Part 12

873 86 23
                                    

Prošla su dva dana. Dva najnapornija dana u mom životu. Nisam niti znala da sam imala toliko robe i sve je to trebalo spremiti s obzirom da neću biti kod kuće 5 mjeseci. Tužno znam.

Iz nekog razloga se nitko nije svađao gdje spavamo nego smo mirno legli na određene krevete. Valjda oni uvijek isto spavaju, ne znam. Meni su prepustili lijevi gornji krevet do ormara i bila sam zadovoljna. Da, imamo ormar i ogroman je, mislim za autobus. Iz nekog mi je razloga cijeli autobus bio poznat. Možda iz razloga što mi je Zayn rekao da su tražili isti autobus kakav su imali i prije. Iz njegove priče sam već naučila gdje što stoji. Da, mora da je tako.

"Pusti me luđakinjo!" vikao je Niall dok sam se ja držala za njegovu nogu. Već pola sata me vukao po autobusu, ali ja nisam odustajala. Iako su me pokušavali na sve načine skinuti sa njegove noge držala sam se kao dagnja za kamen.

"Ne dok mi ne oprostiš!" vikala sam i dalje se ne mičući. Niall i ja nismo pošteno razgovarali nakon što sam ga istjerala iz sobe i iz nekog sam razloga osjećala da se ljuti.

"Po tisućiti put, ja nisam ljut na tebe!" uhvatio se za glavu i dalje pokušavajući istrgnuti nogu.

"Zašto joj jednostavno ne kažeš da joj je oprošteno pa ste oboje zadovoljni!" viknuo je već vidno iznervirani Harry. Niall se sramotno uhvatio za glavu te spustio pogled na mene koja sam imala glupi osmjeh i neki jezivi pogled.

"Oprošteno ti je." Niall je podigao ruke, a ja sam ga naglo pustila i snažno zagrlila "Krasno Harry, sad me neće pustiti ovako." Niall je zakolutao očima, a ja sam se počela smijati.

"Good guess." i dalje sam se smijala sada namjerno grleći ga.

"Daj ne pričaj gluposti nego se makni." Niall se nasmijao, a ja sam se odmaknula. Ova igra mi je dosadila.

"Čudaci." prošaptao je Liam gotovo nečujno.

"Čula sam te!" viknula sam gledajući ga popreko.

"Ne diraj me!" naglo je navukao zastor koji je bio oko njegovog kreveta, a ja sam se počela smijati i kako nisam gledala zapela sam za Stephin kovčeg, zateturala i opalila glavom u jedan od kreveta. Ne znam točno čiji.

"Karma." nasmijla se Eleanor, a ja sam ju prostrijelila pogledom. Svi su danas protiv mene, čak i autobus. Baš u tom trenu smo naglo skrenuli i ja sam se strovalila na pod preko onog Stephinog kovčega. Sada su se svi smijali, čak i Zayn koji uopće nije obraćao pažnju na našu grupicu u ovom dijelu. Harry je krenuo nešto reći, ali sam ga ja preduhitrila.

"Karma. Dobro shvatila sam." zakolutala sam očima i ustala. Otišla sam do 'dnevnog boravka' gdje je sam Louis kopao po 'kuhinji'.

"Kako to da nisi tamo s njima." nasmijao mi se dok je valjda pravio pahuljice, mislim, imao je kutiju pahuljica, zdjelicu i mlijeko pa je očito radio- ma zaboravite. Pričam gluposti, prejako sam udarila glavom.

"Nisam poželjna." zakolutala sam očima i ubrzo se nasmijala.

"Gladna?" upitao me držeći kutiju pahuljica.

"Jako." odvratim i otiđem leći na kauč uz prozor. Ubrzo mi je Louis donesao zdjelicu i ja sam se posvetila pahuljicama.

"Jesi jako lupila glavom?" nasmijao mi se.

"Hej! Kako to uopće znaš, bio si tu cijelo vrijeme!?" kroz smijeh sam objašnjavala.

"Udarac se čuo do vozača, začuo sam ono Elino karma, a to si ušla ovako trljajući potiljak glave. Nije li očito?" nasmijao se.

"Ma dobro. I da, jako sam lupila, ali nikoga nije briga." napravila sam neku, pa, trebala je biti tužna faca, ali je ispala kao da moram na wc.

"Hoce Lou jubiti pa ce proci." tepao mi je, a ja sam zamahnula rukom, ne jako, ali dovoljno "Čemu to?! Samo sam te probao tješiti!" držao se za obraz.

"Hece sada Zita jubiti da brze prodze." uhvatila sam ga za bradu i počela klimati njegovom glavom.

"Kupiš fore." nasmijao se i vratio se jelu kao i ja. Mislim da nam je stvarno trebalo tepati, kao djeca smo. Ja sam ono cool dijete. Nemojte reći Louisu da sam to rekla.

* * *

Stali smo putem jer je bilo vrijeme večere. Simon nam je dopustio da idemo van na večeru. Ustvari, meni nema što dopuštati jer sam ja obična cura, ali oni se moraju paziti.

Stali smo na velikom parkiralištu nekog previše otmjenog restorana. Kada sam mislila da idemo van, nisam mislila da večeramo u štiklama i haljinama.

"Jeste spremne više!?" viknuo je netko od dečkiju, nisam dobro čula glas pa nisam niti prepoznala. Eleanor, Steph i ja smo u sobama već dobrih pola sata.

"Ja jesam, ali Steph nije niti počela!" viknula sam nakon čega sam čula puno uzadaha. Eleanor i ja čekamo Steph, naravno da se može i sama spremiti, ali ne, mi moramo birati. Eleanor se odlučila za jednostavni sivi kombinezon sa nekakvim šljokicama. Na to je iskombinirala i neke crne štikle. Ja nisam za to i odmah sam rekla. Obukla sam najdraže crne traperice i bijelu košulju. Da izgledam malo više otmjeno sam stavila lančić. Mogli ste pretpostaviti da ne nosim štikle, samo starke dolaze u obzir.

"Mislim da ću ovo." rekla je Steph podižući prvu haljinu koju je probala. Ja ju više nisam mogla slušati pa sam istrčala dečkima. Svi su nosili smoking i zavrijedila sam čudne izraze lica.

"Što!?" viknula sam uvrijeđeno.

"Ništa, lijepa si." nasmijao se Zayn, a slatkica.

"Vidite da i ona nosi starke!!" gunđao je Louis. Da, i on je obukao starke.

"Lou, zato ju i gledamo ovim pogledima." Liam je pokazao na njihove izraze lica. Znači nisam lijepa, ode sve u vodu.

"Mi smo cool djeca." prošaptala sam kada sam prošla pored njega i sjela do njega. Dala sam mu pet i oboje smo napravili neki badass pogled. U našim je glavama barem tako izgledao.

Ubrzo su cure došle i onda su nastupili komentari kako su one lijepe, a ja sam se obukla kao klošar. Nisam! Ja sam baš zgodna, samo me Lou razumije. Koja sam ja čudakinja ustvari lol.

Ja sam prva zakoračila van nakon što su se vrata otvorila. Očekivano, puno bljeskalica i vriskova je dolazilo naokolo. Okrenula sam se dečkima koji su samo slegnuli ramenima, a ja sam spustila glavu i prošla kroz gužvu. Uspjevala sam dok nisam začula jedan komentar.

"Gle, gle, gle. Barbikica je opet sa gospodom popularnima."


We're Taking Over The World [ROBD - II. sezona]Where stories live. Discover now