20.Ziua cea mare

4.5K 190 3

HARRY'S PART.

Inaintand in garaj, am vazut zecile de motociclete ce aveau culori diferite, nu stiam la care sa ma uit mai intai. Toate aveau ceva diferit, fie ca era culoarea sau modelul de pe cadru, fie ca erau jantele sau cauciucurile cu diferite adancituri. Cateva masini modificate se observau printre motoare, dar nu imi puteam lua ochii de la ele. Eram oarecum mandru de afacerea asta, speram sa iese ceva bani din cursa de asta seara si sper ca Julie sa nu se straduiasca prea mult si sa pateasca ceva.

"O sa castige." imi spunea subconstientul meu, dar mi-am trecut mana prin par si mi-am continuat drumul dand din cap in mod negativ.

Am intrat in camera ce detinea controlul , camera ce aducea tot circuitul la viata. Am apasat cateva butoane si am tras doua manete, iar nocturnele s-au aprins ,luminand toata pista de sus, iar pe marginea ei erau neoane ce luminau superficial. Am zambit, dar cand am iesit din camera, Julie statea rezemata de perete si ma astepta cu mainile in san. Parea dezamagita.

"Ce s-a intamplat?" am spus eu tragand-o in bratele mele.

"Nu pot sa concurez...."a mormait ea in tricoul meu.

"Ce s-a-" am inceput eu.

"Nu intreba din nou!" 

"Ok,ok..." am calmat-o, zambind stramb si mi-am sprijinit barbia de crestetul ei.

"Am lasat motocicleta la bar..." s-a plans ea.

"Nu ai.." am pufnit si am tras-o dupa mine afara.

Pista arata fenomenal, cele opt nocturne albe erau completate de doua rosii, la linia de start si finish. Doua steaguri mari in carouri erau vopsite pe jos, alaturi de o linie alba flourescenta. Am zambit si am trasc copertina de pe motor, lasand la vedere monstrul galben. Mi-am bagat mainile in buzunare. Julie s-a apropiat de ea, examinand-o din toate partile. A facut ochii mari cand a observat flacara albastra ,pictata de mana, pe aripa din spate. A ocolit motocicleta si mi-a sarit in brate, sarutandu-ma salbatic si fortandu-ma sa imi scot mainile din buzunar, mi-am pus palmele pe obrajii ei, apasandu-mi buzele mai tare peste ale ei. A zambit, intrerupand sarutul si si-a odihnit fruntea de a mea.

"Julie!" s-a auzit o voce, iar ea a intors capul.  Era Medeea.

"Fai praf, fato!" a spus ea in timp ce i-a aruncat o casca cu imprimeu de leopard.

Julie i-a zambit larg, apoi m-a sarutat din nou si s-a apropiat de motor, punand casca pe el. L-a dat jos de pe cric si a mers in garaj. Cand a ajuns langa celelalte motoare, toata atentia s-a indreptat asupra ei. A trecut printre ei, fara sa le ofere nici macar o privire, iar eu am urmat-o, lipindu-mi soldul de al ei si punandu-i mana in jurul umerilor. 

Era a mea.

Toti tipii care erau rezemati fie de masini,fie de motociclete, se uitau la noi,ignorand tarfele ce aproape ca se urcau pe ei. Unul din ei a fluierat si m-am oprit in loc, facand-o si pe Julie sa se opreasca. I-am facut semn si a lasat motorul pe cric, apoi m-a prins de mana si am tras-o prin multime. Cand am ajuns in fata unui mustang galben, cu doua linii negre pe capota impecabila, Julie s-a lipit de mine, iar eu am saruta-o pe crestet.

"Rudolf!" am strigat eu, iar uraganul ce cauta ceva in portbagaj a venit, lasandu-l deschis.

"Blițăn! a urlat el si m-a imbratisat strans.

"Ce faci omule?Cine e domnisoara?" a spus el privind-o pe Julie.

" Ea e iubita mea, Julie. Julie, el e Rob, un amic mai vechi." am replicat,observand cum obrajii ei sau rosit.

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now