Part 27

583 64 11
                                    

Svi smo prešli Louisu u kuću. Ekipa je s vremenom shvatila da smo se pomirili i otvorili su vrata u krivom trenutku. Louis i ja smo umirali od smijeha i završavali vrećicu bombona. Taj nekontrolirani smijeh je vjerovatno bio uzrokovan sa šećerom koji smo unesli u tijelo. Uglavnom, Eleanor nam je oduzela čips koji je još ostao i tužila nas ostatku 'suda'.

"Idem po sok, tko ide sa mnom?" ustala sam s poda. Svi su šutili "Nitko?" i dalje tišina. Svi su se počeli međusobno pogledavati, ali nitko nije gledao u mene. Uhvatila sam Eleanor koja me kratko pogledala, ali dovoljno da ju primjetim "Aha! El, ti ideš. Ustani sad." rekla sam, a svi su se počeli smijati i zafrkavati Eleanor. Zakolutala je očima i krenula za mnom.

Ušle smo u kuhinju i ja sam počela vaditi čaše iz ormarića, a Eleanor sok. Bilo je tiho pa sam započela bezvezan razgovor.

"Nego, kako ide s tobom i Liamom?" nasmijem joj se.

"Iskreno, borimo se sa nekim problemima trenutno i komplicirano je." tužno je uzdahnula. To nije bio odgovor koji sam očekivala. Ostavila sam se čaša i prišla njoj. Ohrabrujuće sam ju uhvatila za ramena.

"Sve će se srediti ne birni." nasmijala sam joj se i ona je uzvaratila.

Vratile smo se u sobu. Sjele smo na pod i nebitno pričali svi zajedno.

"Hej Z." javio se Niall.

"Reci milo." prirodala sam mu pažnju.

"Pogodi što?" namije se.

"Što?" zbunjeno sam ga pogledala.

"Pogodi kome ponovno počinje turneja!?" odplesao je glupavi ples slavlja.

"To je odlično!!" rekla sam iako nisam baš bila presretna što odlaze. Ipak sam se već naviknula donekle.

"I pogodi tko ide s nama?!" viknuo je Harry. Raspoloženje mi je skočilo.

"Steph i Eleanor!!!" viknuo je Louis, a ja sam pognula glavu "I ti!!" dodao je, a ja sam se bacila na njega i zagrlila ga. Koliko sam se jako bacila prevrnula sam ga te je lupio glavom u rub kreveta. Odmaknula sam se puna grižnje savijesti.

"Lou!! Tako mi je žao!" počela sam se ispričavati, a iza sebe sam čula prigušene osmjehe. Da nisam kriva vjerovatno bi se počela i ja smijati.

"Vidim te Harry." neraspoloženo je rekao Louis Harryu koji se sav zacrvenio od smijeha.

* * *

Ležala sam sama u svojoj sobi i gledala u spakiran kovčeg. Ujutro smo kretali na turneju. Ne znam točno koji je grad prvi na redu niti koliko će trajati put do tamo, ali bila sam stvarno uzbuđena.

Pogledom sam preletjela sobom i ugledala malu bilježnicu na stolu. Ustala sam i dohvatila bilježnicu. Niallov dnevnik. Odjednom me uhvatila nostalgija. Nisam imala pojma zbog čega. Morala sam nekoga nazvati. Uzela sam mobitel i pronašla broj. Nakon kraće pauze začula sam glas.

"Halo, reci Z?" rekao je Niall.

"Hej N, smetam li?" upitala sam ga.

"Ne, ne. Naravno da ne." rekao je brzo "Što trebaš?"

"Možeš li doći do mene?" zamislim se na tren.

"Naravno, tamo sam za 10 minuta." osjetila sam kako se nasmijao. Ugasila sam mobitel i zagledala se u strop iznad moga kreveta.

Nakon par minuta čiste tišine začula sam zvono mobitela. Niall. Javila sam se.

"Otvori mi vrata, ispred sam." rekao je.

"Otključano je." objasnila sam i ubrzo sam začula korake izvan mojih vrata.

Vrata su se otvorila i unutra je ušao plavi dečko. Prišao mi je i sjeo uz mene, a zatim i legao u isti položaj kao i ja.

"U čemu je problem?" upitao me pa sam okrenula glavu prema njemu.

"Zašto misliš da ima problema?" zbunjeno sam ga pogledala.

"Pa nije baš obično da se ljudi u posjeti pozivaju usred noći." nasmijao se.

"Zašto ne?" raspalila sam se smijati pa tako i Niall.

"S kim se ja družim." nasmijao se.

"Zvala sam te jer mi treba društvo." rekla sam nekako sjetno.

"I nisi mogla nazvati Louisa koji je kuća do tebe." u šali je rekao.

"Dobro, sljedeći put neću tebe zvati." zakolutala sam očima.

"Zezam te Z!" gurnuo me laktom u rame lagano i izmamio mi osmjeh.

"N?" pozvala sam ga tiho.

"Da?" okrenuo se prema meni.

"Imaš li ikada osjećaj da smo se ustvari udaljili jedni od drugih. Kao da to više nije to što je prije bilo." pognula sam glavu.

"Znam da nije, primjetio sam. Imam osjećaj kao da smo svi prezaposleni da bi se družili kao prije." uzdahnuo je te pogledao u plafon, zatim se nasmijao te pogled vratio na mene "Zato i idemo na turneju i vodimo tebe, da vratimo one dobre trenutke od prije. Sjećaš se kako nam je bilo zabavno."

Nasmijala sam se i kimnula glavom. Naslonila sam glavu na Niallovo rame i samo gledala ravno. Nisam niti shvaćala koliko se bolje osjećam kada je uz mene.

Podignula sam glavu i pogledala ga, pogledi su nam se susreli. Podignula sam glavu i približila mu se. Usne su nam bile spremne na poljubac.

[Zdravo ekipica, eto mene nakon hmmm... pa od 6. mjeseca me nije bilo. Kao što sam već napisala prolazila sam kroz puno toga i prosla najgor moguću fazu... sada sam tu, ali ne znam kada će sljedeći nastavak. Ovo sam napisala na brzinu jer imam osjećaj da vam to dugujem iako znam da je glup nastavak. Ipak sam to išla napisati (barem da Zita bude sretna...). Ostavite vote i komentar, a ja ću se potruditi odgovoriti na svaki... do sljedećeg puta (ako preživim)]

We're Taking Over The World [ROBD - II. sezona]Where stories live. Discover now