•18• Efsanenin görüntüsü

22 2 0
                                    




Mirae ile biraz sephora öldürdük, kuzenini hapseden adamdan intikam almak için kaçırdığı kıza uyurken yemek bıraktık falan..

Sonra kendimi bile şaşırtarak oyundan erken çıktım, ve yatağa daldım. Hemde güreşçi gibi.d

Uyuduktan çok geçmedi sanıp da hemen rüya görmek normal mi bilmiyorum, fakat sonra hemen uyandım. Rüyamda gördüğüm şeyler bana çıkış yolu olmadığını tekrar hatırlatmıştı.

Evet, rüyamda kendimi görmüştüm. Delirmişken falan diyordum ama sanki efsaneleşmiş (multide o hali) gibiydim. Belimde insanın gerçek olduğuna bile inanası gelmeyecek güzellikte silahlar vardı. Üstümdeki kıyafete gelirsek, tam bir savaşçı kıyafetiydi. Birden olgunlaşmış gibi sert görüntüm ile birlikte elimde de olan silahım beni korkulcak biri yapıyordu. Aslında silah dediklerim ise hançer ile kılıç arası bir şeydi sanırım. Özel bir silah olduğuna hiç şüphe duymuyorum zaten.

Bütün bunlar gerçeği yeniden yüzüme vurduğu için kalkmıştım işte. Ya bir gün bu gerçek olursa? Tamam olsa havalı olurdu, fakat kendimi kontrol edememe ihtimalim de var.

Nisi mışıl mışıl uyurken benim gördüğüm rüyalara bak...

♦♦♦♦♦♦♦

Sabah olduğunda aklıma dünkü rüyam geldi. Sonra o aklıma gelen şeyi aklımdan kovdum.

Suri geldiğinde her zamankinden farklı davranıyordu, sanki bir şeyler değişmişti. Merhaba bile demeden dolaptan bir şeyini alıp çıktı.

Ben de çıktığımda Taichi ile karşılaşınca nolduğunu sordum.

''Kurin, ben bilmem ama Suri farklı davranıyor sanki. Yoksa sen biliyor musun?''

Dedi.

Bu çevremdeki bazı insanları anlayamıyorum.

''Bilsem sormazdım Taichi. Evet, ben de Suri'nin garip davrandığının farkındayım ama çözülür yakında. Belki depresyondadır?''

Dedim ve Taichi de ''Haklısın.'' deyip gitti. Çocuk kısa konuşmaları seviyor diyeceğim, ama az önce iki cümlelik konuşma yaptı. Bu şimdi fazla olmuyo gerçi..

Neyse, ben de arkasından el sallayıp yemek yemeye gittim.

Şu an aç ayıdan farkım yok, en son ne zaman yemek yedim?

Hamburger, yanına da sufle aldım kısa sürede bitirdim. Fakat doymadım. Gittim birde dört toplu çikolatalı ve çikolata soslu dondurma yiyeyim derken midemi bozdum. Midemin bu kadar çabuk bozulmaması gerekirdi.. Ben daha doymadığımı sanıyordum, ama şimdi bir kusma seansı olacak-böğğ ben kusmaya gidiyorum.

Sonunda içimi kustum, ama çok halsizdim. Halsizken napılır? Oyuna girilir tabii ki!

Ben de taktım Nieyes'ı, girdim Nionline'a.

Sonra son level bir sephora buldum ve kılıcımı çıkardım. Sephoraya doğru atak yapıp kolunu kopardım.

Kolsuz bir son level çok sinirlidir.

Sephora sinirlenince bana doğru gelmeye başladı. O tam beni öldürmek için atak yapçakken ben atak yapıp onu parçalara ayırdım. Ondan düşen itemleri aldım ve başka sephoraları aramaya koyuldum.

Bugün çok sıkıcı, tabi rüyam dışında. Bu sıkıntıdan kurtulmam gerek, yoksa şuracıkta kafayı yiycem. Ardından da o silahları..

Ben kafayı çoktan yedim sanırım. E kafayı yiyince kime gidilir? Tabii ki kozalak Kao'ya! Yani Kaolak'a! Bu çocuğun ismini de ne güzel eşleştirdim kozalakla.d Ama Kazolak da fena değil..

Ama Allah'tan tam sıkıntıdan patlamadan önce buldum kozalağı(!), yani Kazolak'ı.

Benim üstünde olduğum ağacın(!) biraz aşağısında çimenlerin üzerine uzanmış uyuyordu. Bu sefer ben bi gıcıklık yapcaktım. Hahah! Kimse beni sinir edip karşılıksız kalamazz!  Yapacağım şey ise pek huyum olmasada arada birilerini sinir etmek için kullandığım büyüler.

     Ben bir büyücü değilim ama bir şekilde oyunda üçü birden olabiliyorum. Okçu, büyücü ve savaşçı. Ama herkes benim sadece savaşçı olduğumu sanıyor, ki öyle de olması gerekirdi. Fakat bir şekilde ben savaşçıların sınırlı olan büyü gücünü geçtim. Savaşçılar sadece bir kaç skill'in kullanımı için büyüye ihtiyaç duyar. Ki bunu yaparken çoğu büyü yaptığının farkında bile değil.

  Hemen bir kaç büyülü söz söyledim ve elimden bir kaç ışıltı çıktı. Bu ışıltıları aşağı doğru hareket ettirdim elimle uçurarak. Sonra bunlardan birini hafifçe Kao'nun yüzüne getirdim. Tahmin ettiğim gibi. Kao'nun yüzü birden hafif gıdıklanmışçasına bir hâl aldı. Ama hafif gıdıklanması biraz sıkıcı olurdu.

Ben de gücümü arttırıp daha fazla ışıltıyı Kao'ya saldım ve ışıltılar onun her tarafını sarıp gıdıklamaya başladı! Ahahah! Bayılıyorum bu büyüye! Bu büyüyü yaptığım zaman stresim azalıyor, çünkü benim hayatım çok stresli. Nedenini biliyorsunuz, kendimi kaybetmemem lazım.

Bölümü geciktirdiğim için tekrar sorryler. Yani olur böyle şeyler genciz sonuçta.D

Online•Where stories live. Discover now