•1• Başlangıç

285 13 11
                                    

     Her sabahki gibiydi, Kurin kalkıp kahvaltıda gevrek yemiş, ardından direk odasına yönelip kapıyı kitlemişti. Sonra Nieyes'ı takıp oyuna girmişti. Bu oyun normal bir oyun değil, bu Nionline'dı.
          Oyun eski savaş çağlarının az daha modern haliydi. Hani şu animelerde olur ya, onlar gibi biraz ama onlar gibi değil. Bu daha çok Akagami no shirayuki-hime, SAO ve kitap olan Yükselen dünyanın savaşları gibi birşeydi(Licia Troisi bana esinlenme kaynağı oldun thx!).
         Kurin o gün her zamanki gibi yalnızdı. Hançerini keskinleştirmekle meşkuldu. Ardından mesaj kutusuna birşey geldi;"Değerli Nionlinerlar! Nasılsınız? Biz iyiyiz ve bugün beklenen challengeı yapacağız! Challenge Hovendark bölgesinde, oranın en iyi grubunun mekanında olcak! Oyunda ölmemeye dikkat edin:)!". Bu mesaj Kurin'i gaza getirmek için yetmiş de artmıştı bile. Hemen yola koyuldu. Oyunun haritasını açtı, Hovendark'a pek uzak sayılmazdı. Ama üzüldüğü şey bu olmayacaktı, Hovendark tehlikeli bir bölge olduğundan küçük lvl li cesurlara üzülüyordu. Nionline'da cesurluk üstüne yetenek gerekir ama bi bu değildi, az levellilerin bu challenge için yeterince iyi silah sahibi olmalarına imkan yoktu, silahlar level değerine göre olurdu genelde.
         Neyse sadede gelirsek, bugünü farklı kılan şey Şuydu; Kurin'in internetinin hızı azaldığından oyun ona ceza olsun diye(internetin yenilenme tarihi yarın ve onun aylık vınn internetinin neye gelmiş olduğunu düşünün) ona kısa süreli bir şok verip oyun içi bayılma yapmışlardı. Bu yeterince ağır bir cezaydı sanırım, çünkü Kurin çoktan Hovendark'ın tehlikeli ormanlarına girmişti. Sonra gözleri istemsizce kapandı.

Online•Where stories live. Discover now