Kapittel 14 - Betyr det... Slutt?!

32 2 0
                                    

Sally POV

Matte.. Verdens kjedeligste... Jeg sitter med beinet opp på pulten og rompa på stolen, da-a..

Læreren-som-jeg-alltid-glemmer-hva-hun-heter snakka om ligninger eller noe lignende. Er egentlig ikke helt sikker. Aner ikke hvordan jeg er den populæreste på skolen, for å si det sånn.. "Beinet ned fra pulten." Sa Hva-Enn-Nå-Læreren-Min-Heter. "Det er fritt land. Viss jeg vil ha beinet her, da får jeg ha beina her. Viss jeg vil stikke den i ræva de, så får jeg det. Ikke at jeg vil. Rompa de er sikkert hårete." Sa jeg helt rett. De andre i klassen begynte å le litt stille. "Jeg henter Henriksen." Hun gikk ut. Jeg smilte lurt. Henriksen er kul.

Han kom inn mot meg. Han sto på knær. "Jeg kjekken." Jeg slo han forsiktig på kinnet. "Igjen?" Spurte han. Jeg smilte. "Du lærer aldri." Sa han.

Plutselig så vi en eller annen med svart hettegenser og olabukse komme inn i klasserommet. Han hadde på hetta på hettegenseren over hode. Ingen klarte å se ansiktet hans. Han kom til meg på andre siden av der Henriksen er.

Han plasserte ene hånda si under benet mitt, og andre plasserte han på ryggen min. Han berte meg opp. Han gikk mot utgangen. "Hade'a!" Sa jeg mens han gikk ut av klasserommet. Jeg lukket igjen døren etter han. Han satte meg ned på gulvet og tok av seg hettegenseren. Harry Edward Styles.

"Hva gjør du her?" Jeg ga han en raskt klem. "I have some bad news.." Han så ned på bakken. "Det må ikke være så dårlig." Jeg tok pekefingeren under haka til Harry og flyttet hode opp over. "Vi måtte dra tidligere enn planlagt..." Mumla han. "Når?" Jeg holdte hendene hans. "Idag...." Kremte han. Alt ble helt svart. Jeg kunne kjenne jeg traff bakken. "Sally!!!" Var det siste jeg kunne høre..

De Berømte GuttaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu