Kapittel 8 - Hvem er hun?

43 5 0
                                    

Sally POV

Ace og jeg så på kjendisnytt. Ace elsket det programmet.

"Harry har hatt mote med å få ny kjæreste etter den hendelsen."

Jeg så på Ace. "Hvilken hendelse?" Spurte jeg. "Shh." Sa Ace. Jeg så på TVen igjen og så Harry holde hånden til en brunette. Jeg kjente det kokte. Det var direkte.

"Harry har endelig fått seg en kjæreste etter hun han var utrolig forelsket i."

Hun jenta kyssa Harry på munnen. "Nei!!" Ropte jeg til tv-en. Ace så på meg rart. Jeg tok tok tak i telefonen min og ringte Harry. Jeg tok telefonen i øre.

Jeg så Harry stoppa og tok opp telefonen. Han så på telefonen. Han tok den inntil øret.

"Hallo?"

"Hva faen er problemet ditt!" Jeg reiste meg opp fra sofaen.

"Hva mener du?"

"Det ser ut som han snakker i telefonen." Sa det fra TV-en før han så mot kameraet.

"Du ser på TV-en? Ikke sant?"

"Ja!"

"La meg forklare Sally." Sa Harry. "Hvem er Sally?" Hørte jeg jenta sa.

"Gå å klin med kjæresten din du!! Ha en fint liv!!" Ropte jeg og la på.

Harry la fort telefonen i lomma. Ace så rart på meg. Jeg var RASENDE! Kunne ikke tro det!! Han kan glemme den daten.

Harry begynte å løpe vekk. Hun jenta ropte etter han.

"Hva gjør han nå? Vi må følge etter han!"

Han løp og løp.

"Noen må sette på lyden så vi kan høre det!"

Hørte Harry pesa. Lyden var på. Han løp mot huset mitt. Jeg hørte han ringte på.

"Plis si hun er her." Sa Harry.

Jeg gikk rasende ut døren og dyttet til Harry. "Sally!" Han holdte tak i hånda mi så jeg ikke kunne slå han. "Jeg trodde du mente det du sa!" Ropte jeg. Prøvde å holde tilbake tårene. "Jeg gjør det! Hvorfor Tror du jeg løp hit?!" Skrek han.

"Jeg hater deg!!!" Skrek jeg i ansikter hans før tårene rant ned som en foss. Harry slapp hånden min og dro meg inn i en klem. Han holdte rundt meg hard. Jeg klemte han tilbake.

"Simon ba meg gå ut med henne. Du vet Åssen det var før." Hviska han. "Jeg elsker deg og ingen andre. Jeg kan si det til Simon."

Tårene mine rant ned. Han trakk seg leken unna meg. Han tørket vekk tårene mine. Han kom nærmere med ansiktet sitt. Kjente pusten på meg. "Jeg vil bare være sammen med deg." Hviska han. "Bare deg."

Vi så hverandre i øynene. "Gi meg en ny sjanse.." Han kysset meg. Jeg kyssa han tilbake. Han trakk seg lekende unna meg og tok panna si på panna mi. "Vi kan snakke med han med en gang."

***

"Jeg så det!" Simon reiste seg opp fra stolen med en gang vi gikk inn til kontoret hans, mens vi holdte hender. "Jeg elsker henne! La meg bli sammen med henne!" Sa Harry oppgitt. "Du skal være sammen med Kendall! Du skulle jo fri!" Sa Simon.

"Fri?!" Jeg så raskt på Harry. "Jeg vil ikke gifte meg med Kendall!" Sa Harry sint. "Gå å fri til Kendall!" Sa Simon sint. "Vil du ha frieri? Da blir det ikke til Kendall! Da blir det til noen andre!" Sa Harry rasende. Jeg så på han. "Det blir suksess viss du frir mens de filmer deg! De er her nå." Simon slo på tv-en. Man så de sto ute. "Jeg kan fri. Viss det er det som må for å beholde Sally. Jeg elsker henne og jeg gjør absolutt alt." Sa Harry.

Jeg så på han. "Greit. Gå ut og skaff meg en frieri." Sa han.

Harry dro meg ut av kontoret. Vi så gutta der. "Jeg så dere på kjendis nytt. Hva skjer med kysset?" Spurte Louis. "Du vet jeg er forelsket i henne..." Mumla Harry. "Vi lå sammen etter jeg var på do. Var egentlig veldig rart." Alle så på meg, til og med Harry. "Men uanseeeett..." Begynte Harry. "Vil dere se noe kult no?" Spurte Harry. Jeg så på han. "Mente du det?" Spurte jeg. "Eneste måten for å beholde deg, og jeg ville ha spurt en eller annen gang senere. Bare virk overrasket." Sa han og DRO meg ut.

De andre gutta gikk ut etter oss. "Sally. Det var en ting jeg lurte på." Vi stoppa opp og snudde oss mot hverandre. Harry fulgte med at kameraet fulgte etter. "Det er bare å spørre." Sa jeg nervøst.

"Du har vært min livskjærlighet. Jeg hadde en liten episode. Jeg klarte ikke å bli sammen med noen på 2 år. Når du dro, for 4 år siden, var det som jeg fikk kjærlighetssorg. Jeg trodde du kom tilbake. Jeg venta på deg i 2 år. Louis sa at du ikke kommer tilbake. Etter 2 år så innså jeg det. Da ble knust. Jeg sang feil hele tiden. Alt jeg kunne tenke på var deg. Vi var venner i 14 år og i tillegg var jeg forelsket i deg i 10 år, også forsvant du sånn plutselig. Vi begge ble knust. Endelig fant vi deg igjen. Og denne gangen vil jeg ikke miste deg.. Sally, jeg elsker deg. Ingenting foregår mellom meg og Kendall. Jeg elsker deg og bare der." Noen tårer rant ned kinnet mitt. Jeg smilte. Det der.. Er så søtt..

Han gikk ned på knær og tok fram boksen han hadde natt til Idag. Jeg holdte foran munnen min. Jeg visste han skulle fri, men jeg måtte vær overrasket.

"Kjære sexy Sally." Jeg lo litt. "Vil du gifte deg med meg?" Han åpna opp boksen. Jeg smilte og nikket.

Han reiste seg opp og tok vekk hendene mine fra munnen og kysset meg raskt før han tok på ringen på meg. Jeg smilte stort. Jeg ga Harry en kos. "Ikke akkurat denne måten jeg ville fri på." Hviska Harry i øret mitt. "Det var søtt da." Hviska jeg. "Litt raskt også." Hviska Harry. "Eneste måten vi kunne bli sammen på. Det får gå." Hviska jeg til Harry.

1000WORDSrightNOWKommerTilÅSlutteMed1000OrdWææViSnakkes

De Berømte GuttaWhere stories live. Discover now