•2• Net az tehlike çok

174 8 4
                                    

Omg noldu öyle. Kurin içinden birşeyler geçirmeye başlamıştı bile. Ardından şoka girdi. Karşısında dikilen adam Hovendark'ın en iyi grubundandı ve muhtemelen onu öldürmek için buraya getirmişti. En iyi gruptan olması Kurin'in umrunda bile değildi( ne de olsa Kurin oyunun en iyi kız grubunun lideri ve aynı zamanda oyunun en iyi ikinci grubunun da lideri olmaktaydı. Fakat Hovendark'taki o grup birinci sırada oturmaktaydı. Hemen bi göz atıp çocuğun nickini okudu 'Kao..' Bu nick grubun liderinindi, ama pek tanınmazdı( en iyiler unutulurmuş>_<). Avatarına baktı(avatarlarla gerçek beden arasında pek fark yoktur, elf kulağı gibi şeyler dışında, o da bazen olur), yaşıttılar sanırım ya da yakın bi yaştaydılar...
"Hey! İyi misin?"
Seslenen Kao'ydu. Kurin sesini çıkarmadı. Kao bu sefer karakter hpsine bakma skillini kullanıp(kızda can var mı diyene bakıyo işte) kızın iyi olup olmadığını kontrol etti.
"O gücü benim üstümde kullanma aptal. "
Kao bu sefer biraz sinirlenmişe benziyordu.
"İstesem seni öldürebilirdim, ama yazık olurdu. Shinayasa'nın liderisin değil mi? Shin'in liderini bu halde bulmak biraz garip gerçi. Az internetle Hovendark bölgesine Hardixse grubunun olduğu yere yaklaşmak? Çok ilginç, haha!"
"Kapa çeneni turnuvayı kaçırmak istemiyorum!"
"Çok cesursun Kurin-chan, şu an farkındaysan tuzağıma düştün ve seni kurtardım^^!"
"Ne tuzağı be kotam yüzünden bayıldım."
"Eh aslında bu daha çok benim abimin hesabını hackleyip onun gibi görünerek oynamam oluyo."
"Küçük çocuklar için tehlikeli bu oyun, hackerlığınla bana hava atma ayrıca ben geçen sene birinci sıraya oturan oyunu daha dün çökerttip tüm yetkiyi üzerime aldım. Ayrıca zaten avatarın tipi kaymış biraz küçük bi veled abisinin çarına girmeye çalıştığından. "
"Hoff sen..."
Ardından ortadan kayboldu. Muhtemelen abisine yakalanmıştır. Fakat olumlu yönden bakarsak, sonunda bi veledle konuşmaktan kurtulmuş oldu. Olumsuzu ise büyük olanın daha acımasız olma ihtimalinin yüksekliği, o yüzden hemen kaçması gerekiyordu. Fakat kaçamadı.

Online•Where stories live. Discover now