Kapittel 1 - Billettene

60 4 0
                                    

Sally POV

Jeg gikk inn i skolen. Jeg var egentlig ganske populær, her på videregående. De syntes jeg var veldig kul, og jeg er redd for at der er bare pga en ting... De har iallfall ikke nevnt noe om det!

Jeg gikk til skapet mitt og åpnet den opp. Jeg så en skulder bak skapet mitt. Det er noen der...

Jeg lukket igjen skapet før jeg tok ut noe fra skapet. Ace sto der. Han smilte digert til meg. Jeg kjente igjen den smile. 'Jeg har fått One Direction billetter!'

"Kos deg på konserten." Jeg ga en falskt smil og gikk inn på jente doen. Ace fulgte etter. Jeg snudde meg. "Guttedoen er på andre siden." Jeg pekte ut døren.

"Det beste med de billettene, er at jeg fikk 2 billetter! PLUSS Meet&Great! TO STYKKER!!!" Ace hoppet opp og ned som ei jente. "Kos deg." Jeg smilte svakt.

Jeg hadde ikke sett en eneste bilde av de gutta på 4 år. Jeg må alltid be Ace om å ta ned plakatene han har på rommet sitt, før jeg kommer hjem til han.

"Jeg vil at du skal være med!" Sa han glad. Jeg sjekket meg selv i speilet. Ansiktet mitt var blekt. "Hell no!" Jeg gikk ut av bade og mot utgangen for å ta en røyk. Ja jeg røyker! Ikke døm meg!

"Hva er problemet ditt med de? Hjelp en venn!" Ace kom løpene etter meg. Jeg tok fram røyk pakka og lente meg inntil veggen og tente på røyken. "Er det så viktig for deg?" Spurte jeg. Han nikket ivrig. "Siden du er kompissen min og jeg elsker deg, så..." Jeg så helt tomt på Ace. Han så på meg med valpeøynene sine.

Jeg kneip igjen øynene. "GREIT!" Ropte jeg og åpnet opp øynene mine. "Takk Takk Takk Takk!!!" Ace ga meg en kjempe kos, men raskt. "Samma da..." Jeg tok en drag av røyken. Vell... Da må jeg møte helvete...

De Berømte GuttaOnde histórias criam vida. Descubra agora