Jsem unavená

13 2 1
                                    

" Crisi budeš tu se mnou " zaškemrala jsem . " Ano " rozestlal mi postel . Sundala jsem si oblečení . Teď jsem byla jen ve spodním prádle od Crise . " Sluší ti " přikryl mě . " Díky " stáhla jsem ho k sobě do postele .

" Lásko ty už nejsi unavená " sundal si oblečení . Nechal si jen trenky . " Možná " kousla jsem ho do ruky . " Ty jsi zlobivá holka " začali jsme se líbat . ...
Cris hledal zavírání od podprsenky . " Miláčku to ještě ne " přikryla jsem se . " OK. chápu už jsi unavená " zasmál se . " Ano " přikývla jsem . Hlavu jsem položila na jeho hruď " Dobrou noc " . " Dobrou " políbil mě do vlasů . Zívla jsem si . Hned jsem usnula ... a myslím že Cris taky .
...
...( Uběhly dvě hodiny )
...
Probudilo mě jemné líznutí na obličeji . Hrklo ve mě . " Lili nech toho " zašeptala jsem , ale né zlým hlasem . Trochu zakňučela . Vyskočil na postel i Tiny . " Ahojky Tiny " pohladila jsem ho . " Něco se stalo ??? " Crise se rychle posadil . " Ne ... jen mě Lili probudila " opřela jsem o něj . " To mě mrzí " políbil mě . " To nevadí ... stejně už nejsem unavená " narovnala jsem peřiny . " Výborně ... půjdeme se vysprchovat , převlékneme se a půjdeme domů " ukázal na dveře koupelny . " Souhlasím " vyndala jsem ze skříně oblečení na převléknutí . Zvolila jsem jemně bílé šaty . Svlékla jsem se a vlezla do sprchy . Crise chtěl jít za mnou . " Ne ne ne " zatáhla jsem za sebou závěs . " A nebo ... pojď sem " chytla jsem ho za ruku . " Díky " políbil mě na krk . " Nemáš zač " nastavila jsem vodu na teplejší stupeň . " Ale mám " chytil mě za boky , přitáhl si mě k sobě a políbil mě . " Žádné intimnosti " odtáhla jsem se od něj . " No tak " zesmutněl .

TADY MÁME DALŠÍ DÍL . DOUFÁM ŽE SE VÁM LÍBIL . DĚKUJI ZA PODPORU A ZA OČÍČKA . NAPIŠTE MI DO KOMENTÁŘŮ JAK SE LYDIE ROZHODNE . NECHÁ CRISE ABY LÍBAL NEBO NE ???

Chci žít sama Where stories live. Discover now