BangtanVelvet 2/2

1.4K 114 119
                                    

'' Neden bize sevgilinin grubuyla evimizi basacağını söylemedin?'' Joy'un utanmazca popoma attığı çimdikle yerimden sıçradım.

'' Ben nereden bilebilirdim? Bende kurbanım!'' dedim gözlerimi şirince büyütmeye çalışırken. Yedi çok yakışıklı çocuk salonumuzda oturmuş, bizde mutfakta durum değerlendirmesi yapıyorduk. Tabii grubumun değerlendirme amacı vücudumda morluklar bırakmakla sınırlıydı.

'' Ya ama ben gideyim aylarca çocuğu gizli gizli izleyeyim, müzik videolarında hareketlerini ezberleyeyim; o ise beni pizza desenli pijamam ve ev topuzumdan hallice saçlarımla görsün. Bu kimin nefretinden doğan karma?''

Yerim'in kafasına vururken '' Ergensin sen. Sakın sevgilimin grup üyesine yaklaşayım deme.Hepinize söylüyorum, Bangtan beylerden uzak duruyorsunuz.''

'' Joohyun unniye katılanlar?'' dedi Wendy.

Kimse elini kaldırmayınca kaşlarımı çattım.

'' Oy birliğiyle üyelere koşabiliriz arkadaşlar. Ne yazık ki benim bir sevgilim var bile. Siz yalnızlar koşabilirsiniz.'' Joy sinsice güldü.

'' Maknae benimdir. Çünkü biz Kpop'un yeni maknae çifti olacağız. Yaşasın!'' Yeri zıplayarak  mutfaktan çıktı.

'' Ş-şey ben... Ben kimseyle ilgilenmiyorum...'' Seulgi duraksadı sonra yavaşça başını iki yana sallayarak bardakları alıp mutfaktan çıktı.

'' Daha geçen gün şu turuncu kafanın kız versiyonu olduğu haberlerine deli gibi seviniyordu.''

Omuz silkip Wendy'nin elindeki tavuk paketlerinden ikisini alıp içeri geçtim. Taehyung'un bakışları üzerimdeyken utanmasam kıvırtacaktım. Ama pijamalarla ne kadar hoş olurdu, emin değildim.

'' Saat on bir olunca biz yemeği çoktan yedik ama siz aç olmalısınız.'' dedi Yeri kirpiklerini defalarca kırpıştırırken.

'' Yurda bile uğrayamadık. Birileri sağolsun.'' Suga baygın bakışlarını üzerimize dikerken cevap vernedik. Garipti. Çok garip. Tavuk paketlerini masaya açarken hepimizin sığmayacağını anlayınca bir kısmını da ortaya koyup koltuklarda yiyebileceğimizi düşündüm. Yeri,Joy,Wendy,Jungkook,Namjoon ve Suga masaya geçerken ben ve Taehyung ikili koltukta sarmaş dolaş oturuyorduk. Üçlü koltuğumuzda ise Seulgi, Jhope ve Jimin üçlüsü dizilmişti.

'' Sen neden yemiyorsun?'' dedi Taehyung eliyle çenemi yukarı kaldırıp göz teması kurarken.

'' Tavuk yiyemediğimi biliyorsun.'' 

Başını salladı.

'' Unuttun değil mi?'' bakışlarım birbirine kilitlenmiş ellerimize indi. Bana aşık olmadığına göre, hakkımda çok bir şey bilmemesi normaldi. Ama geçmişimiz o tavuğa bayılırken benim yiyemediğim zamanlarla doluydu. Hatırlamasını beklemiştim. Bir şey söylemeden koltukta kaydı ve benim hizama geldikten sonra çenesimi boynuma gömdü.

'' Özür dilerim. Geçmişte bunları önemsemediğim için.''

'' Sorun değil.'' dedim başımı sallarken. Sorundu aslında fakat bunu şimdi açmanın yeri değildi.

Sıcak nefesini boynumda hissederken gülümseyerek kafamı kaldırıp arkadaşlarıma baktım. Wendy hunharca gülerek masadakilere bir şeyler anlatıyordu. Yeri tatlı tatlı -kesinlikle bir erkeğin aklında kalabilecek en büyük silahı-  gülümserken yanında oturan Jungkookta gözlerine kadar yansıyan bir gülümsemeyle dinliyordu. O kadar tatlılardı ki böyle harika bir çift doğar mı diye düşündüm. Tamam biraz önce onlara uzak durmalarını söylemiş olabilirdim ama bu işe el atacaktım sanırım. Suga tavukları bir bir ağzına atarken gözlerini Wendy'den ayırmıyordu. Ne yapıyor bu bakışları mıydı, yoksa bu nasıl kız bakışları mıydı çözememiştim. Kafamı koltuğa çevirdiğimde  Jhope, Seulgi ve Jimin'in arasına oturmuş, sürekli konuşuyordu. Jimin kafası yemeğe eğikken arada bizim Ayıcığa kaçamak bakışlar atıyordu. Hayır, süpriz yapılan bendim ama arkadaşlarıma yaramıştı. Buna rağmen azarlanmıştım.

My Lucky StarWhere stories live. Discover now