Kapittel 2 - Meet&Great

50 4 0
                                    

Sally POV

"Husk det er ikke noe farlig." Sier store søstera mi, Selena. Jeg himlet med øynene. "Kommer til å bli mareritt!" Sa jeg irritert. Det ringte på. "Du burde fortelle dette til Ace." Sa hun før hun gikk for å åpne døren.

Det har bare vært meg og Selena. Pappa rømte da jeg var liten. Mamma døde da jeg var 16. Så det har vært oss to for alltid.

Selena kom inn med Ace. Han smilte stort. "Kjører du oss, S? Spurte jeg Selena. Hun nikket. "Hva venter vi på?! KOM!!" Og han forsvant ut. Selena kom etter. Jeg tok på meg solbrillene og gikk.

Etter jeg flytta hadde jeg farget håret. Heldigvis..

***

Vi var de første som kom. "Henter dere når den er ferdig. Jeg blir rundt hjørne her. "Kos dere." Sa Selena. "Samla det..." Mumlet jeg og gikk ut.
Ace tok tak i hånden min og vi gikk til der vi skulle stå. Jeg så en vakt her. Isaak heter han. Han har vært vakt her MANGE ganger mens jeg var på konsert her.

Han fikk øyekontakt og gikk til meg. "Sally." Sa han. "Halla Isaak." Jeg nikka med hode. "Meet&Great, huh?" Spurte han. "Dessverre." Hviske jeg. "Trodde det ikke var din type stil." Sa Isaak før vi begge to lo. Jeg tok av meg solbrillene.

"Hva sier dere med å gå inn dit nå? De første får være med gutta hele dagen. Til og med ETTER konserten. Hjem til dere." Sa Isaak. Jeg så stygt på han mens Ace skrek.

"Tar det som ett ja." Lo han og åpnet opp døren.

Jeg tok på meg brillene før Ace dro meg inn. Vi ble fulgt opp. Ace klemte hånden min hardt.

Vi ble stoppa utenfor en dør. Isaak åpna døren og stakk hode inn. "De er her." Sa han. "Så tidlig? Vell.. Slipp dem inn." Hørte jeg Harry si.

Isaak åpnet opp døren helt. "Bare gå inn Sally." Han ga meg en blunk. Ace dro meg inn.

Vi så alle de fire gutta satt i sofaen. De sa på meg. Jeg hosta falskt. "Jeg kan ikke tro at jeg faktisk møter dere!!" Skrek Ace. "Dere er heldige! Vi skal være med dere hele dagen!" Sa Liam glad. Jeg svelget.

Louis og Harry hviska til hverandre. "Gleder meg!!" Sa han stort.

"Så hvem er dere?" Spurte Niall. "Jeg er Ace, og dette er bestevennen min, Sally." Han så på meg. Ente med at han så stygt på meg. "Ta av deg brillene!" Sa han. "Nei!" Sa jeg da han tok de av.

Louis og Harry satt ordentlig opp. Louis reiste seg opp og gikk til meg 'Plis ikke kjenn meg igjen.. Plis!!'

Han gikk rundt meg. Jeg så ned på bakken. "Sally." Hviska han. "Hvem er det?" Spurte jeg. "Det er du!" Sa Ace. Jeg så på han og dyttet til han. "Sally Leeds." Sa Louis høyere.

"Han kan etternavnet ditt." Lo Ace.

"Er det.." Begynte Liam. Harry nikket. "Er dere sik..." Begynte Niall. Harry nikket.

"Hva faen er problemet ditt?!" Louis dyttet meg i bakhode. "Nei nå altså!!" Jeg snudde meg mot han. "Han tok på deg." Fniste Ace.

"Jeg har noe å fortelle deg." Jeg snudde meg mot Ace. Jeg tok tak i hånden hans. "Du slår ikke opp?" Spurte han på tull. "Er dere sammen?" Hviska Louis i øret mitt. "Nei!" Bjeffa jeg til Louis.

"Jeg kjenner disse gutta fra før av." Sa jeg. "Hva mener du?" Spurte Ace. "Jeg har kjent de siden, bokstavelig talt vi ble født. Første året de ble kjent, ble jeg med på turne og konserter. Jeg flytta. Uten å si noe. Og da møtte jeg deg." Sa jeg.

"Fy faen! Du kjenner Louis og Harry!!" Skrek Ace. "Ace! Hold kjeft!" Sa jeg sint. "Sally Louise Leeds!" Sa Harry strengt. Jeg slapp hånden til Ace og så på Harry. "IKKE si mellomnavnet mitt!" Sa jeg. "Louise?" Smilte Ace. "Du!" Jeg pekte mot Ace og så på han. "Det er så jentete!" Smilte han stort.

Jeg himla med øynene.

"Hvorfor har du byttet nummer?" Spurte Louis. Isaak åpna opp døren. "De andre har kommet." Sa han. "Sally og vennen hennes. Dere kan sitte i sofaen mens gutta tar bilde med fansene." Sa Isaak. Jeg smilte svakt til Louis og hoppet i sofaen.

De Berømte GuttaWhere stories live. Discover now