Part 16

876 82 34
                                    

"Ja sam možda bio prije zaljubljen u tebe, malo." Zayn je pogledao u pod. Ja sam se već našla na podu smijući se. A ja sam mislila da je bilo ozbiljno.

"Zašto si bio zaljubljen u mene pobogu?" i dalje sam se smijala.

"Zbilja, zašto?" pridružio mi se Louis, ali iz njegovih usta nije zvučalo smiješno. Pogledala sam ga poprijeko na što on nije obraćao pažnju.

"Bio sam glupo dijete, što reći." nasmijao se. Dobar odgovor Malik, dobar odgovor.

"Previše." Louis se nasmijao još jače. Lupila sam ga po ruci prilično jako, ali ne da ga ozbiljno ozlijedim. Jauknuo je i pogledao me kao da me želi ubiti tim pogledom. Ne mene, Directionerke možda, ali ne mene Lou.

* * *

Dečki su igrali Fifu i očito inali turnir pa smo mi cure imale malo vremena za sebe.

"Ovo mi je stvarno falilo." nasmijala se Steph kopajući po mom kovčegu gdje su mi stajale košulje.

"I meni Steph, kao da je prošlo stoljeće otkad sam se zadnji put družila s vama bez dečkiju." dodala sam i dalje gledajući u Eleanor koja je obukla Stephinu crnu haljinu i prilično sam sigurna da je zaljubljena u tu haljinu.

"Super ti je El, posudi je kada god želiš, ja ju ionako već dugo nisam nosila." rekla je Steph smješkajući se.

"Pa kada već nudiš." nasmijala se Eleanor ponovno pridavajući pažnju zrcalu.

"Cure! Za 10 minuta stajemo! Spremite se!" začuo se glas iz dnevnog, Harryev. Skoro smo zaboravile. Imaju intervju danas ili očito za 10 minuta.

Ostavile smo se bezveznog oblačenja i prihvatile se ozbiljnog. Ma što ja pričam, samo sam obukla čisto bijelu majicu kratkih rukava i traperice. Krasno, nisam ponijela ništa za preko osim traper jakne po kojoj je Niall prolio colu pa je na pranju. U čarapama sam došla do dečkiju i provirila prema njima. Još uvijek su sjedili i igrali Fifu.

"Ima tko slučajno jaknu viška?" upitala sam ih i time zavrijedila začuđene poglede. Sada se pitate zašto njih to pitam, a ne dcije cure u autobusu. Pa moja Steph je ponesla jednu jedinu običnu jaknu. Nikada mi nije bila jasna. Eleanor možda i ima, ali ona je manja od mene tako da mi ne bi pristajalo.

"Što će ti?" upitao je Niall.

"Da ne pokupim prehladu na ovom vremenu?" pokušavala sam zvučati kao u šali, ali oni su samo zavrtili glavom.

"Ima Zayn ja mislim." rekao je Louis.

"Nah, Steph će me zadaviti. Zašto ti ne daš njoj jaknu, a ja ću njenu. Ionako svi većinom znaju da ste vi zajedno." objasnila sam mu. Kratko je pogledao u daljinu zatim vratio pogled te kimnuo. Otišao je do kovčega, a ja za njim. Cure su već bile spremne. Zayn je Steph pružio jaknu, a ona ga je začuđeno pogledala nakon čega je on samo izašao.

"Čemu ovo?" podignula je obrvu držeći jaknu u ruci.

"Da ti možeš meni dati svoju jaknu, znaš da je Niall sredio moju." nasmijala sam se, a i ona je. Skinula je crvenu koledžicu i pružila mi ju, a nju zamijenila Zaynovom tamno plavom "Tenks, srce si." namignula sam joj, a ona me pogledala WTF pogledom. Izašla sam do dečkiju nakon čega su oni utrčali u sobu.

"CURE!!" čula sam vikanje koje je bilo stvarno glasno. Prepoznala bih ga svugdje, dragi Liam je vikao. Što smo sad napravile?

We're Taking Over The World [ROBD - II. sezona]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα