Kapittel 5 - Det var rart...

34 5 0
                                    

Sally POV

Jeg dro opp toppen på genseren. "Wow... Der var rart..." Mumla jeg. Harry nikket i enighet. Vi så dumt på hverandre. "Sally!! Du-Vet-Hvem som er her!!" Ropte Ace fra stua.

Jeg hosta falskt og hoppet ned fra benken, så jeg var tett inntil han. "Jeg må gå ned." Hviske jeg. Han nikka stille.

Jeg ordner håret mitt, så ingen merka at jeg lå med noen. Jeg gikk ut av bade, og ned trappa.

Sebastian sto der og smilte til meg. "Seb. Hva gjør du her?" Jeg gikk til han og ga han en klem. "Måtte jo møte deg. Var ikke du som hater One Direction?" Spurte han. "Hei!" Sa Louis. "Å du vet hvorfor, Boo Bear!" Jeg så på han. Han HATA å bli kaldt det.

"Hvor er Harry?" Spurte Liam. "Jeg klarte å sovne." Jeg så mot trappa, der Harry gikk ned.

Sebastian ga meg en kos bak fra. Jeg så blikket til Harry. Vi hadde blikk kontakt.

"Er dere kjærester? Du vet Ace og Sally klinte med hverandre istad, ikke sant?" Spurte Louis. "Nei han vet IKKE det." Mumla jeg. "De gjør det ofte på skolen." Lo Sebastian. "Nei, vi kysser. Det er to helt forskjellige ting." Jeg trakk meg unna Sebastian og så på han.

Sebastian smilte til meg. "Hvor lenge har dere vært sammen?" Spurte Harry nervøst. "Vi er ikke sammen." Lo Sebastian. "Ikke. Le.." Sa jeg. "Hun er den populæreste på skolen. She's my queen. She is my babe. She is my hoe."

"Hei!" Jeg dyttet bort i han. Han lo. "Kom bare for å spørre om du joiner til skateparken." Sa Sebastian. "Som en date?" Gispa jeg. "Morsom du." Han lo igjen. "Skjønner ikke hva som er med deg Idag! Jeg er tiltrekkende!" Sa jeg irritert. Ace og Sebastian lo. "Jeg har faktisk en kjæreste!!" De lo enda mer. "Du har aldri hatt kjæreste mens du bodde her. Men en gang en gutt spurte deg på en date, så slo de dem midt i ballene." Lo Sebastian.

"Hei! Jeg er 18 år! Jeg er mer moden nå!" Sa jeg alvorlig. "Okay. Vil du gå på date med meg?" Spurte Sebastian. Jeg sparka han i balla. Han holdte seg foran kuken sin og gikk sakte ned. "Åh.. Skjønner poenget ditt nå.."

Og mitt poeng er.. NATTA ^^

De Berømte GuttaWhere stories live. Discover now