•21• Neriwa'nın Görevi

27 1 0
                                    

Sa. Geri döndüm^^

Medyada Neriwa

~Kurin'in ağzından

Retai'nin çetesini dövmemizin üzerinden iki hafta geçmişti. O iki hafta hayatımın en sıkıcı dediğim, fakat şu an özlediğim günlerim gibi klasik geçmişti. O günlerde bu efsane şeysenemiyle uğraşmam gerekmiyordu en azından. Gerçi şu an da pek uğraşmıyordum ama arada başıma iş açılmıyor değildi. Okulun gezisi bittiğinden Nisi'yi (kedi) de alıp evime dönmüştüm. Sonra yine düşüncelere boğulmuştum. Kedi, daha çok arkadaş, efsane...

  Bu sıralar hayatım bayağı bi değişmişti. Normalde çoğu zaman yalnız olurdum. Suri ise yalnızlığımda boğulmamam için beni tutuyor gibiydi. Şimdi ise her şey daha farklı.

   Yaz tatili gelmek üzereyken okulun son iki üç ayı kalmıştı. Yani yavaşça bütün sınavları bitiriyorduk. Bugün ise matematik vardı. Ama dert etmeyip çalışmamıştım, çünkü zaten sayısalım iyi olduğu için oyunlarda da bu kadar iyiydim. Bazıları matematikle oyunun ne ilişkisi var kafası yaşıyor olabilir ama aslında var. Neyse, okula gitmek için giyinip kendimi dışarı attım.

   Sınav başladığı gibi bitti sanki. Okul da aynı şekilde. Bugün bana çok hızlı geldi. Kafam iyi bugün. Bu da demek oluyorki efsane yine başıma iş açacak.

~Neriwa'nın ağzından

     Zaman su gibi akıyor, sensei'miz de artık sabredemiyor. Erina'yı uyarmama rağmen hâlâ gitmiyor. Sakin görünen ben olsam da durum böyle değil. Erina çok çaba harcasa da yeterli olmuyor bazen. Onun için endişelenmiyor değilim. Dediğim gibi, Erina'nın çabası güzel ama yeterli değil. Aslında yapabileceğinin en iyisini yapıyor, fakat bu iş onu bile aşar. Onu bundan kurtarabilirdim, hatta sensei bile duymazdı, fakat o dövüş sanatlarında daha da ileriye gitmek istiyor. İlerlerse ne olacağının farkında değil henüz.
 
  Sensei uzun yıllardır bizim dövüş hocamız. Dövüşebilecek zamana geldiğimizden beri onun işlerini hallediyoruz.  Şu ana kadar kaç adam öldürdüğümü bilmiyorum, fakat sensei birileriyle konuşurken yüzü aştığını falan söylüyor. Tabi bunu Erina'yla yapıyoruz. Erina keyifle dövüşürken ben de çaktırmadan onu koruyor ve diğerlerini öldürüyordum.

   Sonra bir gün  oyun sever sensei'miz bizi Nionline'a gönderdi. Resmen elimize Nieyes verdi ve girip onu bulun dedi. O kişi baya bi efsaneydi ve sensei bizden onu bulmamızı istiyordu. İlk başlarda pek farketmemiş olsam da durumu kısa sürede anladım. Çünkü oyunda arayabileceğimiz pek başarılı isim yoktu, ve o kişi kendini o gün ele vermişti. Adı Kurin, genç bir gamer(oyuncu, tabi sanal olan). Diğer oyunlarda olduğu gibi burda da çok başarılı. Takımı çok güçlü ve oyunun en iyi oyuncusu denilebilecek kadar iyi. Belki de öyledir, ama bu konuyu fazla araştırmadığım için pek bilmiyorum.

     Kendini ele vermesine sebep olan harekete gelirsek, o gün bayılmıştı. Ben de sahip olduğu eşyalara bakılınca pro olduğunu anladım ve onu araştırdım, tabi çok az. Sonunda bayılmasının nedeninin efsane olduğunu düşündüğüm Kurin'i kaybetmemek için uzaktan izlemeye başladım. Tabi bu da çok değil, hep izleseydim yakalanırdım.

    Onu izleyip hareketlerini öğrenmeye çalışsam da çok bir şey anlayamayınca oyunda kendimi geliştirmeye karar verdim. Bu sırada Erina da kendini geliştiriyor, kişilerden bilgi alıyor ve sıralamada Kurin'e yaklaşmaya çalışıyordu. Yine de Erina'nın işi de kolay değildi.

    Sensei ikimizi gönderirken bana bir görev daha vermişti. Neredeyse aynı görevdi gibi gelmişti bana ama bu görevimize yardımı dokunacak bir görevdi.

Online•Where stories live. Discover now