22.Geamanul

4.2K 171 4
                                    

Am revenit cu un nou capitol, incerc sa ma obisnuiesc cu gresala imensa pe care am facut-o... M-am grabit putin pentru ca trebuie sa scriu, apoi plec la meditatie. Dupa cum am spus, pauza de tradus -pentru ca l-am editat deja si imi pare rau ca am facut-o- o sa o iau la capitolul 30! Nu uitati sa votati si sa va exprimati parerea, mereu e loc de mai bine.:D 

Spor la citit ! :3

JULIE'S PART.

Cand am intrat in casa, am stiut ca trebuia sa ma astept la ce e mai rau,dar spre surprinderea mea, tata nu era acolo si nu s-a intamplat nimic... Jess, ingrijitoarea, m-a intampinat si mi-a spus ca tata este la o intalnire importanta de afaceri si m-am bucurat sa aud asta. 

"Juliette, de ce nu ai adus niciun bagaj?" intreaba ea, ezitand sa imi spuna "domnisoara", pentru ca uram asta.

"Erm...Nu am nevoie de bagaje. Nu o sa stau mult." am improvizat si am urcat scarile de marmura imaculate, ajungand in camera mea.

Patul era frumos aranjat cu asternuturile crem, ca de fiecare data; draperiile maro erau trase si asta facea incaperea sa fie intunecata si numai buna pentru starea pe care o aveam eu. Simteam ca trebuie sa ma odihnesc, dar trebuia sa-mi limpezesc gandurile. 

M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre baie. Pe suportul de prosoape era o husa heagra, iar pe cosul de rufe, o cutie. Am strambat din nas si m-am intros spre oglinda, aplecandu-ma deasupra chiuvetei si dand drumul la apa, mi-am umezit mainile si am bagat capul sub robinet. Apa era rece, iar pielea mi s-a facut de gaina. Cand m-am ridicat, parul era ca o perdea peste fata, asa ca l-am impleticit intr-un prosop si m-am asezat pe covorasul ingust din mijlocul incaperii. Priveam in gol si imi rodeam obrazul pe interior. Imaginea a inceput sa se incetoseze, dar mi-am revenit cand cineva a batut la usa.

"Da?"

"Juliette, ai acolo o rochie si o pereche de pantofi." a spus Jess din spatele usii.

"Probeaza-le, te rog. O sa le porti asta seara. Tatal tau aduce pe cineva la cina si vrea ca tu sa fii acolo." a adaugat ea, apoi i-am auzit pasii indepartandu-se.

"Ma grabesc..." am mormait, ridicandu-ma in picioare.

Am luat husa neagra si pantofii din cutie si am mers in camera. Le-am asezat pe pat si am ramas in picioare, holbandu-ma la ele. Cand am desfacut husa, am fost surprinsa sa vad ca acolo nu era o rochie de la Chanel sau orice alta casa de moda renumita. Era o rochie neagra, cu spatele gol. Era frumoasa, recunosc, dar trebuia sa i-o platesc cumva. Am inceput sa scotocesc prin buzunarele blugilor si am realizat ca nu aveam telefonul. Am inceput sa injur cu voce tare, apoi am dar cu piciorul in oglinda de cristal de pe usa dulapului care s-a crapat imediat, dar niciun ciob nu a cazut pe podea. 

Cand am tras draperiile, am observat ca masina tatei era in curte. Stiam exact ce aveam de gand sa fac in legatura cu cina lui extraordinara de afaceri. Mi-am uscat parul si mi-am aranjat putin tricoul lui ce imi ajungea pana peste coapse, apoi mi-am bagat mainile in buzunarele de la spate si m-am privit in oglinda.

Mi-am dat pantofii jos si am coborat desculta, cu mainile inca in buzunare. Scarile imense erau ca cele din filmele cu moguli, totul stralucea, iar balustrada era facuta dintr-un material auriu. Cand se terminau scarile si ajungeai in asa zisul hol, care era cat casa mea din New York, erau doua statuete mari, ce infatisau doi luptatori romani, cu sulite si scuturi. Totul era alb, iar nuantele de auriu de pe balustrada si tavan dadeau impresia ca peste tot era aur, inclusiv pe candelabrele supradimensionate in care, dupa cum spunea Bruno, erau incrustate diamante. Uram casa asta, din toate punctele de vedere. Luxul nu era tocmai punctul meu forte, iar asta... e deja exagerat.

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now