Part 14

819 88 34
                                    

"Jeste vi normalni!?" vikao je Harry, ali nedovoljno kako bi nas ostali čuli.

"Mislite da samo tako možete održavati koncerte uokolo?!" Louis se ljutio. Wow, i to smo vidjeli.

"Samo smo dali malo životu ovom restoranu, u čemu je problem?" pogledala sam ih prekriženih ruku.

"Simon će nas ubiti ako sazna za ovo. Znaš li koliko novaca se gubi na ovakve koncertiće?" Liam se ubacio. Zar su svi protiv nas?

"Ništa?" Niall me pogledao, a ja sam se skoro počela smijati.

"Prestanite se zezati, ovo je ozbiljno!" naljutio se još jače Liam "Reci im Zayn!" Zayn je kratko šutio udubljen u stolicu.

"Meni ste bili zakon." nasmijao se slegnuvši ramenima. Nisam se mogla suzdržati pa sam se počela smijati kao i Niall.

"Rekoh vam." podignula sam ruke i dalje se smijući. Konačno smo sjeli dok su nas u čudu gledali.

"Krasno, kada nama karijera propadne ti ćeš biti kriva." Louis je rekao sada očito u šali jer me lagano gurnuo laktom.

"Sada i ti Lou?" zbunjeno je gledao Harry. Louis je samo kimnuo nasmijavši se. Šah-mat dečki, šah-mat.

* * *

Ustajali smo se iz stolica na odlasku iz restorana. Ne mogu reći da su dečki prešli preko našeg nastupa, ali briga me. Sada je na red došao najteži dio. Vratiti se u autobus. Prilično sam sigurna da su Directioneri proslijedili našu lokaciju i da ih je sada barem duplo vani.

Išla sam prva radi zaštite. Otvorila sam vrata, a vrištanje stotina djevojaka me trgnulo iz mirnoće. Došlo mi je da vrištim da zašute, ali dobro znam kakav je to osjećaj. Napravila sam znak rukom dečkima da me slijede te sam polako krenula kroz gužvu. Začula sam vrištanje iza te sam se okrenula. Harry je napravio zastoj naravno. Hrvao se sa zaštitarom kako bi curama dao autogram. Zakolutala sam očima i prišla Harryu koji je bio okrenut u mom smjeru. Uhvatila sam ga za ovratnik smokinga i protresla snažno.

"Trgni se idiote!" viknula sam mu u facu. Pogledao me iznenađeno te sišao sa zaštitara, a ja sam ga snažno povukla za zglob i doslovno uvukla u autobus. Za nama su se ubrzo pojavili i ostali.

"Čemu to luđakino?" Harry je trljao zglob za koji sam ga vukla, očito je bolio.

"Izvodiš gluposti i onda nama nešto prigovaraš." zakolutala sam očima, a on nije više ništa rekao. Pobjeda!

"Sramota, Harry." Liam mu se smijao iza leđa. Harry ga je zbunjeno pogledao, a ubrzo složio ljutitu facu i prekrižio ruke. Da, tako je Harry, pobijedila te cura. Ja sam rukom napravila slovo L i približila ga čelu što je značilo luzer.

* * *

Ponovno smo bili u autobusu dok smo se kretali prema prvom odredištu. Prvi puta smo svi bili u sobi i družili se. Igrali smo pitanja što je meni najviše značilo jer mi se sjećanja još uvijek nisu ni upola vratila.

"S kim od vas sam bila najbliža?" pokazala sam rukama ni sama ne znam kamo.

"Ovisi kada." Steph je slegnula ramenima.

"Na primjer, s kim sam prvo bila najbliža." pogledala sam ih i svi su odjednom pokazali na Louisa. Stvarno? S njim? Nikada ne bih rekla, ali ajde. Nije da ga ne volim samo smo toliko drugačiji da je teško zamisliti. Ustvari je jako simpatičan lik.

"Fora, tko pita dalje?" rekla sam, a oni su se pogledali.

"Da možete biti s nekom osobom iz busa s kim biste bili?" rekao je Zayn.

"Kakvo je to uopće pitanje?" nasmijala se Steph. Meni se pitanje sviđa.

"Ja bih bio, nemoj se ljutiti Liam, ali Eleanor." Harry je slegnuo ramenima, a Eleanor se zacrvenila "Ne brini, tvoja je." podignuo je ruke kao znak obrane. Liam se nije naljutio začudo.

"Ja bih bila sa Zaynom." počela sam se smijat i u znak 'ne znam' podignula ruke. Svi su me u čudu pogledali "Što? Nije čudno što Harry želi biti sa Liamovom curom, a ja sa Zaynom ne? Samo da znate, nije da bih bila bila s njim, bez uvrede Z." objasnila sam, a oni su samo zavrtili glavom. Ovo je samo igra, donekle.

"Ja bih bio s tobom Zita." odgovorio je Niall, ne čudi me, ali ok. Svi su napravili 'opa' zvuk, a ja sam samo zakolutala očima.

"Ja sa Eleanor." rekao je Liam.

"Ja sa Liamom, očito." dodala je Eleanor. Nismo niti mislili drugačije.

"Ja sa Steph." rekao je Zayn, a njegova sljedeća reakcija me izbacila iz takta. On i Steph su se poljubili. Zar nisu samo prijatelji? Koji vrag?

"Ja sam žedna, idem po sok." brzo sam se ustala, otrčala do kuhinjice i naslonila se na ormarić. Nisam mogla doći do zraka. Zar nije ona trebala biti moja najbolja prijateljica? NISAM ZALJUBLJENA U ZAYNA, AL MISLIM DA NIJE NITI ONA!

Trebao mi je trenutak da si saberem misli. Stephanie i Zayn su dvije potpuno različite osobe, kako mogu biti u vezi. Bitnije pitanje je koliko dugo su u vezi?! Začula sam korake iza sebe te ubrzo osjetila nečiju prisutnost kada se ta osoba naslonila na ormarić kao i ja.

"Hajde mi sada reci u čemu je problem?" uz mene je stajao ni manje niti više nego Zayn.

"Žedna sam? Zar sam bolesna?! Vodi me na hitnu odmah!" ubacila sam u to toliko sarkazma da sam čak i odglumila. Zayn se samo nasmijao "Idiot." promrmljala sam na što me pogledao skupljenih obrva. Čuo je.

"C'mon, reci mi, slušam te." samo je nastavio pričati.

"Zašto bi mi išta bilo. Nije da mi smeta što se ti i moja najbolja prijateljica ljubite niti takvo što." podignula sam ruke dlanovima prema njemu i nekako jezivo klimala glavom.

"Zašto bi ti to smetalo?" nasmijao se.

"Jesam upravo rekla da mi ne smeta, toliko o tome da me slušaš." zakolutala sam očima ni sama ne znam zašto.

"Ti znaš da si nas ti spojila?" nasmijao se još jače, a mene kao da je netko polio hladnom vodom. Krenula sam unatrag.

Nogom sam zapela za nešto i nisam dovoljno brzo shvatila da sam već padala. Kako sam dotaknula pod, vratom i glavom mi je prostrujala tupa bol nakon koje je naslijedio mrkli mrak. Tama.


We're Taking Over The World [ROBD - II. sezona]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora