Hoofdstuk 3.

2.7K 55 12
                                    

Het is inmiddels al een paar weken geleden sinds ons gesprek. Jip is opener geworden, ze is helaas wel nog steeds met Simon. Ze zegt dat ze wacht tot hij het zal uitmaken, maar ik weet dat het dan enorm lang gaat duren. Jip en ik zien elkaar elke dag. Na het gesprek van een paar weken geleden heb ik haar littekens gekust, heel zachtjes en voorzichtig. Het heeft gewerkt, haar littekens zijn bijna volledig verdwenen en ik zie er gelukkig geen nieuwe krassen meer bij komen.

Jip en ik zijn meer naar elkaar toegegroeid. Jip interesseert zich ook duidelijk voor mij. Het liefste zag ik toch dat ik haar de mijne kon noemen en dat ik één met haar kon zijn, maar helaas kan dat nog niet. Voor Jip is dat nog een stap te ver. Ik hoor ineens allerlei kabaal en ik kijk uit het raam. Dat ze nogsteeds bezig zijn met die verbouwing zelfs na vijf maanden. Ik zucht en zet het kopje vol met warme thee aan mijn lippen. Dan klinkt de bel, ik zet mijn kopje neer en loop naar de deur. Daar staat Jip. Ik zie haar lachen. Haar prachtige kuiltjeslach. Ik glimlach terug en laat haar binnen, maar ze pakt me vast en zoent me hevig. Ik pak haar vast en snuif haar geur op. Haar zoete aardbeien geur, ik kan er nooit genoeg van krijgen. Ze begeleidt me naar de bank en ik zie hoe ontspannen ze kijkt. Ze geeft me verschillende kleine kusjes in mijn nek. Haar warme adem voel ik in mijn nek, en het bezorgt me rillingen.
Ik voel hoe haar zachte vingertoppen langzaam onder mijn shirt verdwijnen. Ik zoen haar terug, heel hevig met gesloten ogen voel ik hoe de energie in mij stroomt. De energie die Jip mij geeft, door haar kus. Ik moet heel nodig naar het toilet, maar ik wil het prachtige moment niet onderbreken. Ik geef haar een lange zoen en zeg op een fluistertoon: "Sorry, ik moet even gaan." 

Ik loop met een moeilijk pasje naar de deur van de toilet maar net voordat ik er was voelde ik de warme urine langs mijn benen vloeien. Shit dacht ik. Je hebt het weer slim aangepakt Rocky. Ik haastte snel naar het toilet en trok mijn broek en mijn slipje uit. Wat ik niet in de gaten heb gehad is dat Jip me was gevolgd. Daar stond ik dan. Mijn onderlichaam naakt, urine dat nog van mijn benen afgleed. Heel vernederend voor mijn gevoel, maar ik zag dat Jip naar me keek. 
"Ik ga even douchen" zeg ik onzeker. Ik zie dat Jip knikt en ze loopt langzaam de deur uit, maar zelfs tot het laatste ogenblik had ze haar ogen nog op mij gericht.

Ik trok mijn T-shirt en bh uit. Daar stond ik dan, naakt. Klaar om onder de douche te gaan.
Ik stapte in de douche en voelde me heerlijk. Het warme water stroomde langzaam van mijn lichaam af, ik sopte me goed in en ving met mijn gezicht het water op wat uit de douchekop kwam.
Ik sopte me helemaal in en genoot van het heerlijke warme water wat alles wegspoelde.

Ik deed mijn ogen open en net toen ik de douche wou uitzetten zag ik Jip voor me staan. Ze had zich niet uitgekleed maar begon mij vol overgave te zoenen. Ik voelde hoe haar zachte vingertoppen langzaam naar mijn tepels gingen. Ze begon ze voorzichtig te masseren.
Ik wist niet wat ik meemaakte, Jip. Het meisje dat een paar weken geleden nog zo onzeker was, masseert nu mijn tepels? Ik voelde hoe mijn tepels stijf werden. Ik pakte Jip's T-shirt en maakte haar shirt los. Ik keek naar haar prachtige volle borsten, het enige wat mij nog te doen stond was haar te ontdoen van haar bh. Ondertussen voelde ik dat Jip zachtjes aan mijn tepel begon te sabbelen. Nadat ik haar van bh had ontdaan voelde ik pas echt hoe mijn lichaam op haar prachtige lichaam reageerde. Ik begon haar te zoenen en pakte haar borsten vast. Ik wilde haar zo graag verwennen. Nog nooit had ik zoiets gevoeld, nog nooit. 
Daar stonden we dan. Twee geile meisjes onder de douche. Ik streelde haar hele lichaam, probeerde op zoveel mogelijk plekken te komen. Daarna zag ik hoe ook Jip zichtbaar genoot. Ik boog me voorover en zoende haar weer. Ik voelde hoe na de zoen Jip kusjes gaf vanaf mijn hals totaan mijn buik en nogsteeds ging ze langzaam naar beneden. Het liefst wilde ik nu zitten, ergens zitten. Mijn benen trilde en ik kon nauwelijks meer op mijn benen staan. Ik voelde me in een soort extase, ook die ervaring was nieuw voor mij.

Jip begeleide me naar mijn slaapkamer. We ploften neer op de lakens en zoenden en streelde elkaar overal. Pas toen ik merkte dat Jip langzaam naar beneden ging en bij mijn natte kutje aanbelandde kon ik mij niet meer houden. Ik voelde haar zijdezachte tong over mijn clitoris gaan. Ik schreeuwde het uit. Dit voelde zo goed. Ik had werkelijkwaar nog nooit zo'n gevoel gehad. Tussendoor, net voordat ik klaar kwam zoende ze me even. Ik kon mijn eigen kutvocht proeven, ik wilde dat ze doorging. Ik wilde het voelen. Toen ze weer mijn hevig natte kut begon te likken wiegde ik als vanzelf mee om het orgasme nog sterker te maken. Uiteindelijk kwam ik. Het leek alsof ik in een compleet andere wereld was. Mijn spieren ontspanden en spanden zich aan in een snel tempo. Ik voelde hoe Jip met haar warme hand op mijn linkerborst lag.  Het moment dat ik me omdraaide en zag dat Jip als een verhongerd beest naar me keek wist ik dat het mijn beurt was. Ik zoende haar eerst een tijdje en gaf kleine kusjes over haar hele lichaam. Ik begon bij haar benen, en langzaam ging ik omhoog. Ik zag hoe zeiknat haar kutje was en ik zag dat haar druppels kutvocht op mijn prachtig schone lakens vielen. Ik gaf haar een kusje op haar clitoris en ging nog verder omhoog. Zachtjes likte ik even kort aan beiden tepels en kuste haar daarna lange tijd in haar nek. Ik hield van pesten, ik wilde haar niet meteen laten komen. Rustig opbouwen. Ik streelde haar net om haar tepels, kietelde haar bij haar nek en ik gaf een speels likje aan haar schaamlippen. Ik zag hoe erg ze verlangde om klaar te komen.

Ik zoog hard aan haar tepels en begon heel voorzichtig haar natte kut te vingeren. Eerst streelde ik heel zachtjes over haar clitoris heen, daarna wat harder. Ik zag hoe haar gezichtsuitdrukking sprankelde van puur genot. Ik duwde twee vingers in haar kutje en ik bewoog heel snel op en neer met mijn vingers. Ik voelde hoe het sopte. Dat was een goed teken. Ik begon haar clitoris te likken en beet heel zachtjes met mijn tanden erin. Dat was het moment dat Jip kreunde en schreeuwde van puur genot. Ik wist dat ze meer wilde. Ik opende mijn benen en schuurde langs haar vagina. Dat was het moment dat Jip schokte over heel haar lichaam.
Ik lachte tevreden en voelde aan haar harde tepels. Ik boog zachtjes naar haar toe en zoende haar voor wat naar mijn gevoel een eeuwigheid duurde.

GaynessWhere stories live. Discover now