Kapitel 28

1.9K 133 5
                                    

"Tack för en underbar kväll" yttrar jag kärleksfullt när vi står i min trappuppgång och han ler svagt och tar ett par steg närmare. "Tack själv snygging" får han ur sig med en lågmäld röst innan han överrumplat kysser mig och trycker upp mig mot väggen.

"Mmm följ med in" yttrar jag bedjandes mellan våra slarviga, upphetsande kyssar och han hummar svagt men tvekar ändå. "Äh fan, jag borde åka hem" yttrar han tvekande men börjar ändå kyssa mig slarvigt över käken och ner över halsen.

"Måste du verkligen hem just nu? Just precis nu?" Får jag ur mig med en bedjande, sensuell röst och han skrattar lågt innan han möter min blick i ett ögonblick. "Jag kan nog stanna en liiiten stund" får han tillslut ur sig med en besegrad röst och jag flinar innan jag med en hastig rörelse får upp dörren och med handen om hans drar med honom efter mig in i lägenheten.

Innan vi når sovrummet har redan tröjor och byxor rykt och jag knuffar fnissandes ner honom på rygg i sängen men blir överrumplat nerdragen över honom och mitt skratt stoppas av hans läppar mot mina. Vi rullar runt och kyssarna blandas med både skratt och stön medan lakanen blir kaos och sängen som redan är gammal och småranglig knakar till med jämna mellanrum.

De vilda kyssarna utvecklar sig istället till ett lugnt, stillsamt, kärleksfullt hångel och han smeker mig lugnt upp och ner längs min midja och jag drar fingrarna genom hans mjuka hår och njuter av hans närhet.

"Det kanske låter konstigt, men jag vill sova med dig" yttrar han tyst och kärleksfullt och jag ler svagt. "Det låter inte konstigt, det låter alldeles underbart" får jag ur mig med en öm röst och han ler och lämnar en lång, passionerad kyss mot mina läppar innan jag gosar ner mig mot hans halsgrop och ser till att jag ligger så nära som jag bara kan.

"Behövde inte du åka hem?" Mumlar jag sedan fram med ansiktet mot hans halsgrop och han skrattar lågt. "Jag borde det, men jag kan inte slita mig från dig" yttrar han och jag ler.

"Du fuckar upp hela mitt liv baby" yttrar han sedan och jag förblir tyst vilket får honom att fortsätta direkt. "På ett väldigt, väldigt bra sätt" fyller han i och jag ler och kysser honom mjukt på halsen.

Och den natten somnar jag i hans armar med ett leende på läpparna och hans doft i näsborrarna.

Endlessly ~ foscarDär berättelser lever. Upptäck nu