Kapittel 15 - Neste Skritt I Forholde

19 2 0
                                    

Sally POV

Jeg kjente noen rista på meg og noen ropte navnet mitt flere ganger. "Jeg burde ringe sykehuset." Snufset noen. "Dette har skjedd ofte siden moren hennes døde. La meg hente noe å drikke til deg." Hørte jeg før det var en mindre på rommet. "Hva har jeg gjort?!" Hørte jeg noen skrike før noe rundt kom på magen min.

Jeg åpnet øynene mine sakte opp og så Harry satt på knærne på gulvet og hode på magen min og gråt. Jeg så Meg rundt med øynene. Jeg var på rommet mitt. Jeg tok hånden min på ryggen til Harry og strøk hånden min på ryggen hans. Han så fort opp. "Sally!" Han presset leppene sine, VONDT, på mine. Jeg stønna av smerte. Han slutta. "Sorry vennen." Han flytta håret mitt vekk fra ansiktet. "Jeg beklager." Sa han. "Ikke din feil at jeg besvimte.." Sa jeg med hes stemme.

"Jeg vil ikke dra tilbake." Sa han. "Så bli." Sa jeg laft. Han så stort på meg. "Vi kan flytte sammen! Jeg kan be gutta finne en leilighet her som de kan dele på, mens jeg bor her. Med deg." Sa Harry. Jeg smilte og kysset han på panna. "Høres ut som en plan..."

De Berømte GuttaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon