ( ειπα σχεδον ψιθιριστα..... ευχομαι να μην με ακουσε.....)

Για λιγη ωρα επικράτησε ησυχια την οποια αποφασησα να σπασω εγω.

- Εσυ Carter ζεις και πηγενεις σχολειο στην ιταλια?? ( λιγο χαζη ερωτηση αλλα τωρα δεν ειναι τιποτα δεδομενο)
- Sí Ellie. Εγω ζω εδω και 17 σχεδον χρονια στην ιταλια. Qualcosa di diverso?
( Ακουστικε λιγο ενοχλημενος αν και δεν καταλαβα τι ειπε, δεν μιλαω καθολου ιταλικα, ξερω μονο το sí που συμενει ναι, ετσι ρωτησα πολυ ευγενικα παντα)
- Συγνωμη τι ειπες στο τελος....... εμ... δεν..... εεεε...... σε..... καταλαβα..... ( η φωνη μου αρχισε να σβηνει απο ντροπη)
- Σε ρωτησε αν θες να ρωτησεις τιποτα αλλο. ( μου εξηγησε ευγενικα ο Sylvain και πραγματικά τον ευχαριστο πολυ γιαυτη τουτη χειρονομια)
- Ο.... εμ.... ευχαριστω. Ξερει κανεις που ειναι η μαμα και ο Leonardo??
-Νομιζω οτι ειναι στην κουζινα.... θελεις να παω να.
Τον σταματησε η μαμα μου που αρχισε να μιλαει και να απολογηται.
- Συγνωμη παιδια που σας αφησαμε μονους. Επρεπε να συζητήσουμε κατι.... επιπλεον μεσα σε αυτον τον λιγο χρονο νομιζω ειχατε την ευκαιρια να γνωριστηται. Τελος παντος..... θα το πεις εσυ Leo ή εγω...?
Το υφος της μαμας σοβαρεψε λιγο αλλα ηταν ακομα πολυ λαμπερο.
- Πες το εσυ jane.
( οκ μενω..... τι στο καλο θελουν να μας πουν ?? Πραγματικά με εχει φαει η αγωνια. Γιατι δεν μας λενε πια.)
- Okey μωρο μου ( μινι εγκεφαλικό, γιατι τον αποκαλει ετσι..... το ξερω οτι τα εχουν αλλα ειναι πιγο περιεργο), παιδια συζηταμε ενα θεμα εδω και παρα πολυ καιρο και ετσι αποφασισαμε εγω και ο Leo να μινουμε σε αυτο το σπιτι ολοι μαζι.
- Εχουμε κλοισει μεταφορική εταιρια και τα πραγματα και τα επιπλα σας θα ειναι εδω σε εναμισι μηνα το λιγοτερο. Σας εχουμε γραψει και στο σχολειο της Ellies, οπωτε αρχιζετε σε αυτο το σχολειο μετα το καλοκαιρι. Sylvain εσυ θα αναγκαστεις να διακοψεις το προγραμμα. Λυπαμαι παρα πολυ αλλα δεν γινεται αλλιως. Στην ιταλια θα παμε σε δυο εβδομαδες για να παρουμε ρουχα και λοιπα πραγματα. Ολο αυτο το καιρο μεχρι να παμε στην ιταλια θα ζουμε σε αυτο το σπιτι. Το ξερω ειναι δυσκολο να το συνηθησετε αλλα τουλάχιστον καντε μια προσπάθεια. Σημερα το βραδυ θα βγουμε για φαγητο. Εχετε μερικα ρουχα στις βαλιτσες σας οποτε αργοτερα θα πρεπει να αλλαξετε. Το βραδυ θα κοιμηθηται στους καναπεδες.
- Οχι βεβαια. Τα αγορια θα κοιμηθουνε στο δωματιο της Ellies. Δεν ελπιζω να εχεις καποιο προβλημα γλυκια μου. ( οχι τι λες τωρα να εχω εγω προβλημα που θα εχω δυο αγορια στο δωματιο μου να μου πηραζουν τα πραγματα....... σιγα το πραγμα........)Θα ανοιξουμε δυο μεγαλα κρεβατια που εχουμε και πιστευω να βολευτουνε. Ellie πηγενε να ξεναγησεις στα αγορια το σπιτι. Ειναι αρκετα μεγαλο. Ετσι οταν ερθουν τα επιπλα θα φτιαξουμε και αλλα δυο δωματια. Ελπιζω να βολευτηται συντομα.
Ειπε και πηγε στην κουζινα μαζι με τον Leonardo.
Στο σαλονι μιναμε εγω , ο sylvain και ο carter να κοιταζομαστε κοκαλομενοι....... ακομα δεν πιστευουμε αυτο που εγινε.......

My New Step Brothers! #READINT2017 #TBA2018Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα