12.Sectiunea "Secrete" naruita

4.7K 192 2
                                    

Am bagat telefonul in buzunar si am ridicat privirea spre semaforul ce era inca rosu. Cineva a batut in geamul de pe partea pasagerului si l-am putut vedea pe acelas tip brunet, zambind si indincand sa deschid usa. I-am deschis usa, iar in cateva secunde a inchis-o si a scos un pistol, continuand sa zambeasca fals. Mi-a lipit arma de gat si a inceput sa rada.

"E verde, hai, accelereaza." a spus el, iar eu am apasat pedala.

"Acum, opreste aici." a adaugat indicand spre o benzinarie.

M-am dat jos din masina si am fugit spre intrarea in peco, dar el a lasat arma si m-a prins de mana. M-a tarat inapoi in masina, aruncandu-ma pe scaunul din dreapta, iar el a urcat la volan. Am inghitit in sec si m-am uitat la el cu coada ochiului.

"Joci dur , ah?" a rasuflat el.

"De ce imi faci asta?"

"Pentru ca, iubitul tau, Harry, si-a incalcat cuvantul."

Tipul asta era nebun, mai mult decat nebun. Am inceput sa tremur, vazand ca ridica din nou arma de pe bord si o indrepata spre mine. Telefonul vibra in buzunarul meu si nu l-am scos, in speranta ca nu e atat de idiot incat sa mi-l ia. 

Dupa un drum de 10-15 minute, a parcat masina in fata unui hotel. Daca ma lega la ochi, ca un expert, nu vedeam ca eram in Staten Island, dar tot nu stiam unde m-a adus.

"Hai!" a ordonat, miscand arma si indemnandu-ma sa cobor.

Am coborat din masina si a alergat spre mine, prinzandu-ma de mana. Am ridicat piciorul si l-am calcat, incercand sa nu ma impiedic pe nenumaratele trepte ale cladirii intunecate. A deschis o usa si m-a impins inauntru, sufland aerul printre dintii inclestati si scancind usor din cauza durerii. Ma asteptam sa ma aduca intr-o cladire parasita sau ceva de genul, dar m-a adus intr-un apartament. Era extrem de luxos si totul parea sa fie in alb si negru. Si-a bagat arma la spate.

"Ia un loc." a pufnit si m-a impins pe unul din scaunele din jurul mesei, in mijlocul livingului. 

"Harry o sa te omoare." au fost singurele cuvinte pe care le-am putut spune.

S-a intros cu spatele, indreptandu-se spre draperiile imense ce acopereau un perete intreg. Am scos telefonul repede si ignorand cele 8 mesaje primite i-am trimis unul lui Harry.

"Sunt in Staten Island cu Andrew, ajutor!"

Nu stiu daca s-a trimis, Andrew mi-a smuls telefonul din mana si l-a inchis, aruncandu-l in cosul de gunoi. Am strans din dinti si m-am ridicat..

"Fata desteapta..." a mormait, intorcandu-se spre mine.

"De ce ai facut asta?!" am tipat, indicand spre telefonul ce era inca vizibil intre hartii, iar el m-a impins inapoi in scaun.

Mi-a legat mainile la spate cu o bucata din draperie si m-a ridicat in picioare, tragandu-ma dupa el, pana am ajuns in dormitor. M-a impins brutal in pat, apoi s-a pus peste mine, pipaindu-mi picioarele cu minile lui scarboase.

"Te rog, nu! " am murmurat printre lacrimi cand am simtit cum imi desface fermoarul blugilor.

"Prea tarziu." a soptit, sarutandu-ma pe gat. 

Mi-a dat pantalonii jos, aruncandu-i in spate si mi-a tras atat de tare de camasa, incat nasturii au cedat, lasand la vedere sutienul negru din dantela. A continuat sa ma sarute, iar eu am continuat sa plang. Nu stiam ce sa fac. Eram dezorientata si speriata. Cand si-a strecurat mana dreapta pe spatele meu, aproape de inchizatoarea sutienului,celalta mana imi tinea strans, ambele maini ridicate deasupra capului. Mi-a lasat minile libere, dar inca legate, incercand sa-mi deschida sutienul, iar eu le-am pus in jurul taliei lui. 

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now