Kapitola 20.

967 92 28
                                    

-Moc se omlouvám těm co čekali na tento díl alee... nebudu lhát. musel jsem se přemlouvat k tomu, abych to napsal XD ale je to pro vás, takže tady to máte :D snad si to užijete


***


Pohledem jsem propaloval dveře dokud se pod prahem neobjevil stín. Jeho stín. Tak moc bych chtěl utéct... Tak moc bych mu to chtěl vrátit... Ale nesmím. Klika vrzla a dveře se otevřeli. Psychická příprava končí a přichází teror. "Ahoj bráááško." Zavrněl přeslazeně. Něco bych po něm hodil... "Drž hubu." Zavrčel jsem na oplátku.

"Ale, ale... Nebuď nevrlý." Usmíval jsem se spokojeně a došel až k němu. Olízl jsem si mlsně rty při představě toho, co všechno budu s jeho tělem dělat. Chytil jsem ho za obě ruce a vytáhl, i přes jeho nechuť, na nohy. "Jen pojď. Vždyť víš že se tomu nevyhneš." Táhl jsem ho z jeho pokoje do toho svého.

Zas jsem nevrle zavrčel ale nevzpíral se. Nepomohlo by mi to. Cestou do JEHO pokoje jsem přejel pohledem po chodbě a všiml si že nejmladší bratr ze svého pokoje posmutněle sleduje, jak jsem tažen tím prasetem. Kývl jsem na něj na znamení, že má zalézt, že to bude v pořádku. Snažil jsem se tím uklidnit i sebe, ale neúspěšně. Už jsem byl v tom odporném pokoji a on mi podal sklenici kterou naplnil vínem. "Děláš si prdel?" Zamračil jsem se.

"Ne, ale za chvilku si užiju tu tvojí prdel." Usmál jsem se a nalil víno i sobě. Chtěl jsem si s ním ťuknout ale on to jen nevrle kopl do sebe. Pokrčil jsem rameny a taky svou sklenici vypil. Nalil jsem nám znovu. A znovu. A ještě. Prostě dokud víno nedošlo.

Vše co mi nalil jsem do sebe rychle kopl. Nemám rád alkohol ale snad mi to pomůže nevnímat tolik to, co se mnou to prase bude dělat. Už jsem se cítil hodně oblble. Oba jsme stále stáli uprostřed pokoje a ani jeden nespouštěl toho druhého z očí.

Pořádně jsem si ho prohlížel úplně celého a pohledem ho svlékal. Nevydržel jsem to. Nedočkavě jsem se na něj vrhl. Oba jsme udělali pár nevyvážených kroků ke zdi na kterou jsem ho přirazil a bez jediného slova si vzal vášnivě jeho rty. Nespolupracoval, ale ani se nebránil, a to mi stačilo.

Nestihl jsem nic udělat a už jsem byl přimáčknutý na zeď. Nemělo cenu bránit se a tak jsem to prostě přijal... Běhen pár sekund jsem byl nahý... stejně jako on... a jeho ruka zpracovávala mou chloubu zatím co rty se přesunuli na mou bradavku. S jeho pomocí jsem rychle ztvrdl a už mě čekali jen ty jeho zvrhlé prasárny...

Už jsem byl pořádně nadržený. Můj penis stál v pozoru a dožadoval se pozornosti které se taky během chvilky dočká. Dezzin mi tady i přes jeho očividnou nechuť začal tiše vzdychat a to mě nabudilo k dalšímu kroku. Prudce jsem ho otočil a hrudí narazil na stěnu, zatím co ruce jsem mu zkroutil za zády.

Už jsem stál k němu zády a udělal i to, co jsem očekával. Zvedl mi nohu a bez jakékoliv přípravy do mě tvrdě přirazil. Bolestí jsem vykřikl. Nešlo tomu zabránit. Přirážel do mě dlouho a tvrdě. Myslel jsem že to nevydržím...

Hodlal jsem si to pořádně užít. Přirážel jsem do něj jak smyslů zbaven a taky jsem za nedlouho dosáhl vyrcholu. Užíval jsem si pohled na to, jak se snaží nedat najevo žádné emoce, ale díky mě mu to nešlo. "Víš bráško... Miluju tě... Proč ty mě ne? Proč ses mi vždy snažil utéct? Takhle to probíhat nemuselo..." Začal jsem mu šeptat do ucha když jsme se vydýchávali a nakonec jsem ho do něj kousl. Nemám dost. Chytil jsem ho za ramena a prudce s ním mrštil na svou postel.

Vím že je děsný prase a dělá si co chce, ale tohle jsem nečekal. Dopadl jsem zády na postel a trochu vyděšeně se na Retariho podíval. Proč mi vůbec říká takové věci? Já chci svého Tachika!!

"Řekni! Proč mě nemiluješ?!" Zavrčel jsem už na něj když jsem ho chytil za nohy které jsem mu přirazil k tělu tak, že jsem měl dokonalý přístup k jeho otvoru.

"Jsi zrůda!!" Vyštěkl jsem na něj nasraně. Jako odezva mi přišel jeho penis přímo do prdele. Tvrdě. "MHHH...!!  Já tě nesnáším..!!" Zakňoural jsem bolestně.

Ta slova bolela. Nejsem zrůda! Já ho miluju!! Chci být s ním! Koho si našel že mě odmítá?!  To co jsem mu dělal teď, bylo ještě tvrdší než kdykoliv předtím. Já ho chci ale on mě ne. Měl jsem pocit že se přes tuto zábranu musím dostat... Silou... A podle toho to taky vypadalo.

Už jsem to nevydržel a mé slzy tekli proudem. Začal mě dokonce hrubě kousat. Tak hrubě že z otisků po jeho zubech tekla krev. Vím že mě kousl do ucha, několikrát do krku, rozkousl mi ret a stejně to vypadalo i na hrudi, břiše a stehnech. Tohle mi ještě nikdy neudělal. Musel jsem ho vysloveně nasrat.

Dal jsem mu pořádně do těla. Do slova. S hlasitým stenem jsem se do něj znovu udělal a pak se prudce odtáhl a odešel z pokoje i přes to, že bych si s ním normálně ještě hrál. Bylo mi jedno že jsem nahý a že jsem cestou na balkón vyděsil několik služebných. Potřebuju se uklidnit. Rychle.


***


-Tak.... Užili jste si to? :D pokud ano, komentář i  hvězdička nás potěší. 

Pro mě osobně by bylo zajímavé slyšet (přečíst si) jaké jste u toho čtení měli pocity :) 

Tak neváhejte a zdělte mi to :3

Tajemství v srdci Uzavřeném [Boy + Boy]Where stories live. Discover now