•6•Taichi

53 5 0
                                    

    FOTODAKİ(multideki) TAİCHİ.
OKUMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMM!:)

        Geri döndüğünde Suri orda yoktu.  Bir süre  Suri'yi aradıktan sonra dinlenmek için oturdu. Sonra yanına biri geldi. Sarışın ve mavi gözlü bir oğlandı. Suri'ye çok benziyordu, içinden istemsizce ' Ne kadar yakışıyorlar birbirlerine.' Demeden edemedi.
"Selam, ben Taichi"
Diyerek yanına oturdu o çocuk. Kurin de
"Ben de Kurin"
Dedi ve fırsatı kaçırmayarak,
" Burada tıpkı sana benzeyen bir kız vardı, gördün mü?"
Diye sordu.
"Ah, evet. Az önce bana benzeyen birine çarpmıştım ama kızdı tabi. Turnuva için grup adını yazdırmaya gidiyordu sanırım. Aynı gruptan mısınız?"
"Evet. Shinayasa olarak bu turnuvayı kaçırcağımıZı mı sandınız?"
"Aaa! Siz Shinayasa'nın lideri misiniz! Ben Hardixse'nin lider yardımcısı Taichi! Tekrar tanıştığımıza memnun oldum!"
"Bende."
Deyip uzaklaştı Kurin.

      Kurin hemen Taichi'nin dediği gibi ad yazdırma yerine gitti. Suri orda dikilmiş bekliyordu. Sıra çok uzundu, ama neyseki Suri bayağıdır burda(.D).  Kurin de Suri'yi görmenin rahatlığıyla geri döndü ve dışarı çıktı. Dışarısı her zamanki gibiydi. Oyunun sahte gökyüzüsü, gerçek hayattaki saate uymaya çalışıyordu. Ama bu bir oyundu sonuçta. Kurin bu şekilde düşüncelere dalmadan Suri geldi.
"Kurin ya, bi bıraktık dışarıda bulduk! Hadi oyun alanına."dedi ve Kurin'i kolundan çekiştirerek içeri getirdi.
"Hardixse ile Shinayasa karşılaşması birazdan başlayacak..."
"Tekrar anonsu- Hardixse ile Shinayasa karşılaşması birazdan başlayacak. "
      Anonsu duyan kızlar hemen oyun alanına gittiler. Bugün ikisi Shinayasa'yı temsil etçekti ve gördüklerine göre Hardixse de iki kişi yollamıştı. Taichi ile Zetsu. İki kız iki erkeğe karşı karşılaşma başlıyordu.
Anons~
" İki dakikanız var. Süre sonunda kim daha çok kan akıttırmışsa, yani kimin hpsi daha yüksekse, o kazanacak. Takımların hangisinin toplam hpsi(canı) daha yüksekse o kazanacak. Tabii ki bunu ekranda yansıtacağız. Katılımcılar, Hardixse'den şider yardımcısı Taichi, ve gelişmiş üye Zetsu; Shinayasa'dan ise lider Kurin ile lider yardımcısı Suri. "
       Yine bi öldürme yasağı yoktu. İsteyen isteyeni öldürebilirdi bu karşılaşmada. Kurin Kao'ya dalmak istiyordu(için için onu parçalara ayırmayı düşünüyordu), ama Kao korkağı karşılaşmaya başkalarının yollamıştı. Kurin sinirden "Korkak Kao.." Diye sessizce mırıldandıktan sonra nefretle önüne baktı. Hardixse'den nefret ediyordu, ve bu karşılaşmayı kaçırmaya da hiç niyetli değildi.
Başlama anonsu da geldi ve Kurin onlara doğru manyakça fırladı, o erkeklere kaybetmeyecekti.

Online•Where stories live. Discover now