Capitolul 40

2.6K 228 19
                                    



           Devon

   Am intrat în cameră cu pași apăsați și am rămas întoarsă cu spatele la ușă.

   Mi-am închis ochii pentru câteva momente în timp ce așteptam să intre după mine, iar când i-am auzit pașii apropiindu-se mi-am îndreptat coloana.

   După ce am auzit sunetul ușii închise am mai rămas câteva momente în liniște, înjurând în gând că în loc să ne bucurăm de venirea lui, am ajuns în postura asta.

— Iubito.

   M-am întors spre el, masurandu-l din priviri. Nu am apucat sa fac asta din cauza agitației, dar acum...

   Corpul său arăta mult mai matur, probabil din cauza ca s-a antrenat în timpul acela, dar expresia feței... I-a rămas la fel de blândă.

   Inima mi s-a strâns în fața privirii sale nesigure și m-am muscat de buze pentru a nu mă da bătută, dar...

    La naiba cu toate astea.

   M-am îndreptat spre el cu pași repezi și siguri, iar când am ajuns în fata lui i-am cuprins obrajii în mâini și mi-am lipit buzele de ale sale, uitând de mine.

   Bratele lui mi-au înconjurat imediat talia și ne-a lipit trupurile. Inima mi-a luat-o la goană, iar sângele a început să-mi fiarbă în vene. Îmi simțeam corpul lipsit de orice putere, dar nu îmi păsa. În sfârșit ajunsesem unde îmi era locul.

   Mi-am deschis ușor ochii în timp ce buzele lui se mișcau înfometate peste ale mele, sorbindu-i imaginea din priviri. Ochii ii erau inchisi, iar pleoapele i se zbăteau. Genele lui erau foarte negre si lungi, asa cum si-ar fi dorit orice fata sa le aiba.

   Mi-am așezat mâinile pe umerii lui, iar după ce am strâns puternic din ochi l-am îndepărtat doar cât să pot respira. Am răsuflat și inspirat puternic sub privirea lui pătrunzătoare.

   Am înghițit în sec, iar după ce am strâmbat din gură m-am aplecat spre el și l-am mușcat puternic de buza de jos, după care mi-am ridicat privirea spre el.

— Ești asa un copil în unele privințe. Am oftat. Trebuia pur și simplu sa îmi spui.

   Și-a înclinat capul într-o parte și ma privit insistent câteva momente.

— Nu știam cum vei reacționa.

   I-am zâmbit scurt și mi-am aplecat capul spre el, șoptindu-i.

— M-am schimbat în unele privințe.

   După care mi-am lipit din nou gura de a sa si  mi-am coborat mainile pe bluza lui, jucandu-ma cu tivul acesteia.

   O durere placuta si-a facut loc in corpul meu, traversandu-l rapid. Pentru prima oara simteam ca niste saruturi nu ma pot satisface, imi doream mai mult... Il doream pe el!

   Mi-am luat inima in dinti si mi-am coborat buzele pe gatul sau in timp ce cu mainile i-am ridicat usor bluza, atingandu-i pielea rece si fina cu degetele. Ethan nu s-a impotrivit si ma lasat sa scap de bluza. 

   Uh...

   Imi simteam corpul arzand, iar inima si-a intetit bataile, tot ce puteam auzi fiind zgomotul facut de aceasta.

   Mi-am asezat mainile pe umerii sai, iar cand am observat ca vrea sa se apropie l-am impins, el cazand pe suprafata moale a patului. Am facut un pas spre el, iar in timp ce am pastrat contactul vizual m-am aplecat spre el, asezandu-ma in poala lui cu picioarele pe o parte si cealalata a lui.

Sânge rarМесто, где живут истории. Откройте их для себя