Kapittel 19 - Hvem?! Hva?! Hæ?!

27 3 0
                                    

Harry POV

Til oss kom en lege. Med sånn munn greier. Aner ikke hva det heter! Hun kom fra akuttet. Hun tok av munn greia og sånn lege hatt greier.

Hun ligna på noen. Jeg og Louis så på hverandre før vi så på henne. "Hazza. Lou." Sa hun. Det er... Ariana! IKKE Ariana Grande, men ei annen. Vi var med henne når vi var mindre. Jeg, Louis og Sally. Vi hadde ikke sett henne siden vi var 10 år!

Louis og jeg løp til Ariana og ga henne en diger kos. "Ariana! Har du blitt lege?" Vi slapp klemmen. Hun nikket. "Jeg har blitt faste legen til Sally." Hun smilte stort. "Åssen går det med henne?" Spurte Louis. "Hun er våken." Sa hun glad. "Jeg vet det!" Sa jeg.

"Ungen derimot.. Det vet vi ikke noe om." Sa hun. "Unge?" Spurte Selena. "Hun nevnte noe med at du er faren." Ariana pekte på meg. Jeg smilte svakt. "Nei, har dere hatt sex?" Hviska hun. "Vi er forlovet." Hviska jeg. "Hvorfor hvisker dere?" Hviska Louis.

"Dr. Blue! Fort deg! Det er noe som skjer!!" Ropte noen fra akutten. Jeg så forskrekket på Ariana. "Slapp av." Sa hun og tok på alt og løp tilbake.

"Kan noen forklare det nå?! Hvilken unge?!?" Ropte Selena. Louis og jeg satt oss ned igjen. Hun så på oss irritert. "Nei vell!"

De Berømte GuttaOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz