Kapittel 4 - Jeg elsker deg!

44 5 0
                                    

Sally POV

Vi satt i sofaen, alle oss 6. "Åssen går det med moren din?" Spurte Harry. Jeg så ned på fanget mitt. Jeg så at Louis dyttet bort i Harry. "Sa jeg noe dumt?" Spurte Harry. Jeg rista på hode. "Mamma var i bilulykke. Nå er det bare S og meg." Sa jeg. "Leit å høre.." Sa Louis trist. Harry nikket i enighet. "Neh.. Det går bra." Smilte jeg falskt. "Vi trenger ikke å snakke om det mer!" Jeg så opp mot gutta.

"Hvorfor sa du ingenting? Louis har snakket om deg HELE tiden! Tror han er forelsket i deg!!" Harry viste sjokketegn på en fake måte. "Å du da!" Sa Louis sint.

"Hvordan forventer du at jeg skal si hade til mine to bestevenner?" Spurte jeg forvirra. "Vi alle begynte å lure hvor du ble, selv om Niall og jeg, var ikke dine verdens beste bestevenner, så betyr det ikke at vi IKKE bryr oss om deg. Vi trodde du var DØD! Ja, DØD!" Sa Liam.

"Jeg lever. Jeg er like hel." Sa jeg. "Okay, la oss tenke på noe annet." Sa Niall. "La oss leke Nøtt eller Sannhet!" Sa han som en barn. De andre lo. "Jeg vil starte!" Sa Niall ivrig. Jeg nikket til Niall.

"Ace, Nøtt eller sannhet?" Spurte Niall. Ace var ganske sikker på hva han skulle svare. "Nøtt!" Smilte han. "Du er nødt til å kline ordentlig med Sally." Lo Niall. "Oh you didn't!" Jeg så på Niall.

"Veeell.. Jeg er da homse.. Meeeeeeen.. Vi har kysset så mange ganger før, så det går vell bra." Ace blunket til meg. "Shut up." Jeg himla med øynene. Ace fniste. "Kyss!" Sa Niall glad.

Ace hoppa fra stolen han satt på fanget mitt, og jeg satt på sofaen. "Hei baby." Prøvde Ace og si flørtete. Han presset leppene sine på mine og stakk tunga inn i munnen min. Ikke at dette var så godt...

***

Jeg vaska hendene mine etter jeg var på do. Jeg så ned og tørket hendene med håndkle. Jeg skvatt når jeg så meg i speilet igjen. Harry sto bak meg. Døra var lukket igjen. "Når kom du?" Jeg snudde meg mot han. "2 sekunder siden." Sa han. Jeg nikket. "Men jeg har noe å fortelle deg..." Mumla han.

"Kom med det." Sa jeg. "Når du dro, når du aldri kom tilbake, var det som jeg fikk kjærlighetssorg. Jeg beklager at jeg lå med søstera de en gang..." Mumla Harry. "En gang? Det var ikke en gang, skal jeg si deg. Det var såå mange ganger!" Sa jeg oppgitt.

"Glem detaljer!" Sa han oppgitt. "Vil du vite hvorfor jeg gjorde det?" Spurte han og gikk ett skritt nærmere meg. "Egentlig ikke." Sa jeg mens han gikk enda en skritt nærmere meg.

"Det var fordi...." "Jeg sa egentlig ikke." "Hun ligna på deg." Jeg ble helt stille. Så på han og blunka noen få ganger. "H-H-Hva Me-M-M-Mener du-u-u? Stamma jeg. "Du sa alltid 'Bestevenner for alltid* når jeg ville være mer enn en venn! Jeg ville ikke være forelsket i bestevennen min, så jeg tenkte jeg skulle begynne å date noen. Kom ikke så veldig langt. På en av datene mine, så jeg Selena. Da begynte jeg å tenke på deg med en gang. Så det endte med at vi hadde sex på doen."

Jeg så helt blankt på han. Han gikk nærme meg. Jeg kjente kneet hans inntil mine. Pusten hans blåste på meg. Jeg så han i øynene og han i mine. Han plaserte hånden forsiktig på kinnet mitt.

Han kom nærme med hode. "Jeg kommer til å kysse deg nå." Hviska han. Jeg kjente pusten på leppa mine. Han kom nærmere og lukket igjen øynene. Jeg presset leppene mine på hans, før han fikk sjansen til å gjøre noe på meg. Han gikk unna og så på meg før han løfta meg opp på benken og kysset meg hardt, men SUPER deilig på leppene.

Sorry for rar kapittel.. Btw. Les gjerne We Have A Secret! Det er 4 bøker av den. Bok 1, bok 2 er korte bøker. Bok 3 er 50 kapitler og bok 4 starta jeg med på lørdag (tror jeg) Eller forrige lørdag? En av dela... SO GO AND READ!

Good Night sweetheart <3 Trenger søvn, skal jobbe i barnehagen i morgen (gjorde idag også) Etter praksis, dra til ahus for å møte venninna mi! YOLO.. Not.. OK NATTA <3

Følg meg på instagram: Wattpad_Helen1603
Min egen instagam: Its_Hellis
Snapchat: Helen1604
Twitter: 5sosGirl_Hellis
Main YouTube acc: Hellis Blue
Vlog YouTube Acc: Hellis Vlog

De Berømte GuttaWhere stories live. Discover now