24.Schimbare de planuri

4K 153 0

Odata ajunsi in New York,am mers direct la garaj. Harry l-a lasat pe Zayn responsabil cu pariurile si cursa de aseara, avand in vedere ce ne-am petrecut noaptea la un hotel din Chicago, ezitand sa ramanem la casa asa zisului tata. Cand am intrat in garaj, Medeea statea pe una din mesele de fier, iar Zayn numara niste bani. Cretul l-a intrebat pe Zayn ce s-a intamplat aseara avand in vedere ca in spate, intr-unul dintre colturile incaperii unde se strangeau motoarele si masinile inainte de cursa, era un morman de cioburi, probabil ramasitele unui parbriz.

"Zayn!" striga Harry cu o urma de nervozitate in voce cand observa mormanul de bucatele de sticla.

"Nu eu!" spune Zayn ridicand mainile defensiv.

"Ce s-a intamplat?"

"Unul dintre cei care au pierdut aseara, au vandalizat o Honda modificata. Am vazut ce s-a intamplat, dar nu stiu motivul." a raspuns brunetul rapid.

"Si de ce sunt nenorocitele astea de urme de cauciucuri aici?!"

"Au facut cateva drift-uri...."

"Cateva?! Uita-te cum arata rahatul asta, Zayn!" spune el, aratand spre podeaua acoperita de  cercuri negre.

"A iesit ceva bun. Am luat bani si pe drift-uri." 

"Nu conteaza daca ai luat bani sau nu, Zayn." se rasteste Harry.

"Asa e, nu conteaza de cand i-ai vandut actiunile lui Bruno! Acum esti milionar..." spune Zayn ironic, ridicand vocea.

Stai,ce?!

"Oh..." ofteaza Zayn, cand se intoarce spre mine si imi vede expresia socata.

Harry i-a vandut tatei afacerea lui Jaden. Asa a iesit tata din inchisoare. Conturile sale bancare erau goale cu exceptia unuia,pe care probabil l-a golit in cel al lui Harry. A iesit cu ajutorul oamenilor ce au fost odata oamenii lui Jaden. De aia tata planuia sa il implice pe Harry, pentru ca ii era mai usor sa controleze toti angajatii , indiferent de situatia in care erau pusi, iar singurul rival ii devenea partener. 

Aveam mainile in san si capul aplecat intr-o parte.Mi-am strans buzele intr-o linie ferma si mi-am atintit privirea spre Harry, care avea o mana in sold,iar cealalta in par. Zayn mi-a aruncat o privire nevinovata, iar el s-a apropiat de mine.

"Julie..." a spus Harry aproape in soapta.

"Nu!" am zis eu ridicand mainile in aer si ferindu-ma de atingerea lui.

M-am intors pe calcaie, indreptandu-ma spre biroul lui. Am luat cheia casca si manusile de pe birou, apoi mi-am scos motocicleta din garaj. M-am asezat pe motor, punandu-mi casca si inchizand capsele de la manusi. 

"Doar nu o sa pleci din nou, nu?!" striga el, venind spre mine.

"Asa ziceam si eu." spune dupa cateva minute de tacere. 

Starea pe care o aveam m-a facut sa cedez, ramanand pe motocicleta si lasandu-l sa-mi dea casca jos. Incepeam sa cred ca inca imi manipula emotiile.

"Uite.."

"Ai fost in Chicago la sectie si i-ai vandut tatei actiunile, ajutandu-l sa iasa, apoi te-ai intors si i-ai spus lui Zayn." i-am taiat-o eu.

"Zayn a fost cu mine..."

"Grozav!" am strigat eu, dandu-mi ochii peste cap si coborand de pe motor.

"Si mi-ai ascuns asta pentru ca...?" stiam ca nu eram genul de persoana care sa traga la raspundere, dar nu aveam de gand sa-l las sa faca totul cum vrea el, iar eu sa raman cu sutele de intrebari si orgoliul lui.

He's so strange...-  I.His EverythingWhere stories live. Discover now