Kapitola 9.

1.1K 122 14
                                    

(-Kdo nerad úchylné scény tak ať raději ani nečte tuhle kapitolu :D Těm ostatním přeji zábavu.)


Tulil se ke mě a ještě mě poprosil abych ho nepouštěl. Ahhhh.. Bože můj. Je táák roztomilý, hodný, spolehlivý, rychlý a tak sexy. Sledoval jsem vodu která stékala z jeho vlasů na záda a po nich až k zadku a ocasu který nechal volně ve vodě. No... Asi jsem se raději neměl dívat. 

Jak jsem měl hlavu položenou na jeho hrudi tak jsem cítil jak se mu zrychlil tep. Zvedl jsem hlavu a podíval se mu do očí. Koukal snad všude možně jen ne na mě. "Děje.. se něco?" Když jsem to dořekl, dal jsem mu ruku na tvář aby mi tolik s pohledem neuhýbal. 

Když mě donutil se mu podívat do očí, tak jsem už nezvládl odolávat. Chytil jsem ho za pas, víc si ho přitáhl a políbil. Nevytrhl se mi a ani neprotestoval. rozhodl jsem se náš polibek prohloubit.

Najednou si mě přitáhl a dal své rty na ty moje. nevím co to znamená ale rozhodl jsem se to po něm opakovat. bylo to i docela příjemné a on pomalu zrychloval v těch mě neznámých pohybech. Jednou to bylo dlouhé, pak zase krátké a rychlé ale všechno to bylo.. takové.. jakoby v tom bylo něco víc. Něco, co nemohu znát ale i přes to mi to přišlo přirozené. Bylo to přirozené. 

Polibky se po mě snažil opakovat. Bylo rozkošné jak to neuměl. Líbali jsme se hodně dlouho a dokonce už i vášnivě. Nedokázali jsme zastavit a já dokonce začal rukama prozkoumávat jeho nahé tělo. Od ramen přes svalnatá záda a boky až na zadek který jsem prostě musel stisknout.

Stiskl mi zadek a já prostě musel uvolnit své tělo, nezvládal jsem v sobě držet tolik nových věcí a tolik pocitů. Lehce jsem zavrněl a k tomu vydechl. Cítil jsem zvláštní tlak těsně pod břichem a uvědomil si, že dnes zažiji ještě spoustu dalších, mě neznámých, nových věcí.

Vydechl a do toho zavrněl. "Tachi.. Můžu.. si tě vzít?" pohladil jsem ho po zadku. Potom jsem ho lehce uchopil za ocas a přejel po něm. Vzdychl a přivřel oči. Jo tak tohle je tvoje citlivé místo? Usmál jsem se a čekal co mi řekne.

Položil otázku. Nevím co tím myslel ale ani jsem nestihl odpovědět a už mi rukou přejel po ocase. vzdychl jsem a cítil, jak se mi postavil úd. "J-Já nevím.. co tím myslíš.." Mhh.. Teď jsem nadržený a nemůžu se toho zbavit.. Moc děkuju Dezzine.

"Tím myslím tohle.." Začal jsem ze sebe svlékat to mokré oblečení a když už jsem byl nahý tak jsem mu vzal ruce a položil si je na hruď. Nechci mu ublížit. tak raději.. Sáhl jsem mu mezi nohy a zjistil že i on je vzrušený. 

Nedokázal jsem zabránit slastnému vzdechu aby opustil mé rty zrovna když Dezzin uchopil můj už tvrdý úd. "T-Tak jo.. hhh.. Vem.. Si mě.." Zavřel jsem oči, a čekal co bude dál.

Usmál jsem se a začal mu ho honit. vzdychal a dal si ruce na moje ramena. Měl jsem nesnesitelnou chuť poznat jaký je uvnitř ale nechci ho vyděsit a tak Jsem mu stále honil. Občas jsem stiskl víc, občas jsem zrychlil nebo zpomalil. Prostě jak mi to přišlo pro něj nejlepší, ale musel jsem ho začít líbat.

Pomalu ale jistě mě to dohánělo k šílenství. Bylo to úžasné. Tolik péče se mi nikdy nedostalo a já se rozhodl že mu to oplatím. Do teď jsem ve vodě klečel ale po chvilce jsem se posadil na Dezzinovo stehna a po hmatu našel jeho úd... Což nebylo s jeho velikostí vůbec těžké. Začal jsem po něm opakovat ty samé pohyby které dopřával mě, a jemu se to líbilo.

Začal jsem mu vzdychat do rtů když mi ho taky honil. Opravdu se učí  velmi rychle. Volnou rukou jsem uchopil jeho ocas a opakoval ty samé pohyby jako na jeho Penisu. Párkrát mi předčasně stříkl do ruky a kroutil se. Asi opravdu nevěděl co s tím má dělat.

Začal mi osahávat i Ocas! Můj druh je na ocase i uších velmi citliví. líbilo se mi to ale já  jsem prostě nevěděl jak tolik příjemných pocitů filtrovat a tak jsem se začal  všemožně kroutit. Musel jsem vypadat jako žížala.  "D-Dezzi-ne.." Zavzdychal jsem.

Zavzdychal moje jméno. Chytil jsem ho za pas a víc si ho na sebe přitáhl. Když jsem cítil jak se o sebe naše erekce otírají tak jsem oba najednou uchopil a začal dělat dobře nám oběma.  "Ta-Tachi.. ahh..." Taky jsem zavzdychal jeho jméno aby poznal že i mě se to líbí. 

To co se právě dělo pro mě bylo šílený a podle přírody nepřípustný ale.. Když ono to bylo tak skvělý! Neudržel jsem se a začal jsem svým údem vyrážet proti jeho ruce. Cítil jsem jak se blížím k vrcholu.

Tachiko začal vyrážet svým penisem vstříc mé ruce a tím se zároveň otíral o můj Penis. Úroveň rozkoše byla nepopsatelná! Asi po třech krátkých minutách společného vzdychání se Tachi udělal a já jen chvilku po něm. Oba jsme vydýchávali právě prožitý orgasmus a když jsem se chtěl zvednout tak Tachiko zůstal ležet.

Oddechoval jsem a položil se na Dezzinovu hruď. Nevím jak a ani kdy se mi to podařilo ale usnul jsem. Dokonce myslím, že se mi něco zdálo.

Musel jsem se usmát a pohladit ho po hlavě. Už spal. Oba jsem nás pořádně umyl tak jak to bylo původně v plánu a nakonec s mým kocourkem v náruči opustil koupelnu a oba nás uložil ke spánku na jednu postel.


Tajemství v srdci Uzavřeném [Boy + Boy]Where stories live. Discover now