Aşk Zayıflıktır...

25.8K 785 75
                                    

Multide Kerem var;)))

Bir de size bir şey soracağım. Sizce Gökçe ve Kayra karakterlerini değiştirmeli miyim? Biraz yenilik istiyorum da🌝
Eğer cevabınız evet ise önelerilere açığım!

İyi geceler iyi okumalar😘😘😘

Love youuu💙💙💙

Gökçe'nin ağzından

Kayra hala bana bakarken sadece onun görebileceği şeytani bir gülüş attım. Yutkunup kaşlarını çatarak bana bakmaya devam edince dudaklarımı yaladım. "Ben bölmeyeyim siz devam edin." Arkamdan Cansu'nun sinirli sesini duymuştum. "Yeterince böldün zaten! Kayra bana baksana ya! Sen tanıyor muydun bu kızı?" Kayra sinirle konuştu. "Salağın teki işte!" Alayla güldüm ama fazlasıyla sinirlenmiştim. Onu bu kadar incitmiş miydim ya? Sakin kalmaya çalışarak onlara döndüm. Cansu'yu tamamen bırakmış karşı atağa geçmeyi bekler gibi bana bakıyordu. Cansu ise zavallım ikimize de safça bakmaktan başka bir şey yapmıyordu. Boğazımı sesli bir şekilde temizleyip Kayra'ya döndüğümde fazla sinirliydi.

"Ne dedin?" Bana alayla bakıp gözlerini kıstı. "Duymadın mı? Salaksın." Derin bir nefes aldım. Kayra'ya doğru bir kaç adım attığımda Cansu rahatsız olmuş gibi bana baktı. "Merak etme, yemeyeceğim sevgilini? Konuşmak istiyorum arkadaşla! İnsanca? Sana uyar mı?" Diye kinayeyle sorduğum soruya kaşlarını çattı. "Uymaz. Bas git!" Kaşlarımı havaya kaldırıp sırıttım. "İnsan değilsin demek! Güzel! Diğer yoldan anlatayım. Salak olan da duygusuz olan da sensin. Bu saçma laf dalaşını sen başlattın. Ama ağlayacaksan oynama!"

Sinirle gülüp bana yaklaştı. Tam önümde durup gözlerimin içine baktı. "Şu tavırların ben de sökmez! Anladın mı? Kendini özel mi hissediyorsun? Sırf seni öpmeme izin vermediğin için sürekli seni düşünüp üzüleceğimi mi sandın? Zafer kazandığını mı sanıyorsun?" Yutkunup daha da yaklaştı. Kaçmak istemiyordum ama zorluyordu. Hem de çok fazla! "Böyle düşünüyorsan salaksın demektir. Hem sen beni mi takip ediyorsun? Her gittiğim yerdesin." Dudaklarımı yavaşça yalayıp umursamaz bir tavırda ona baktım. "Ben senin gibi birini niye takip edeyim? Kimsin ki? Ödlek herifin teki! Çok acınası bir halin var. O etrafında gezdirdiğin kızlar gibi değilim dedim değil mi? Hala anlamıyorsun. Asıl salak olan sensin. Seni takip edecek kadar çok mu önemlisin?" Cevap vermesine fırsat vermeden yine sertçe konuştum. "Değilsin. Olmayacaksın da! Benim gözümde de diğer erkeklerden hiç bir farkın yok! Tek fark saçlarının rengi!" Onun sözleriyle onu vurduğum için daha çok sinirlendi. Hafifçe geriye gittim.

"Yeni taşındığım için, burdayım. Sana özel değil yani! Ha bir de şu toka? Hala bileğindeyken alayım. Malum şu sıcak havalarda lazım!" Cansu yanımıza gelerek Kayra'nın bileğine baktı. Tokamın orda olduğunu görünce kaşlarını çatarak baktı. "Sen bu kızın tokasını neden takıyorsun?" Sırıttım. "Bak sevgilin bir şey soruyor? Hadi cevap ver!" Kayra dişlerini sıkıp güldü. "Birincisi sen benim sevgilim falan değilsin Cansu! Hesap sormayı kes! İkincisi ise bayan ukala! Çok istiyorsan gel de al!"

Alamayacağımı falan mı sanıyordu? Hah çok bekler! Uzanıp almaya çalıştığımda geriye gidip kaçmıştı. Sinirle yine bir adım attığımda kolunu havaya kaldırdı. Zıplayıp yakalamaya çalıştığımda ise burun buruna gelmiştik. Piç bir şekilde sırıtıp beni belimden sıkıca yakaladı. Yutkunup ona baktığımda taviz vermeyen sesiyle konuştu. "Tokayı istiyorsan beni öp!" Güldüm. "Tipim değilsin." Sinirle güldü. "Hadi ya! Hiç sanmıyorum. Bence hayallerinin erkeğiyim." Bozuntuya vermeden daha sıkı sardı beni. "Bırak yoksa çığlık atarım." Şirince gülüp gözlerime baktı. "Çığlık atmanı engellerim." Alayla ona baktım. "Nasıl olacakmış o?" Sırıttı. "Öperek!" Yanaklarım yanınca keyiflenip kolunu arkasına sakladı. Onu almaya çalıştığımda sarılmış gibi görünüyorduk. Gözlerimi kısa süreliğine kapatıp açtım ve bıkmış bir şekilde baktım. "Madem bu kadar çok istiyorsun..." Gözleri ışıldadı. "Öpeceksin?" Kısa bir kahkaha atıp birden sustum. "Toka sen de kalsın." Hayal kırıklığını anlık olarak gözlerinde görmüştüm.  Cidden bu kadar çok mu öpüşmek istiyordu? Cansu yetmedi demek ki!

DİRİLİŞ (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin