•22• Sezon Finali

11 1 0
                                    

Medyada Erina
Okumalar için tşk^^

~Erina'nın ağzından

Bu sıralar Neriwa benden bir şeyler saklıyor gibi...

   Ama bu uzun sürmeyecek, çünkü o kendini geliştirirken ben de gelişmiştim. Ve onun bulduğu şeyin farkındayım. Ben de o takıma katılacağım. Ve bu görevi savaşan kazanacak. Hiçbir zaman yerimde oturma şıkkını sevmemişimdir.

Herkes benim daha iyi olduğumu görecek.

~Kurin'in ağzından

Uzun bir süredir tembellik ediyormuş gibi hissediyorum... Bugün büyük savaşlardan biri olan TMBW( Too Much Bloody Weapons-çok kanlı silahlar)'ye katılcam. TMBW Nionline'ın en kanlı savaşlarından biri. Kan derken çok kişi  ölüyor bu savaşta. Bir sürü erzak kaybediliyor... Ama bu savaş benim için sadece oyunun oyununun oyunu. Oyunlar kolaydır benim için. Hep böyle olmuştu. Benim hayatım böyleydi.

~Savaşa girdikten bir süre sonra..

"Kurin hayır! Kendine gel!"

   Suri de savaşa katılmıştı. Kurin ise efsaneyi bir dikkatsizlik yüzünden kontrolü kaybetmiş ve gücünü serbest bırakmıştı. Bir kısmı olsa da Kurin şu an ölümcüldü. Ve en iyi arkadaşına saldırıyordu.

"Bugün bu savaştan sadece bir kişi sağ çıkacak! Suri, senin yaşamana izin veremem!!!"

" Kurin kendine gel! Kendinde değilsin! Şu an bu atağa kalkarsan efsanenin de gücüyle gerçekte de öleceğim! Kurin yapma! Ku-.."

Ve sesler kesildi. Kurin Suri'yi sağ omzundan sol beline doğru kesmişti.

Suri ölmüştü.

Suri'yi Kurin öldürmüştü.

Artık her şey daha farklı olacaktı.

Kurin en iyi arkadaşını öldürmüştü. 

Okulun bunu duymaması gerekiyordu, okuldan atılma imkanı vardı. Ama okul duymasa da bazı öğrenciler çoktan en iyi arkadaşını öldüren kızın öldürüşünü görmüşlerdi. Ama o öğrenciler korkudan söylemese de Kurin en yakınını öldürmüştü...

   Derken savaş alanına izinsiz bir giriş gerçekleşti. Fakat o ana kadar Kurin sinirle görenlere koşmaya başlamıştı ki Kao onu durdurdu.

Alana izinsiz giren Kao'ydu, Kurin için gelmişti.

"Kurin! Kendine gel! Ben burdayım! Bana bak! Artık geçti.."

Kurin sakinleşirken uykuya daldı ve offline oldu. Son hatırladığı şey Kao'nun sevecen yüzüydü.. Çok sessizce "Seni seviyorum ve seni koruyacağım.." demişti Kao..

Online•Where stories live. Discover now